beemazzy Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 18.03.12, 18:51 i've got only formspring. Odpowiedz Link Zgłoś
love_r.h.c.p. Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 18.03.12, 19:01 mam twittera i fb, i na to mi schodzi wystarczjąca ilość czasu Odpowiedz Link Zgłoś
loveyouariana Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 18.03.12, 19:14 mam twittera, ale nie jako ja tylko @BigFan ;D Odpowiedz Link Zgłoś
manffred Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 19.03.12, 17:42 Tfifterek - twitter.com/#!/_Manffred_ Tumblra też mam, aczkolwiek nie korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna14 Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 19.03.12, 18:07 Mam Tumblra ,tylko dla własnych korzyści . Odpowiedz Link Zgłoś
szelki Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 20.03.12, 18:40 Mam wszystko. Tumblr uzależnia, Twittera lubię, na Formspringa rzadko wchodzę. Uważam, że nie ma po co zakładać Tumblra, jeśli nie jest się w jakimś fandomie lub jeśli się nie jest fangirl. Od ładnych ubrań i wymyślnych warkoczy itd. jest weheartit. Tumblr jest miejscem, gdzie rodzi się fandom. Ale to moja opinia. Mój Tumblr (fandomowy) Mój Twitter (mniej fandomowy) Odpowiedz Link Zgłoś
szelki Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 20.03.12, 18:40 O, ogarnęłam, że już się wypowiadałam. Odpowiedz Link Zgłoś
padlinka13 Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 20.03.12, 18:47 Zgadzam się, sama jestem tego świadkiem. Wiele osób woli fejsa od nk, ja również. Mam tt, miałam forspringa ale porzuciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
padlinka13 Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 20.03.12, 18:47 padlinka13 napisał(a): > Zgadzam się, sama jestem tego świadkiem. Wiele osób woli fejsa od nk, ja równie > ż. Mam tt, miałam forspringa ale porzuciłam. formspring'a* Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 21.03.12, 19:19 ja nie mam ani fb, twittera, formspringa... mam tylko nk i mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 24.03.12, 10:49 mam tumblra i uwielbiam go. nie ma nic lepszego. asdfghjkl. jestem na etapie reblog all the things. twittera także posiadam, ale nie korzystam często. sprawdzam tylko wpisy ludzi, których śledzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bieberek Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 25.03.12, 13:08 Miałam Tumblra,ale stwierdziłam,że nie potrzebuję. Twittera posiadam od 3 lat i go coraz bardziej uwielbiam. Formspringa też mam i jest okey. Pozdrawiam,bieberek Odpowiedz Link Zgłoś
domciakowaxd Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 25.03.12, 13:47 Niee , facebook mi wystarcza . : DD Odpowiedz Link Zgłoś
sheeranowa Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 06.04.12, 20:22 Poprzedniczki, które podałyście adresy tumblrów - folołuję was Tumblr uzależnia. Mój jest raczej taki fanowski, więc zapraszam wielbicieli Narnii, Avatara i Igrzysk Śmierci: wouldthishelp.tumblr.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
roxxxy Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 13.04.12, 20:30 twitter @roxxxy305 Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 17.04.12, 16:59 tt tumblr formspring Odpowiedz Link Zgłoś
soraru Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 25.06.12, 13:17 twitter tumblr Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunny Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 02.11.12, 08:00 Twittera mam, ale zamiast Formspring wolę polski, lepszy moim zdaniem odpowiednik do zadawania pytań anonimowo - gochat.in Odpowiedz Link Zgłoś
yellowgreenblue Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 03.11.12, 16:32 Mam twittera oraz tumblra Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Macie Tumblra, Twittera, Formspring...? 04.11.12, 13:23 TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR TRIANGULARVOMIT TUMBLR Odpowiedz Link Zgłoś