Dodaj do ulubionych

...znak Hipisa...

25.01.12, 21:52
Niektórzy mówią że znak Hipisa <Pacyfa> jest znakiem pokoju z szatanemdevil
A inni że to normalny znak pokoju.
Znaki te są umieszczane na ubraniach i ozdobach .wink
< Ja również noszę tę symbol , ponieważ jak dla mnie on oznacza znak pokoju>big_grinhttps://republika.pl/blog_wa_3175020/3347301/tr/nero.jpg

A co wy o ty sądzicie????
Obserwuj wątek
    • mydoubt. hm. ; d 25.01.12, 22:06
      czytałam o tym w artykule 'znaki zakazane dla katolików', ale mimo to nie odbieram tego jako 'znak pokoju szatanem ' , jak dla mnie zwykła pacyfa . ; d
      • tacomakota Re: hm. ; d 26.01.12, 11:33
        To raczej zwykly znak pokoju ..Nie slyszalam zeby to byl znak szatana..confuseduncertain
    • selenagirl Re: ...znak Hipisa... 26.01.12, 06:02
      Kto o tym szatanie coś wgle wymyślił ? To znak pokoju mam takich dużo na ubranich i na butach i mam nawet spinkę w kształcie pacyfki.uncertain
    • itsjustmee Re: ...znak Hipisa... 26.01.12, 10:44
      Jeśli ktoś sobie to wymyślił, to nie Kościół, a sataniści, którzy ten znak puścili w obieg pod pretekstem "znaku pokoju", i którzy go używają. To jest złamany krzyż, lovelies.
    • meredith. Re: ...znak Hipisa... 26.01.12, 11:04
      dla kościoła jest dobry tylko krzyż i znaki związane z Bogiem, a tak to wszystko jest znakiem szatana, o!
    • justa28t Re: ...znak Hipisa... 26.01.12, 14:45
      To jest super.
      A na Religii ksiądz każe to zdjąc.
      • noicomipowiesz Re: ...znak Hipisa... 08.03.12, 20:02
        jak dla mnie to tylko pacyfka, znak pokoju. mam nawet takie kolczyki. tongue_out
    • laura.pl Re: ...znak Hipisa... 10.03.12, 12:35
      Przyznaję, że tak nie do końca wiem o co chodzi z tą całą pacyfką, pani na religii coś tam kiedyś mówiła, że to nie dla katolików, bo symbolizuje złamany krzyż czy coś takiego. Ale i tak go noszę, bo podobają mi się ubrania i dodatki z tym motywem! smirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka