Dodaj do ulubionych

co mam zrobić?

17.01.12, 18:38
Cześćbig_grin mam problem:
moja przyjaciółka chodzi z chłopakiem który mi się podoba.czasem zdaje mi się że mówi różne rzeczy żeby mi dowalić i żebym była zazdrosna.jak jej nie ma jest dobrze ale jak jest to tez da się wytrzymać.nie wiem co zrobić aby go jej odbić albo co zrobić żeby zerwali?może macie jakiś sposób?proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • padlinka13 Re: co mam zrobić? 18.01.12, 00:09
      Hej smile Myślę, że nie możesz odbić chłopaka przyjaciółce. Ona jest dla Ciebie ważna, a Ty nie chcesz jej stracić. Nie powinnaś myśleć w ten sposób żeby zerwali ze sobą, nie mówiąc o 'czynach' . Może Ci się bardzo podobać, ale nie możesz dla niej tego zrobić. Wyobraź sobie jak ona by się wtedy czuła. Niedość, że mogłybyście się pokłócić to nie wiadomo jak z tym chłopakiem, czy chciałby być z takim kimś, kto odbija przyjaciółce chłopaka. Postaw się w takiej samej sytuacji jak ona. Chodzisz z bardzo przystojnym chłopakiem, a dla Twojej przyjaciółki on się podoba. Nie chciałabyś żeby ona Ci go odbiła smile Może jest z nim szczęśliwa i opowiada Ci, bo "nie może się nacieszyć" Pozdrawiam kiss
      • hejkaa Re: co mam zrobić? 19.01.12, 14:10
        Nie "odbijaj" przyjaciółce chłopaka! Przyjaciele są na zawsze, a chłopaki ? Na chwilę ..
    • rememberina Re: co mam zrobić? 18.01.12, 01:33
      nie zwlekaj, idź na grzyby.
      • monik4 Re: co mam zrobić? 18.01.12, 08:54
        odbic kolezance chlopaka? nie normalna jestes -.-
        • sakura134 Re: co mam zrobić? 18.01.12, 09:39
          Ale z ciebie ,,przyjaciółka" haha! smile
    • diabolusxxx Re: co mam zrobić? 18.01.12, 12:15
      tak cię to boli, że to ona z nim chodzi, a nie ty ?
    • xnamex Re: co mam zrobić? 18.01.12, 12:21
      na twoim miejscu nie odbijalabym go jej. Po co? dla satysfakcji? okej, wiem, on ci się podoba, ale skoro wolał twoją przyjaciółkę, przykro mi, ale musisz się z tym pogodzić. wiele razy miałam takie sytuacje, więc wiesz... nie próbuj zrobić czegoś aby zerwali, stracisz i jego, i przyjaciółkę. zyskasz wrogów, a on na pewno nie będzie chciał z Tb chodzić. Pogadaj z tą przyjaciółką, powiedz, że jej zachowanie Cię rani i przeszkadza. Szczera rozmowa to zazwyczaj lek na wszystko. Nie próbuj być zawistna. Pogódź się z tym i tyle, nie miej mi tego za złe, ale taka prawda. Życie jest cholernie niesprawiedliwe, ale jest jakie jest. Może on w końcu zacznie i na Ciebie zwracac uwagę...kto wie, kto wie ... ^^<br />
      Powodzenia kiss
      • selena123x Re: co mam zrobić? 19.01.12, 15:08
        xnamex napisał(a):

> na twoim miejscu nie odbijalabym go jej. Po co? dla satysfakcji? okej, wiem, on
        > ci się podoba, ale skoro wolał twoją przyjaciółkę, przykro mi, ale musisz się
        > z tym pogodzić. wiele razy miałam takie sytuacje, więc wiesz... nie próbuj zrob
        > ić czegoś aby zerwali, stracisz i jego, i przyjaciółkę. zyskasz wrogów, a on na
        > pewno nie będzie chciał z Tb chodzić. Pogadaj z tą przyjaciółką, powiedz, że j
        > ej zachowanie Cię rani i przeszkadza. Szczera rozmowa to zazwyczaj lek na wszys
        > tko. Nie próbuj być zawistna. Pogódź się z tym i tyle, nie miej mi tego za złe,
        > ale taka prawda. Życie jest cholernie niesprawiedliwe, ale jest jakie jest. Mo
        > że on w końcu zacznie i na Ciebie zwracac uwagę...kto wie, kto wie ... ^^<b
        > r />
        > Powodzenia kiss

tak wiem tylko że ona była wcześniej w szkole a on często i tak spotyka się ze mną i jest normalny nie to co przy niej
    • inbloom *______* 18.01.12, 12:44
      problemy dzisiejszej młodzieży są powalające .
    • robciaxd Re: co mam zrobić? 18.01.12, 12:45
      Mam podobną sytuacje, tylko TEN chłopak ma dziewczynę o rok starszą, więc ja mam z nim lepszy kontakt. ON chyba jeszcze nie zerwał z tą dziewczyną bo nie chce jej zranić czy coś. Ale od pewnego czasu mamy ze sobą bardzo dobry kontakt. Wiec może po prostu zacznij z nim spędzaćserce więcej czasu.serce
    • laurie Re: co mam zrobić? 18.01.12, 22:07
      pojebana jesteś
    • trinkeety06 Re: co mam zrobić? 19.01.12, 14:13
      Może z nią porozmawiaj , spróbuj uczciwie , nie od razu wiesz....
    • kim817 Re: co mam zrobić? 19.01.12, 22:28
      chcesz odbić przyjaciółce chłopaka? powodzenia. -,-'
      • blackcafe Re: co mam zrobić? 19.01.12, 23:55
        Powiem szczerze.. Głupia jesteś. Ale nie, że intelektualnie, tylko.. Głupia, że chcesz tracić przyjaciółkę na rzecz chłopaka.
        W każdym razie - nie ważne co zrobić, któreś z nich może się odwrócić.
    • vaniney Re: co mam zrobić? 20.01.12, 00:34
      ja pie...
      • malina7 Re: co mam zrobić? 20.01.12, 12:05
        Moim zdaniem musisz wybrać kto jest dla Ciebie ważniejszy z tym, że przyjaciółkę teraz masz przy sobie, a z chłopakiem nie wiadomo jak będzie. I nie licz na to, że potem znowu będziecie się przyjaźnić. Ale jeśli już zdecydowałaś to może powinnaś skontaktować się z nim lub spotkać przez innych znajomych i przestać się przyjaźnić ze swoją przyjaciółką.. uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka