kiotek 27.01.12, 17:08 Mam 14 lat chce wybrać się na koncert One Direction ale nie mam oszczędności jak mogła bym zarobić i ile taki bile może kosztować ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lonelie_ Re: Jak zarobić ? 27.01.12, 17:26 też bardzo chcę iść na ich koncert 1D, jeśli się odbędzie w Polsce. też się właśnie zastanawiałam.. może rozdawaj ulotki? tylko nie wiem od którego roku życia można, dowiedz się Odpowiedz Link Zgłoś
star.me Re: Jak zarobić ? 27.01.12, 18:17 Mam bardzo podobny problem . Może chcesz coś własnoręcznie zrobione sprzedawać ? Odpowiedz Link Zgłoś
van.helsing udzielaj korków . 27.01.12, 18:26 Obojętnie z czego . Jeśli dobrze jeździć na łyżwach , ucz maluchy , jeśli jesteś dobra z matmy pomagaj młodszym , bądź rówieśnikom , jeśli kochasz język angielski wesprzyj innych w potrzebie xD Moja koleżanka która jest ode mnie młodsza o półtora roku sporo zarobiła poprzez naukę maluchów jazdy na łyżwach (a jest świetna) choć mieszka w chicago a nie w polsce xD Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati Re: udzielaj korków . 25.02.12, 22:46 van.helsing napisał(a): > Obojętnie z czego . Jeśli dobrze jeździć na łyżwach , ucz maluchy , jeśli jeste > ś dobra z matmy pomagaj młodszym , bądź rówieśnikom , jeśli kochasz język angie > lski wesprzyj innych w potrzebie xD Moja koleżanka która jest ode mnie młodsza > o półtora roku sporo zarobiła poprzez naukę maluchów jazdy na łyżwach (a jest ś > wietna) choć mieszka w chicago a nie w polsce xD No właśnie Chicago to nie Polska... Co prawda jest tam baaaardzo dużo Polaków(miałam przyjemność się przekonać) ale to tak nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
lollyana Re: Jak zarobić ? 24.02.12, 14:12 Jesteś za młoda na roznoszenie ulotek i ogólnie pracę. Pracodawcy, jak już, przyjmują od 16 roku życia. Możesz sprzedać zbędne rzeczy, jakieś książki czy płyty których już nie słuchasz/czytasz. Albo, jak ktoś wyżej napisał, sprobować załapać się na jakieś korki. Odpowiedz Link Zgłoś
wybieramarzenia Re: Jak zarobić ? 25.02.12, 22:32 Sprzedaj stare ciuchy, rzeczy coś co jest CI zbędne na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
wybieramarzenia Re: Jak zarobić ? 25.02.12, 22:34 Roznoszenie ulotek to syzyfowa praca według mnie, możesz zarobić pieniądze nie wychodząc z domu jeżeli już się zdecydujesz na wstawienie ciuchów na allegro daj znać to zalukamy z kociakami Odpowiedz Link Zgłoś
hejkaa Re: Jak zarobić ? 24.03.12, 22:29 Masz jeszcze czas, koncert One Direction w Polsce NAJWCZEŚNIEJ w 2013 roku (wiem, bo też jestem fanką )! A co do tego pomysłu ze sprzedawaniem ubrań to się zgodzę. Jeżeli masz rzecz jakiejś marki, np. buty Adidasa to łatwo się sprzeda na allegro Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś