Dodaj do ulubionych

Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ?

04.03.12, 12:38
Kolorowe spodnie !
Hit czy kit tego lata ?
Macie już jakąś pare, czy może zamierzacie sobie kupić ? Jak tak, to jakie kolory ?
Ja poluje na miętowe serce Myślę, że uda mi się kupić w H&M, lecz niestety nie mam w mieście, chodź może otworzy się w kwietniu smile
Do czego będziecie nosić ? Kolorowa bluzka, trampki ?
Jakie preferujecie kolory?
Obserwuj wątek
    • mweezy . 04.03.12, 13:00
      Nie zamierzam sobie kupować kolorowych spodni. Spodnie noszę tylko granatowe, szare albo czarne. Jak coś kolorowego to tylko legginsy.
      • noicomipowiesz Re: . 04.03.12, 18:17
        ja mam czerwone i fioletowe. uwielbiam kolorowe spodnie i jeszcze zamierzam kupić takie... mocno granatowe, takie żywe sercebig_grin
        • mary_ m 04.03.12, 18:29
          Mam czerwone.
    • inbloom *______* 04.03.12, 18:44
      mam zamiar zakupić zielone , czerwone , filetowe i turkusowe ^^ pewnie będę nosić do trampek i dużych koszulek z moimi ulubionymi zespołami big_grin
    • xadax Re: Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ? 04.03.12, 19:01
      pełno kolorowych spodni w sklepach ;d
      • sysiek4444 Re: Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ? 04.03.12, 19:10
        mam czerwone, niedługo dostanę zielone.
        podobają mi się. najbardziej wyglądają chyba z białym t-shirtem. ; )
    • jonasofanka Re: Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ? 04.03.12, 19:34
      Mam niebieskie rurki ze Stradivariusa. Mam zamiar kupić jeszcze inny kolor : )
    • dariija Re: Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ? 04.03.12, 19:55
      zdecydowanie Hit. ; ) pastele - cudeńka. Mam już w szafię parę miętowych - Pull&Bear.
    • beemazzy Re: Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ? 04.03.12, 19:58
      ja też poluję na miętowe, w sumie to nie chcę żadnych innych. podobają mi się w zestawieniu z białym, trochę pomiętym t-shirtem, czarnymi okularami typu ray-bany i trampkami.
      • charming. Re: Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ? 04.03.12, 20:29
        Tak, kolorowe spodnie w odcieniach pastelowych ale i neonowych sa hitem te wiosny i lata big_grin Ja mam w swojej kolekcji zolte i fioletowe, ale chcialabym miec pudrowe mietowe, rozowe i neonowe pomaranczowe smile
    • nessy96 Re: Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ? 05.03.12, 14:14
      mnie się podobają. chciałabym mieć turkusowe lub czerwone smile może sobie takie kupie w najbliższym czasie.
    • stokrotka002 Re: Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ? 05.03.12, 14:36
      może sobie kupie miętowe lub jasny pomarańcz
    • monik4 Re: Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ? 05.03.12, 15:00
      mam różowe i niebieskie spodnie i nosze je do kolorowych bluzek i mam takie buty kolorowe takie jakie ma justin
    • estera102 Re: Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ? 05.03.12, 16:19
      podobno mają być . modne. jednak nie mam zamiaru kupować, bo się może okazać że szybko się skończy szał na spodnie w nietypowych kolorach, tak jak to było z czerwonymi rurkami. kupiłam na lato i chodziłam z miesiąc. takie spodnie są po prostu niepraktyczne moim zdaniem. chociaż to zależy od garderoby. do mojej to nie pasuje, bo nie ubieram się jak taka typowa nastolatka (trampki, bluzy, koszulki)
    • obecna. Re: Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ? 05.03.12, 16:54
      Hit! Też poluje big_grin
    • katy_13 Re: Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ? 05.03.12, 17:04
      ja mam niebieskie i czerwone smile mam zamiar kupić jeszcze różowe wink
    • beyourself Re: Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ? 06.03.12, 12:45
      Hit ! smile serce
      Ja mam już czerwone, chciałabym kupić sobie jeszcze pomarańczowe lub różowe. wink... Tak, będę je nosić po prostu do jakiejś bluzki i trampek lub balerinek smile
    • lonellygirl Re: Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ? 06.03.12, 15:18
      uwielbiam kolorowe spodnie, zdecydowanie hit! big_grin mam różowe i zielone big_grin różowe kupiłam w H&M, za 70 zł :3 zielone też, ale to już dawnooo, i pewnie już ich nie ma big_grin zielone będę nosić do czerwonych conversów, a różowe to nie wiem big_grin najczęściej dobieram do nich granatową bluzkę z flagą USA, z NewYorker'a, zajebiście wygląda.
    • patinka24 Re: Kolorowe spodnie ! hitem tego lata ? 06.03.12, 18:17
      Mam fioletowe big_grin , niedługo kupię sb czerwone serceserceserceserce i różowe kiss kiss kiss kiss kiss big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka