Dodaj do ulubionych

Jak zarobić ?

27.01.12, 17:08
Mam 14 lat chce wybrać się na koncert One Direction ale nie mam oszczędności jak mogła bym zarobić i ile taki bile może kosztować ?
Obserwuj wątek
    • lonelie_ Re: Jak zarobić ? 27.01.12, 17:26
      też bardzo chcę iść na ich koncert 1D, jeśli się odbędzie w Polsce. też się właśnie zastanawiałam.. może rozdawaj ulotki? tylko nie wiem od którego roku życia można, dowiedz się smile
      • star.me Re: Jak zarobić ? 27.01.12, 18:17
        Mam bardzo podobny problem . uncertain Może chcesz coś własnoręcznie zrobione sprzedawać ?
    • van.helsing udzielaj korków . 27.01.12, 18:26
      Obojętnie z czego . Jeśli dobrze jeździć na łyżwach , ucz maluchy , jeśli jesteś dobra z matmy pomagaj młodszym , bądź rówieśnikom , jeśli kochasz język angielski wesprzyj innych w potrzebie xD Moja koleżanka która jest ode mnie młodsza o półtora roku sporo zarobiła poprzez naukę maluchów jazdy na łyżwach (a jest świetna) choć mieszka w chicago a nie w polsce xD
      • natala_nati Re: udzielaj korków . 25.02.12, 22:46
        van.helsing napisał(a):

> Obojętnie z czego . Jeśli dobrze jeździć na łyżwach , ucz maluchy , jeśli jeste
        > ś dobra z matmy pomagaj młodszym , bądź rówieśnikom , jeśli kochasz język angie
        > lski wesprzyj innych w potrzebie xD Moja koleżanka która jest ode mnie młodsza
        > o półtora roku sporo zarobiła poprzez naukę maluchów jazdy na łyżwach (a jest ś
        > wietna) choć mieszka w chicago a nie w polsce xD

No właśnie Chicago to nie Polska... Co prawda jest tam baaaardzo dużo Polaków(miałam przyjemność się przekonać) ale to tak nie działa... indifferent
    • lollyana Re: Jak zarobić ? 24.02.12, 14:12
      Jesteś za młoda na roznoszenie ulotek i ogólnie pracę. Pracodawcy, jak już, przyjmują od 16 roku życia. Możesz sprzedać zbędne rzeczy, jakieś książki czy płyty których już nie słuchasz/czytasz. Albo, jak ktoś wyżej napisał, sprobować załapać się na jakieś korki.
    • wybieramarzenia Re: Jak zarobić ? 25.02.12, 22:32
      Sprzedaj stare ciuchy, rzeczy coś co jest CI zbędne na allegro smile
    • wybieramarzenia Re: Jak zarobić ? 25.02.12, 22:34
      Roznoszenie ulotek to syzyfowa praca według mnie, możesz zarobić pieniądze nie wychodząc z domu smile jeżeli już się zdecydujesz na wstawienie ciuchów na allegro daj znać to zalukamy z kociakami smile
    • hejkaa Re: Jak zarobić ? 24.03.12, 22:29
      Masz jeszcze czas, koncert One Direction w Polsce NAJWCZEŚNIEJ w 2013 roku (wiem, bo też jestem fanką big_grin)!
      A co do tego pomysłu ze sprzedawaniem ubrań to się zgodzę. Jeżeli masz rzecz jakiejś marki, np. buty Adidasa to łatwo się sprzeda na allegro smile
      Pozdrawiam i życzę powodzenia!kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka