eminem72 07.03.12, 18:45 z ciekawosci pytam , stać was na przyjemnosc kupywania sobie czesto ciuchów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sacrum_97 Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 08.03.12, 16:17 To zależy czego aktualnie potrzebuję, ale jakoś 100-150 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
emo_laska Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 08.03.12, 16:20 Hmmm.... Uwielbiam zakupy, ale niezbyt często na nie chodzę xd A jak już się gdzieś wybieram to biorę ze sb rodziców i mi kupują xD Odpowiedz Link Zgłoś
wawteenager Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 08.03.12, 16:25 ja np nie dostaje kieszonkowego na ciuchy, dostaje ok. 100 zł miesięcznie na wyjścia ze znajomymi i imprezy, a oprócz tego co weekend jeżdżę na zakupy z mamą lub przyjaciółką i wtedy dostaje pieniądze na ubrania... jak to zlicze, to miesięcznie wychodzi ok. 300/400 zł, no ale wiadomo, że w to wliczone są także buty i dodatki (: Odpowiedz Link Zgłoś
loveyouariana Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 08.03.12, 16:24 ja jestem zakupoholiczką, więc jak coś widzę mega czaderskiego to musze, ale musze to mieć haha tak już mam, że jeśli trzeba to 400 na miesiąc idzie trochę dużo, musze przestać haha ;D codziennie chodzę z kumplami na shopping i jak widze np.torebke lub buty, o taak to wzdycham jakbym sie zakochała haha a oni sie tylko smieją bo się przyzwyczaili Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 08.03.12, 16:37 ja nie wydaję co miesiąc kasy na ubrania itp. kupuję coś wtedy gdy to mi jest na prawdę potrzebne albo mam już wystarczająco kasy więc postanawiam ze coś kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
xadax Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 08.03.12, 16:38 co miesiąc to nie kupuję ale gdybym miała blisko galerię to bym kupowała Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 08.03.12, 16:50 co miesiąc to nie kupuję ale gdybym miała blisko galerię to bym kupowała - ta, ja też. zależy, jeśli jadę na małe zakupy, to 100-200, jeśli na większe (np. początek sezonu) to od 400 w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowe.okularki Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 09.07.12, 10:04 Ja jade wtedy gdy jest mi coś potrzebne , np. nie mam butów . Nie chodzę , np. bo mi się nudzi więc sobie jadę . Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_2oo1 Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 08.03.12, 17:03 U mnie to tak różnie ..xdd Ale jedną kieszonkowe przeznaczam na kosmetyki , jedno na jakieś tam dodatki ^.^ a jedną na torby , a jedno na ciuchy ..Ale jeśli dojdzie na ciuszki to przeznaczam na nie około 50 zł . Odpowiedz Link Zgłoś
answer answer 08.03.12, 17:16 Nie liczę Nie ja płacę, tylko moi rodzice, nie chcą żebym sama płaciła Ale dużo, oj dużo. Prawie co weekend chodzę lub jeżdżę na zakupy, ew. co drugi weekend i zawsze coś kupię Oprócz tego jak są jakieś specjalne okazje no to też. I tak się uzbiera spooro. A teraz jak chora jestem i siedzę w domu < angina jest cholerstwem >, to razem z mamą cieszę się, że otworzyli ZARA SHOP ONLINE! Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 08.03.12, 17:12 W miesiącu jest tak, że czasami nic sobie nie kupię, albo kupię dużo za dużo, także trudno mi jest określić ile wydaję miesięcznie Tym bardziej, że kasy od nikogo nie żulę a opłacam jeszcze internet, akademik, kupuję jedzenie w akademiku i bilety pks/mzk Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Ile kasy miesięcznie wydajecie na ubrania? 08.03.12, 17:26 Stać mnie, ale problem jest w tym, że nie lubię zakupów. Idę, kiedy naprawdę muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
shunra Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 08.03.12, 17:42 Przeważnie nic. Ubrania kupuje sobie przeważnie w lato kiedy uda mi się zarobić trochę kasy przy zbieraniu owoców i za to co dostanę na urodziny. I wtedy też nie patrze na to co jest aktualnie modne tylko na to żebym przynajmniej przez rok mogła w tym chodzić. Przez resztę roku rzadko kiedy sobie coś kupuję ewentualnie na zimę buty czy jak czegoś pilnie potrzebuję. Przez to że mam bardzo surowe zasady w domy i moja matka stwierdza że nie jest mi to potrzebne i nawet jak mam kasę nie mogę jej wydać bez zgody, a przeważnie większość wydaję na książki, opłaty i przybory szkolne np. kosmetyków do makijażu czy biżuterii w ogóle nie wolno mi kupować i nosić. Mama uważa że tak wyrosnę na lepszą osobę. Ja ogólnie nie znoszę robić zakupów dzięki za to że jest jeszcze internet. Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 18.03.12, 08:19 Ja nie kupuje ubrań co miesiąc. Niby wszystko jest w tych sklepach a jednak nic nie mogę wybrać. Po prostu nie ma co kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
chilling Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 18.03.12, 13:26 zawsze zastanawiam sie nad kupnem, ostatnio zobaczyłam takie fajne buty w river, ale od razu ich nie kupiłam , zastanowiłam sie jeden dzien i stwierdziłam że mi się przydadzą i po nie wróciłam ogólnie w tym miesiącu kupiłam sobie buty spodnie i dziś ide po bluzke którą już dawno wypatrzyłam, także narazie 230 zł. Ale są miesiące że nic nie moge znaleźć i nic nie kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
controversial ojoj 20.05.12, 00:56 Różnie. Czasem kupuję sobie jeansy za 400, więc wychodzi drożej niż zwykle. Ale tak przeciętnie to parę stówek, coś koło 500zł/msc. A buty to osobna kategoria... Odpowiedz Link Zgłoś
malinovax33 Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 20.05.12, 18:28 mieszkam w takiej dziurze, że najbliższą galerię mam w mieście oddalonym o 50 km, więc na zakupy jeżdżę co 2-3 miesiące. to ile wydaję zależy też od pory roku .. kiedy jest jeszcze ciepło to jakieś 300-400 zł, a w zimie wychodzi trochę więcej, przez to że wszystkie które mi się podobają są drogie ;D nie wliczam w to kosmetyków . Odpowiedz Link Zgłoś
xadax hmm 20.05.12, 18:32 w tym miesiącu wydałam ok.340zł ale w przyszły week, jadę chyba na kolejne zakupy. w ubiegłym wydałam chyba z 300 zł. ale nie co miesiąc jeżdżę na zakupy, bo moi rodzice nie sa za bardzo szczodrzy ale dają mi pieniądze kiedy chcę, tylko głupio mi od nich je wołać Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ przeważnie kupuję... 23.05.12, 21:32 ...w sh i myślę, że max to 50 zł. jeżeli potrzebuję buty bądź kurtkę to więcej, noale tego nie kupuję co miesiąc. ale to też zależy jaki jest miesiąc, czy mam humor albo czy znajdę coś fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 25.05.12, 14:02 coś koło 150 zł Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 25.05.12, 14:04 ale jeżeli np. początek sezonu to 400 zł w górę. 150zł wydaje tylko jak ide na małe zakupy. jak na większe to 250 zł coś koło tego.;d Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 05.07.12, 23:32 miesięcznie ? nie kupuję ciuchów co miesiąc , nie jestem rozrzutna. kupuję sobie coś jeśli mi się naprawdę spodoba i wtedy gdy czegoś potrzebuję . Odpowiedz Link Zgłoś
saori Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 06.07.12, 20:57 Różnie bywa. Czasami wydaję 300zł na miesiąc, a czasami nie kupię w ciągu miesiąca żadnego ciucha. Zależy to od tego czy coś potrzebuję [lub po prostu chcę] kupić i od mojego stanu finansowego, bo niestety za ubrania muszę płacić ze swoich oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 07.07.12, 14:14 nigdy się nad tym nie zastanawiałam, no ale policzmy (czerwiec, jako że lipiec się jeszcze nie skończył) : -sukienka 140 (ale to na bal więc nie wiem czy się liczy) -spódniczka- 30 -koszulka- 30 - marynarka - 40 -top - 20 -torba - 70 i to tyle, o ile dobrze pamiętam = 330 zł (do tego dojdą jeszcze dodatki czyli około 40 zł) w lipcu zdążyłam kupić sandały (35) i spodenki (40), ale wyprzedaże dopiero się zaczynają ogólnie to chyba nie jest ze mną tak źle, chociaż przyznam że całą kasę wydaję na ciuchy, kosmetyki i ostatnio kupuję więcej dodatków Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 07.07.12, 14:20 ZA DUŻO. na porządne zakupy jeżdżę średnio raz w miesiącu i w zależności od tego ile rzeczy potrzebuję tyle wydaje. max 500zł. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 07.07.12, 15:49 zależy. np. teraz będę musiała jechać na zakupy żeby kupić ciuch do szkoły to pewnie się wyda trochę więcej, ale ogólnie to miesięcznie max 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkponk Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 07.07.12, 19:31 Kocham zakupy, ale nie jeżdżę na nie w każdym miesiącu. Jeśli zaczyna się początek sezonu to tak, wydaję na zakupy średnio 600 zł. Na przykład, gdy zaczyna się zima kupuję buty, kurtkę itd. Tak samo jest jeśli gdzieś wyjeżdżam, np. obóz, wycieczka szkolna. Odpowiedz Link Zgłoś
morigan Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 08.07.12, 23:01 całe moje kieszonkowe idzie praktycznie na ubrania ... głównie w szmatkandach Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 11.07.12, 12:04 Nie kupuje co miesiąc nowych ubrań... Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: ile kasy miesiecznie wydajecie na ubrania ? 18.07.12, 00:19 Mnie niestety za bardzo nie stać dlatego chodzę na zakupy ciuchowe może raz na 3 miesiące pomimo że uwielbiam zakupy to z kasą jest kiepsko teraz to chyba bede raz na rok chodzić niestety Odpowiedz Link Zgłoś
milk.a Mały Potwór 21.07.12, 23:53 Średnio na zakupy wydaje ok, 200zł miesięcznie nie wliczając w to butów no i kosmetyków, a na zakupy jeżdżę co miesiąc lub co 2 tygodnie, a czasami nawet z trzymiesięczną przerwą. Odpowiedz Link Zgłoś