Dodaj do ulubionych

Wegetarianizm

23.02.12, 14:35
Od czterech miesięcy jestem wegetarianką.I od tego czasu zauważyłam że coś złego ze mną się dzieje.Bardzo często mdleje i kręci mi się w głowie.Nie wiem czego mi brakuje, ale na pewno mój organizm czegoś potrzebuje.Znacie jakieś suplementy diety dla wegetarian.Może macie jakieś sprawdzone sposoby żeby dostarczyć swojemu organizmowi wszystkich potrzebnych składników?
Z góry dziękuje za pomocwink
Obserwuj wątek
    • teamdamon. Re: Wegetarianizm 23.02.12, 14:54
      a jesz może ryby, jajka?
      jeżeli jesteś wegetarianką, powinnaś to jeść.
    • lollyana Re: Wegetarianizm 23.02.12, 15:27
      Pewnie brakuje Ci białka. Przechodząc na wegetarianizm powinnaś powiększyć swoją dietę o więcej produktów jak jajka, mleko, ryby, jogurty, sery itp.
      • majson Re: Wegetarianizm 26.02.12, 18:22
        Mięso to głownie białko więc przechodząc na wegetarianizm musisz jeść dużo jogurtów, sera, jajek itd. jeśli to nie pomoże to możliwe że w mięsie jest inna substancja której ci brakuje ale o tym to już trzeba wiecej poczytać.
    • kindzia9777 Re: Wegetarianizm 27.02.12, 16:05
      zacznij żreć mięcho a nie
    • loveyouariana Re: Wegetarianizm 27.02.12, 16:18
      ja też nic się ze mną nie dzieje. Może powinnaś iść do lekarza, on na pewno ci pomoże. wink
    • diekatja Re: Wegetarianizm 03.03.12, 22:33
      Boże, kindzia9777 żałosna jesteś. A może ty zacznij żreć gów.no? : > Co do tematu to polecam ci zrobienie badań krwi i sprawdzenie czy nie chorujesz na anemię. Poza tym jedz dużo, dużo, dużo białka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka