Dodaj do ulubionych

Ferie . <3

12.01.12, 14:41
Cześć Kociaki ! ; *
Mam ważne pytanie :Chodzi o to ,że już zaraz ferie i bardzo chciałam pojechać w Karkonosze-do Karpacza . ^^Już rezerwowałyśmy miejsca w ośrodku(sprawdzony) , a moja Mama powiedziała,że jednak ,,raczej'' nie pojedziemy w góry , bo to za długa droga ; //Mieszkam w Szczecinie , a ze Szczecina Do Karpacza jest jakieś 400 km , jechałybyśmy autobusem ,bo nie mamy auta . Droga jest sprawdzona , jechałyśmy tym autobusem w wakacje . wink No ,ale Mama mówi,że to niebezpieczna droga,po śniegu . -,- big_grin Proszę o POMOC big_grin . ; ))Jak przekonać Mamę ???????????
Obserwuj wątek
    • pauliska1212 Re: Ferie . <3 13.01.12, 17:11
      400 km to mało jeśli chodzi o wyjazd na ferie/wakacje xd mow jej o tym cały czas, aż się zgodzi.
    • allys Ferie . <3 13.01.12, 17:42
      Przecież już zarezerwowałyście ośrodek. (:
      Myślę, że Twoja mama ma obawy w razie gdyby spadł śnieg, ale jak narazie nie zapowiada się na to, więc spokojnie. (:
      • hannah198 Re: Ferie . <3 14.01.12, 13:49
        Dzięki ; ** Ale jak jedziesz ze Szczecina w Karkonosze,to i tak daleko (:
    • ostrypazurek samolotem? 17.01.12, 15:30
      to może znajdź połączenie samolotem my lecimy eurolotem popatrz na połączenia może coś będzie
    • trinkeety06 Re: Ferie . <3 17.01.12, 15:37
      1.Może jakaś Twoja koleżanka jedzie do Karpacza ( ja Tam byłam w wakacje - cudnie big_grin ).
      2.Nie kazdy kierowca jest nieodpowiedzialny ;D smile
      Nie mam innych pomysłów xP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka