miley115 18.02.12, 19:18 Cześć. Chciałabym porozmawiać z Wami o blogach. Może któs jakiś prowadzi? Wpisujcie swoje linki do blogów, a ja na pewno obejrzę i ocenię i wzajemnie! Moj blog: lifewithdelias.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcia456 Re: Blogerzy;) 18.02.12, 20:26 tak ja prowadzę bloga na kotku zapraszam!! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Blogerzy;) 19.02.12, 12:12 było już kilka takich wątków ( w tym zatytułowanym prowadzicie bloga jest link do mojego ) Odpowiedz Link Zgłoś
cold.melanie Blogerzy;) 19.02.12, 12:37 Serdecznie zapraszam na swojego: thisincredibleunawareness.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
deklove Tuuu ;3 19.02.12, 17:31 prowadzę własnego ; www.fashionedith.blogspot.com pozdrawiam ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
ola39 Re: Tuuu ;3 19.02.12, 22:22 ola39-mojswiat.blogi.kotek.pl/ dom-smierci.blogspot.com/ www.darkwood-dwaswiaty.blogspot.com/ Ale to ostatnie nie jest pisane poważnie, tylko przy napadach głupawki Odpowiedz Link Zgłoś
controversial Blog o okularach 20.05.12, 01:28 Ja prowadzę blog w całości poświęcony okularom glassesandsunglasses.blogspot.com Zapraszam do komentowania, czytania i obserwowania Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 28.06.12, 16:53 ladiesteaparty.blogspot.com/ Zapraszam do siebie serdecznie. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
majaza Re: Blogerzy;) 28.06.12, 18:03 Polecam i zapraszam na blog, który mnie zachwyca i to makxymalnie. Nie wyobrażam sobie dnia bez wejscia na niego. To redlipsswearing.blogspot.com Super foty i świetne stylizacje Odpowiedz Link Zgłoś
colorova <a href="http://modnieiurodnie.blogspot.com/" target="_blank" rel= 04.07.12, 17:43 modnieiurodnie.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
blask_ksiazek Re: Blogerzy;) 04.07.12, 17:57 Tak, mam. Piszę na nim recenzje przeczytanych przeze mnie książek. blask-ksiazek.blogspot.com/ serdecznie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowozyj Re: Blogerzy;) 04.07.12, 20:25 Zapraszam do mnie, jeżeli interesuje cię zdrowy tryb życia zdrowo-zyj.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
about.fashion Re: Blogerzy;) 10.07.12, 19:41 Szukam osób zainteresowanych modą damską jak i męską chcących poprowadzić wspólnie bloga o modzie. Dodawanie swoich stylizacji, inspiracji połączone z wrzucaniem muzyki. Szukam osób kreatywnych, nie poddających się zbyt łatwo i mających pomysły, dzięki którym blog się będzie rozwijał. Żadnych obowiązków, tylko spełnianie marzeń i realizacja swoich modowych chęci, planów, inspiracji. Chętnych proszę o kontakt : about.the.fashion@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
hmpoziomb11 Re: Blogerzy;) 08.08.12, 16:46 Mam i zapraszam do mnie: www.fotograficzna7.blogspot.com Wchodzić potrzebuję obserwatorów i komentujących! Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: Blogerzy;) 14.08.12, 10:06 mam bloga na kotku, chyba tak jak większość z nas :p Odpowiedz Link Zgłoś