ziuuta 16.01.12, 18:55 Hej Czy któraś z Was posiada być może buty firmy Dr Martens? Polecacie je? Jakie są ich wady i zalety? Pytanie do posiadaczek: Jak namówiłyście na nie rodziców? Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleopatra1 Re: Odświeżam 16.01.12, 19:28 Ogólnie, dlaczego odświeżasz po 8 minutach? Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra1 Re: Dr Martens 16.01.12, 19:19 Ja mam czerwone podróbki z New Yorkera, b. je lubię, ale już są nie do dostania (teraz są jakieś inne, brzydsze). Co do Martensów. Jak kupiłam te moje 'glany', każdy ogólnie myślał, że to właśnie M., no i koleżanki poszły sb kupić. Jedna dostaje od rodziców kasę na wszystko -,- drugą też było stać, ale zrobiłyśmy składkę na jej uro, no i dostała Żadna nie musiała szczególnie prosić, a jeżeli chodzi o mnie (no znowu o sb piszę) to moja mama wciąż namawia moją personę, aby kupić takie buty... no więc nw co za problem masz Powiedz rodzicom, że słyszałaś, że to bardzo ciepłe buty, akurat na zimowe dni. To nieprawda, ale nie skłamiesz bo usłyszałaś to ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Dr Martens 16.01.12, 19:23 Ładne są.. Aczkolwiek wolę tradycyjne glany ;P Odpowiedz Link Zgłoś
espinozaa Re: Dr Martens 16.01.12, 19:30 Sa ohydne ! Nie wiem jak można nosić takie coś .. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
olaya_ Re: Dr Martens 16.01.12, 19:46 W tym roku jeszcze mi rodzice nie kupią, ale powiedzieli, że w przyszłym tak Mi się bardzo podobają, zwłaszcza czarne zwykłe albo czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś