Dodaj do ulubionych

Zmiana kotka !

26.02.12, 11:31
No więc co sądzicie o zmianach, które chce dokonać kotek ? : D
Bo ja uważam że jest to świetny pomysł, który może sprawić że Kot zyska więcej czytelniczek. I bardzo dobrze ! smile
Jakie zmiany według Was powinni wprowadzić administratorzy portalu ?
Obserwuj wątek
    • kari17 Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 11:41
      ja z niecierpliwością czekam na konkursy smile bo chce w końcu w którymś wygrać ;P
      • kropeczka23 Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 11:46
        hahaha, chyba każdy tego chce. XD Ja również.
        • jonasofanka Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 12:31
          Ale nie tylko o konkursy chodzi.
          Ja na przykład, chciałabym , żeby kot pisał o ACDC albo nawet i o reggae. EWR, Mesajah o raz o Rapie, Grubson, Pih, Pezet... Ja uwielbiam wszystkie gatunki muzyki. Od rocku po reaggae, także świetnie by było poczytać o nich wszystkich.
          Jednak mógłby pisać mniej o Dżastinku, Selci i tej zgrai disnejowskich gwiazdek.
    • inbloom *______* 26.02.12, 12:44
      Jeśli kotek dotrzyma słowa to powinno być fajnie big_grin
    • van50 Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 13:00
      też uważam to za świetny pomysł poprawki się przydadząbig_grin Szczególnie fajny byłby czat... no i jeszcze może zmienią to że ciągle piszą o tych samych gwiazdach... mam tego po dziurki!wink
    • natala_nati Zmiana kotka ! 26.02.12, 13:08
      I znowu... indifferent Wszędzie czytam że wszyscy chcą zmienić kotka na takiego bardziej rockowego bez disnejowskich gwiazdek... A czy pomyśleliście że są tu też osoby które lubią np. Biebera? Okejj . ja też go nie znoszę ale za to lubię Selenę..big_grin Powinno być tak że będą pisali o różnej muzyce i wgl. A nie żeby nie pisali już o biberze albo o cyrusce.... uncertain
      Przepraszam Was ale jeśli chcecie żeby Was ktoś szanował to szanujcie też poglądy innych a nie tylko patrzycie na siebie i co dla Was jest najlepsze! sciana

Dziękuje za uwagę.!
      Natalia.
      • noicomipowiesz @natala_nati 26.02.12, 13:29
        zgadzam się z tobą!! wszyscy patrzą tylko na siebie, na to jakiej oni muzyki słuchają, a przeważnie wszyscy naciskają żeby było więcej o tych rockowych zespołach .. ja np. takich nie słucham i gdyby Kotek przestawił się na takie to już na pewno tak często tu nie wchodziła..! wszędzie tylko widzę " 30stm" Paramore itp i mnie już szlak trafia .. -,- nie podoba mi się ta muzyka, ja np słucham Rihanny, Pitbulla, J.Lo, Adele, takiej raczej spokojniejszej muzyki .. sorka, że się tak rozpisałam nie na temat, ale musiałam ..
        • natala_nati @noicomipowiesz 26.02.12, 13:35
          Dokładnie.. Też nie będę wchodziła bo po co ? crying
        • lilaa. Re: @natala_nati 26.02.12, 14:07
          Tak, ale ty również sama nie jesteś. Nikt nie powiedział, że kotek ma rezygnować z tej "dzisiejszej" muzyki. Ale weźcie pod uwagę nas. Też bym chciała poczytać o mojej muzyce. Może być choć jeden cykl reszta niech będzie jak przedtem. Czy prosimy o dużo ? O jeden cykl ?
          • miley0501 Re: @natala_nati 26.02.12, 14:44
            Ja nie proszę o to żeby kotek rezygnował z pisania o Bieberze czy Selenie. Może sobie dalej pisać o gwiazdkach Disneya, ale proszę o to żeby zainteresował się też zespołami Rockowymi czyli " legendami muzycznymi " ! Czy to za dużo ? !! shock
    • lilaa. Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 13:41
      Również bardzo się cieszę . Bardzo bym chciała, żeby kotek przystopował z Justysiami i Selenciami i trochę też o rocku napisał. Nie chcę, żeby rezygnował z plotek na ich temat, ale żeby też nie przesadzał i sporządził cykl o tym co interesuje kotkowiczki, które nie są zakochane w Bieberze.
    • olcia456 Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 14:06
      według mnie bez sensu było to że gdy cciałeś dodać komentarz trzeba było zalogować sie na facebooka ale po za tym to jakos nie mam zdania
      P.S teraz coś mało tych plotek o gwiazdach .. więcej można się dowiedziec na bloga o to właśnie moje zdanie na ten tematwink
    • lili96reggae Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 14:08
      Jedynie co mi się nie podoba że jest tu tyle informacji o Bibusiu Gomez i Miley... no żal jednyn słowem;/ Więc chciałabym żeby było dużo dużo mniej o nich artykułów.
      A tak mało się pisze np. o Green Dayu Mettalice albo nawet o COldplay ;/ Nie mówiąc już o takich legendach jak np. Nirvanie, Iron Maiden, Metallica, Guns'N Roses....
      Więcej tematów o takiej muzyce poproszę!!
      I podoba mi się pomysł z tym chatem big_grin
      Najlepsza prywatna fotka gwiazdy powinna zniknąć smile
    • kotkaevita15 Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 14:10
      Wg mnie to bardzo dobry pomysł!
    • karii97 Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 14:13
      Mogliby więcej pisać o Sadze Zmierzch.. A nie tylko o Pamiętnikach Wampirów.. to jest dla mnie tak durny serial.. =.=<br />
      I więcej rocka.. nie sa tu tylko faneczki biebera, seleny, itd...<br />
      Więcej o zdrowiu i urodzie.
    • love_r.h.c.p. Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 14:16
      było już chyba ze 1000 razy. A więc: można wysyłać wiadomości, nawet, jeśli dana osoba nie jest online.
    • seli2 Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 14:17
      powinno się pisać o gwiazdach które wciąż występują publicznie a o których się już prawie nie pisze .Zauważyłam że jest wielu fanów gwiazd o których się nie piszeangrycrying
    • love_r.h.c.p. Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 14:18
      A właśnie, żeby kotek nie pisał tylko o gwiazdeczkach disneya, a o rockowych gwazdach wspominał tylko w temacie giganci rocka.
    • laapis Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 14:21
      Jestem za zmianami. smile
      • miley0501 Zmiana kotka ! 26.02.12, 14:37
        Jestem za zmianami ! Chciałabym aby na kotku pojawił się czat przede wszystkim 2 notki na dzień o rockowych zespołach jak Metallica, Gun's Rosses i te inne tongue_out Na pewno jestem za wzbogaceniem możliwości na blogu. Bardzo bym chciała żeby Kotek wrócił do tworzenia dawnych konkursów jak krótkie i nie trudne pytania.

Ps. Cieszy mnie to że kotek, ze zmianami na stronie konsultuje się ze swoimi czytelniczkami smile
    • wybieramarzenia Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 14:38
      Konkursy!!! i czat xddd reszta bez różnicy ;d
    • sokbananowy Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 14:45
      a moim zdaniem niech będzie tak jak jest, tylko mogłoby być troszkę więcej o innych gwiazdach, które nie zajmują się muzyką. np. o aktorach.
    • lollyana Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 14:45
      Mniej o disneyowskich gwiazdkach. Nie, żeby kompletnie z nich rezygnować, ale po prostu dodawać informacje o nich, raz na dzień albo, co kilka dni. Są tu też osoby słuchające np rocka, metalu czy jazzu. No i trochę więcej porad, jako strona przeznaczona stricte dla nastolatek.
    • corba 26.02.12, 15:00
      Moim zdaniem Kotek powinien być przede wszystkim serwisem, w którym można się dowiedzieć nowinek ze świata gwiazd oraz ewentualnie pogadać o czymś sensownym na forum. nic wiecej. nie potrzebuje tu jakiś czatów, ani nie chce aby Kotek stał sie kolejnym serwisem społecznościowym. od tego mamy nk, facebooka, itp.
    • wilkolak Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 15:04
      błyskawica
    • zuzka1802 Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 15:52
      fajnie by było , gdyby było widać ile użytowników jest online; ]
    • natip11 Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 15:57
      Myślę, że to dobry pomysł.
      Czekam najbardziej na konkursy, bo wcześniej nic nie wygrywałam ;d
      Dość długo nie logowałam się na kotku, ale zmiany zmobilizowały mnie do powrotu ;d
      Pewnie nikt mnie już nie pamięta ;D
    • nukaa Zmiana kotka ! 26.02.12, 16:08
      Też chciałabym aby kotek mniej pisał o Justinie i Selenie . Bardzo bym się ucieszyła gdyby było coś o My Chemical Romance . Paramore , Green Day
    • diamond_girl12 Re: Zmiana kotka ! 26.02.12, 16:22
      Wszystkim się dogodzić nie da, więc myślę, że Kotek powinien przynajmniej starać się pisać o wszystkim. wink

Mam nadzieję, że portal zmieni się na lepsze.
    • mweezy . 26.02.12, 17:03
      Szczerze mówiąc mi to już wszystko jedno.

ladiesteaparty.blogspot.com/
      • hilary_fanka Re: . 26.02.12, 17:10
        Bardzo udzielam się pod artykułami o zmianach i publikuję wszelkie moje sugestie, a że jest ich bardzo dużo, polecam zajrzeć pod najnowszą notkę.
        Zmiany zdecydowanie są potrzebne, by Kotek zbliżał się do ideału.
    • emila ;-) 26.02.12, 17:15
      Ja bym bardzo chciała, żeby był czat i żeby pisało np. że wchodzę na czyiś profil i pisze, że ta osoba jest onilne. dobrze, by było gdyby kotek dawał troszkę więcej wpisów. wink Tęsknię też za konkursami, a najlepiej by było zrobić konkurs na najlepszy wpis na blogu. big_grin Ja kocham emotikony, znaczy jest ich dużo, ale jeszcze więcej by nie zaszkodziło. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka