Dodaj do ulubionych

Tegoroczne odkrycia

• zbuntowana22 Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 18:38
      LANA = Kocham, kocham, kocham *.*
      Co do Christiny Grimmie... nie mam juz słów, w internecie mozna znaleźć wiele tak oryginalnych, pięknych i hipnotyzujących głosów, które, nie wiem czemu nie umieją się wybić, a sławna staje się taka, która -owszem, ma ładny głos, ale taki normalny... po prostu śpiewa jak tysiące osób. Jak to mawiają "tego kwiata jest pół świata" wink .
    • pinkponk One Direction 19.02.12, 19:15
      Szczerze mówiąc to na początku wyśmiałam One Direction, ale teraz ich uwielbiam (szczególnie Harrego, Liama i Louisa) . <3
      PS. Nie wiem czy dobrze napisałam imiona . ;p
    • natalka_98_10 Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 19:47
      Gotye górą!!!!!!!!!!!!!!!Kocham go
    • zagubionax3333 ;) 19.02.12, 19:57
      Mi się podoba jak Lana śpiewa smile Lubię jej piosenki !
    • plotkaragirl Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 19:58
      Kity uncertain
    • pusiooooo Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 20:19
      Ooo ! Ja bardzo lubię piosenkę Gotye 'Somebody That I Used to Know' big_grin Jest świetna serce serce serce
      No, a Lanę też nawet lubię... Super są jej piosenki 'Video Games' i 'Born to Died'. Ale ta druga (BtD) ma beznadziejny teledysk...
    • alwayys Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 20:26
      Hm, co do Lany Del Ray to do mnie jakoś nie trafia. Za to Gotye... Po prostu powoli zakochuję się w jego muzyce. Ma w sobie coś zupełnie odmiennego, świerzego. Do tego szybko wpada w ucho i wcale nie jest banalna. Gotye zdecydowanie na plus! smile
    • marchwk Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 20:37
      Lana Del Rey jest moją nową muzyczną miłością. ma niesamowity głos i świetne, hipnotyzujące utwory. cały jej album jest cudowny i ona sama wydaje się być bardzo sympatyczną dziewczyną, oglądając wywiady z nią i różne występy bardzo ją polubiłam. a Gotye wydał naprawdę dobrą płytę, polecam.
    • wilkolak Re: Tegoroczne odkrycia 20.02.12, 00:03
      Lana jest spoko
    • mery. Re: Tegoroczne odkrycia 20.02.12, 10:30
      Nie przepadam jakoś za nimi big_grin
    • mydoubt. trudno mi cokolwiek powiedzieć 20.02.12, 10:33
      ponieważ nie znam ich twórczości . ;d słyszałam Gotye w radiu, ale piosenki nie zanucę. nie wpada jakoś w ucho. c;
    • karlinka98 ..........<3.......... 20.02.12, 13:09
      ja też ich lubię big_grin odkryciem w tym roku są jeszcze One Direction (oni też są spoko) i ten rudy Ed cośtam ;P
    • denessa Re: Tegoroczne odkrycia 20.02.12, 14:12
      Nie lubię ani Lany, ani Gotye ani One Direction. Piosenki Lany są dla mnie nudne i nie wiem czym się wszyscy tak strasznie podniecają. Jak słyszę Somebody That I used To Know to mam ochotę rozwalić radio, a jak widzę że setna osoba dodaje to na fejsie to mnie trzęsie. Natomiast szału na 1D nie rozumiem, kolejny boysband, jak US5, Big Time Rush czy Backstreet Boys.
    • selenqqa Re: Tegoroczne odkrycia 20.02.12, 16:00
      HIT! Oby dwóch hity są świetne!wink
    • inbloom *______* 20.02.12, 16:38
      do dupy .
    • krejzolek_022 Re: Tegoroczne odkrycia 20.02.12, 16:55
      Lana ma świetny głos i fajne piosenki , ale gdy usłyszałam ją na żywo jak fałszowała zastanawiałam sie czy jej głos to nie tak troche komputer ...
    • jane_ Re: Tegoroczne odkrycia 20.02.12, 19:58
      lana boring, gotye rzyg.
      no inaczej wam moich myśli nie jestem w stanie przekazać.

TOTALLY ENORMOUS EXTINCT DINOSAURS. <3
    • dorr Re: Tegoroczne odkrycia 20.02.12, 20:09
      Uważam, że Gotye to facet jednej piosenki. Lana wydaje mi się taka inna niż wszystkie dotychczasowe artystki popowe, wykreowała sobie niezły look i ma dobry głos, choć można było zwątpić w to słysząc jeden z jej występów na żywo. Już się nie mogę doczekać żeby kupić sobie jej płytę. ^^
    • nessy96 Re: Tegoroczne odkrycia 20.02.12, 20:21
      Lane lubie. Gotye - oprócz Somebody that I used to know słyszałam jeszcze tylko jedną piosenke, jest spoko. One Direction - nie znosze.
    • demetriaa. Re: Tegoroczne odkrycia 21.02.12, 16:21
      Jeszcze 1D.
    • aneczka. Re: Tegoroczne odkrycia 21.02.12, 19:38
      Lana fajnie śpiewa, tak inaczej i ma ładny głos. a Gotye? hm.. głos ma ok, a jego piosenka z kimbrą nawet fajna. ja osobiście wolę remix tej piosenki big_grin
    • love_rock Lana Del Rey. 21.02.12, 20:09
      Moim zdaniem ma talent i boskie piosenki serce.
    • gossipka. (: 21.02.12, 20:34
      Dla mnie osobiście tegorocznym odkryciem jest przede wszystkim Ed Sheeran smile Niesamowity jest big_grin No i Gotyeeee, mega facet smile)) serce
    • aleksandra25 Re: Tegoroczne odkrycia 02.03.12, 17:36
      adele jest tak samo
    • rinmotokimeka Re: Tegoroczne odkrycia 08.12.12, 20:25
      Jake Bugg. Fenomen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka