pimpusia 11.03.12, 18:54 jest ktoś z was na tym profilu? jaki zawód chcecie wykonywać jak skończycie liceum po biol-gerze? ja właśnie jestem, za niedługo klasa maturalna, a ja dalej nie wiem jaki zawód mogę wykonywać po tym profilu.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: biol-ger w liceum 11.03.12, 19:01 Po liceum to zawodu nie będziesz miała, musisz iść na studia Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: biol-ger w liceum 11.03.12, 22:21 hah tak, to wieem, ale właśnie nie wiem na jakie studia.. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: biol-ger w liceum 13.03.12, 18:44 Byłam na tym profilu, bardzo fajny Co do dalszego kształcenia- profil nie jest ważny, sama chciałam byc synoptykiem, dlatego poszlam na rozsz. geo, ale plany się zmieniły i jestem na germie. Wszystko zalezy od matury a możesz iść na co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaxo Re: biol-ger w liceum 07.04.12, 09:03 Szczerze, to pierwszy raz spotykam się z taki profilem Może ochronę srodowiska albo coś w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: biol-ger w liceum 07.04.12, 20:18 Ja sie z takim profilem nie spotkałam. Ale może jakas oceanografia np? Odpowiedz Link Zgłoś