zbuntowana22 Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 18:38 LANA = Kocham, kocham, kocham *.* Co do Christiny Grimmie... nie mam juz słów, w internecie mozna znaleźć wiele tak oryginalnych, pięknych i hipnotyzujących głosów, które, nie wiem czemu nie umieją się wybić, a sławna staje się taka, która -owszem, ma ładny głos, ale taki normalny... po prostu śpiewa jak tysiące osób. Jak to mawiają "tego kwiata jest pół świata" . Odpowiedz Link Zgłoś
pinkponk One Direction 19.02.12, 19:15 Szczerze mówiąc to na początku wyśmiałam One Direction, ale teraz ich uwielbiam (szczególnie Harrego, Liama i Louisa) . <3 PS. Nie wiem czy dobrze napisałam imiona . ;p Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_98_10 Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 19:47 Gotye górą!!!!!!!!!!!!!!!Kocham go Odpowiedz Link Zgłoś
zagubionax3333 ;) 19.02.12, 19:57 Mi się podoba jak Lana śpiewa Lubię jej piosenki ! Odpowiedz Link Zgłoś
pusiooooo Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 20:19 Ooo ! Ja bardzo lubię piosenkę Gotye 'Somebody That I Used to Know' Jest świetna No, a Lanę też nawet lubię... Super są jej piosenki 'Video Games' i 'Born to Died'. Ale ta druga (BtD) ma beznadziejny teledysk... Odpowiedz Link Zgłoś
alwayys Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 20:26 Hm, co do Lany Del Ray to do mnie jakoś nie trafia. Za to Gotye... Po prostu powoli zakochuję się w jego muzyce. Ma w sobie coś zupełnie odmiennego, świerzego. Do tego szybko wpada w ucho i wcale nie jest banalna. Gotye zdecydowanie na plus! Odpowiedz Link Zgłoś
marchwk Re: Tegoroczne odkrycia 19.02.12, 20:37 Lana Del Rey jest moją nową muzyczną miłością. ma niesamowity głos i świetne, hipnotyzujące utwory. cały jej album jest cudowny i ona sama wydaje się być bardzo sympatyczną dziewczyną, oglądając wywiady z nią i różne występy bardzo ją polubiłam. a Gotye wydał naprawdę dobrą płytę, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mydoubt. trudno mi cokolwiek powiedzieć 20.02.12, 10:33 ponieważ nie znam ich twórczości . ;d słyszałam Gotye w radiu, ale piosenki nie zanucę. nie wpada jakoś w ucho. c; Odpowiedz Link Zgłoś
karlinka98 ..........<3.......... 20.02.12, 13:09 ja też ich lubię odkryciem w tym roku są jeszcze One Direction (oni też są spoko) i ten rudy Ed cośtam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Tegoroczne odkrycia 20.02.12, 14:12 Nie lubię ani Lany, ani Gotye ani One Direction. Piosenki Lany są dla mnie nudne i nie wiem czym się wszyscy tak strasznie podniecają. Jak słyszę Somebody That I used To Know to mam ochotę rozwalić radio, a jak widzę że setna osoba dodaje to na fejsie to mnie trzęsie. Natomiast szału na 1D nie rozumiem, kolejny boysband, jak US5, Big Time Rush czy Backstreet Boys. Odpowiedz Link Zgłoś
selenqqa Re: Tegoroczne odkrycia 20.02.12, 16:00 HIT! Oby dwóch hity są świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolek_022 Re: Tegoroczne odkrycia 20.02.12, 16:55 Lana ma świetny głos i fajne piosenki , ale gdy usłyszałam ją na żywo jak fałszowała zastanawiałam sie czy jej głos to nie tak troche komputer ... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Tegoroczne odkrycia 20.02.12, 19:58 lana boring, gotye rzyg. no inaczej wam moich myśli nie jestem w stanie przekazać. TOTALLY ENORMOUS EXTINCT DINOSAURS. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Tegoroczne odkrycia 20.02.12, 20:09 Uważam, że Gotye to facet jednej piosenki. Lana wydaje mi się taka inna niż wszystkie dotychczasowe artystki popowe, wykreowała sobie niezły look i ma dobry głos, choć można było zwątpić w to słysząc jeden z jej występów na żywo. Już się nie mogę doczekać żeby kupić sobie jej płytę. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Tegoroczne odkrycia 20.02.12, 20:21 Lane lubie. Gotye - oprócz Somebody that I used to know słyszałam jeszcze tylko jedną piosenke, jest spoko. One Direction - nie znosze. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka. Re: Tegoroczne odkrycia 21.02.12, 19:38 Lana fajnie śpiewa, tak inaczej i ma ładny głos. a Gotye? hm.. głos ma ok, a jego piosenka z kimbrą nawet fajna. ja osobiście wolę remix tej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Lana Del Rey. 21.02.12, 20:09 Moim zdaniem ma talent i boskie piosenki . Odpowiedz Link Zgłoś
gossipka. (: 21.02.12, 20:34 Dla mnie osobiście tegorocznym odkryciem jest przede wszystkim Ed Sheeran Niesamowity jest No i Gotyeeee, mega facet )) Odpowiedz Link Zgłoś