natala_nati 29.01.12, 18:33 Cześć Jestem Natalia i chodzę do 2 gimnazjum. I mam dla Was pytanie. Jak wybrać zawód? Pewnie wiele z Was boryka się z tym problemem, tak jak ja A może już wiecie co zamierzacie robić całe życie? Wypowiadajcie się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
van.helsing Ja na pewno chce zostać pisarką 29.01.12, 18:36 kocham pisać . To moja największa pasja w życiu , a oprócz tego chciałabym zostać lekarzem,prawnikiem ,bądź projektantką wnętrz , dość światową xd Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati @ van.helsing 29.01.12, 18:37 Haha Fajnie! Może da się to jakoś wszystko połączyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
van.helsing Re: @ van.helsing 29.01.12, 19:32 no coś ty xd lekarz,prawnik,architekt - coś marnie mi to wygląda xd . Ale książki to na pewno ;P jak byłam mała zawsze chciałam być lekarzem, gdy skończyłam 9 lat ,odkryłam,że kocham pisać . wiesz,jeśli masz specjalną pasję w życiu , powinnaś jej posłuchać,obojętnie czego ona by nie dotyczyła Co nie oznacza,że tylko masz się z niej w przyszłości utrzymywać xd ale zawsze pamiętaj,że talent nie ujawnia się od razu ,P Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati @ van.helsing 29.01.12, 19:36 Hej! Dziękuje za radę Ale to prawda nie z wszystkiego się utrzymam x___x Odpowiedz Link Zgłoś
plotkara24 Re: Ja na pewno chce zostać pisarką 29.01.12, 19:47 Piszę thriller. Kocham pisać książki. W dodatku mam dwa koty. Uwielbiam zwierzęta. Szyje im na drutach swetry, szaliki i rękawiczki. Jestem kreatywna, więc chciałabym jeszcze być projektantką wnętrz. Ale muszę się zdecydować. Nie mogę być pisarką, zajmować się zwierzętami i projektować wnętrza jednocześnie . Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Ja na pewno chce zostać pisarką 29.01.12, 19:48 Ja również pisarka! :3 Uwielbiam pisać opowiadania. Kocham wcielać się w rolę bohaterów ^^. Coś dla mnie! Albo być speakerem w radiu ( czy jakoś tak :3 ) . W każdym bądź razie, chcę albo pisać, albo przemawiać w radiu : D Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Jak wybrać zawód ?! 29.01.12, 19:58 na razie idę do liceum artystycznego, później się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
malowana505 A ja wiem!! 30.01.12, 19:59 Kocham zwierzęta,moją pasją i jedyną miłością są psy. Zamierzam skończyć zootechnikę,a potem psychologię zwierząt. Będę behawiorystą. Odpowiedz Link Zgłoś