sweety123 10.02.12, 17:39 Więc założyłam ten wątek, bo jestem ciekawa jak oceniacie tą piosenkę i czy podoba Wam się teledysk? Wiele osób sądzi, że to tania reklama, ale ja tak nie uważam, moim zdaniem trzeba dobrze zrozumieć tą piosenkę i jej przesłanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easy_me Re: Honey - Sabotaż 10.02.12, 18:00 piosenka jest naprawdę świetna, ale co do teledysku... hmmmm- raczej się nie wypowiem;]] Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Honey - Sabotaż 10.02.12, 18:15 Na samym początku, kiedy to zobaczyłam, chciało mi się śmiać. To wszystko było jakieś nie do ogarnięcia, ten Zombie Boy w pomarańczowej marynarce... Ale później przeczytałam na jej blogu, jakie to ma mieć przesłanie. Dopiero wtedy zrouzmiałam. Uznałam, że to nie jest takie wcale głupie, banalne i proste. Zgadzam się z tym, co napisałaś : ' trzeba dobrze zrozumieć tą piosenkę i jej przesłanie'] . Łatwo jest to negatywnie ocenić, nie mając pojęcia, co Honey chciała przekazać, bo coś chciała, w porównaniu choćby do 'no one'. Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: Honey - Sabotaż 10.02.12, 18:43 jest najlepszą jej piosenką!! bardzo mi się podoba!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_97_sc Re: Honey - Sabotaż 10.02.12, 19:05 Mnie piosenka zaskoczyła , jest świetna i w sumie nie ma nic do zarzucenia w sumie teledysk widzialam raz na oczy i to było dawno , bo teraz slucham jej tylko na fonie . Nie wiem , czy ja sama to zauważyłam , ale poprostu nie czuję w niektórych słowach czegoś takiego jak w piosence grubsona "przestań się bać" Można fajnie się wsłuchać w słowa , ale tutaj w nie każdym momencie jest coś takiego . Ogólnie podoba mi się i już prawie znam ją na oamięć , poprostu mnie nie nudzi . A co to przesłania , to widocznie opuściłam ten wątek w jej blogu . Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Honey - Sabotaż 13.02.12, 17:14 średnio mi się podoba ta piosenka .. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Honey - Sabotaż 14.02.12, 21:55 piosenka nawet spoko . a teledysk też ujdzie . zoombie boy wymiata < 3 . Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare Re: Honey - Sabotaż 15.02.12, 13:32 Nie lubię . Nie słucham tego rodzaju muzyki . Odpowiedz Link Zgłoś
dominikaxxd Re: Honey - Sabotaż 16.02.12, 13:11 Piosenka naprawdę fajna, teledysk trochę mniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Honey - Sabotaż 21.02.12, 19:51 jest nudna, z banalnym tekstem i niezbyt oryginalnym teledyskiem... dziękuję. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
reitaa Re: Honey - Sabotaż 27.02.12, 13:26 "Hejka wam wszystkim, a teraz pochwalę się że znam Zombie Boya. Och, jestem jak Lady Gaga. A teraz liżcie mnie po stopach. Dziękuje, dobranoc." Odpowiedz Link Zgłoś