Dodaj do ulubionych

Jak wybrać zawód ?!

29.01.12, 18:33
Cześć wink Jestem Natalia i chodzę do 2 gimnazjum. I mam dla Was pytanie.
Jak wybrać zawód?
Pewnie wiele z Was boryka się z tym problemem, tak jak ja tongue_out A może już wiecie co zamierzacie robić całe życie?

Wypowiadajcie się smile
Obserwuj wątek
    • natala_nati Jak wybrać zawód ?! 29.01.12, 18:35
      Jest ktoś? suspicious
    • van.helsing Ja na pewno chce zostać pisarką 29.01.12, 18:36
      kocham pisać . To moja największa pasja w życiu , a oprócz tego chciałabym zostać lekarzem,prawnikiem ,bądź projektantką wnętrz , dość światową xd
      • natala_nati @ van.helsing 29.01.12, 18:37
        Haha big_grin Fajnie! Może da się to jakoś wszystko połączyć ? big_grin
        • van.helsing Re: @ van.helsing 29.01.12, 19:32
          no coś ty xd lekarz,prawnik,architekt - coś marnie mi to wygląda xd . Ale książki to na pewno ;P jak byłam mała zawsze chciałam być lekarzem, gdy skończyłam 9 lat ,odkryłam,że kocham pisać . wiesz,jeśli masz specjalną pasję w życiu , powinnaś jej posłuchać,obojętnie czego ona by nie dotyczyła wink Co nie oznacza,że tylko masz się z niej w przyszłości utrzymywać xd ale zawsze pamiętaj,że talent nie ujawnia się od razu ,P
          • natala_nati @ van.helsing 29.01.12, 19:36
            Hej! Dziękuje za radęserce Ale to prawda nie z wszystkiego się utrzymam x___x
      • plotkara24 Re: Ja na pewno chce zostać pisarką 29.01.12, 19:47
        Piszę thriller. Kocham pisać książki. W dodatku mam dwa koty. Uwielbiam zwierzęta. Szyje im na drutach swetry, szaliki i rękawiczki. Jestem kreatywna, więc chciałabym jeszcze być projektantką wnętrz. Ale muszę się zdecydować. Nie mogę być pisarką, zajmować się zwierzętami i projektować wnętrza jednocześnie big_grin .
        • jonasofanka Re: Ja na pewno chce zostać pisarką 29.01.12, 19:48
          Ja również pisarka! :3
          Uwielbiam pisać opowiadania. Kocham wcielać się w rolę bohaterów ^^. Coś dla mnie! Albo być speakerem w radiu ( czy jakoś tak :3 ) . W każdym bądź razie, chcę albo pisać, albo przemawiać w radiu : D
    • rememberina Re: Jak wybrać zawód ?! 29.01.12, 19:58
      na razie idę do liceum artystycznego, później się zobaczy.
    • malowana505 A ja wiem!! 30.01.12, 19:59
      Kocham zwierzęta,moją pasją i jedyną miłością są psy. Zamierzam skończyć zootechnikę,a potem psychologię zwierząt. Będę behawiorystą.serceserceserceserceserceserceserce
    • xadax Re: Jak wybrać zawód ?! 30.01.12, 21:27
      ja chyba doktorem rodzinnym tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka