Dodaj do ulubionych

Wycieczka do Pragi

13.03.12, 20:09
Mam dylemat, bo szkole mamy wycieczkę do Pragi i nie wiem czy jechać. Bo z jednej strony chcę bo lubie robić fotografie itp. ale jestem zwolenniczką krótdzych wyjazdów, a no i warunki są nieciekawe- jedno łóżko na dwie dziewczyny (nie mam w klasie przyjaciółek ) i dwa posiłki dziennie...
Plis powiedzcie co wybrać... kiss
Obserwuj wątek
    • jedyna_taka Re: Wycieczka do Pragi 13.03.12, 21:01
      no napisz jeszcze na ile dni to jest i czy masz w kalsie jakąś dobrą koleżanke z która sie naprawde dobrze dogadujesz???
      bo jak jedzieszna długo nie masz takiej koleżanki to ja bym nie jechała
      a to 1 łóżko na 2 dziewczyny to by była pewnie noc pełna wygłupów gdybym ja tak jechała XDDDD
      • mileylovexxx Re: Wycieczka do Pragi 13.03.12, 22:08
        no niestety koleżanki nie mam, a z ta z ktora mam byc to kladzie sie spac zanim inni sie umyja... sciana wiec nie za fajnie sciana
    • renatka12 Re: Wycieczka do Pragi 13.03.12, 21:58
      jak to jedno łóżko na dwie osoby>?! Chyba że to łóżko dwóosobowe...smile?
      No ja na dwóch posiłkach dziennie to bym chyba umarła albo zemdlAła..indifferent
      Ja osobiście bym nie pojechała - ale to tylko moje zdanie i nie musisz brac tego do siebie smile!
      • klara.1 Re: Wycieczka do Pragi 14.03.12, 16:55
        Ehh za spartańskie warunki jak dla mnie...Ja bym nie pojechała ale to twoja decyzja.
        • noicomipowiesz Re: Wycieczka do Pragi 14.03.12, 17:40
          ulalala. warunki nieciekawe. plus jeszcze nie masz dobrej kumpeli .. no . ja bym raczej nie jechała.. po co masz się męczyć ?
          ale to tylko moje skromne zdanie.. decyzje musisz podjąć sama. smile
          • karolcia4 Re: Wycieczka do Pragi 07.04.12, 22:54
            ja bym pojechała na twoim miejscu . bo moze przez tą wycieczke poznasz lepiej jakąś fajną dziewczyne z klasy : ) A ogólnie to byłam w Pradze i tam jest bardzo ładnie . jest duzo miejsc do fotografowania . wiec ja bym radziała pojechać : )
    • hejkaa Re: Wycieczka do Pragi 18.03.12, 14:03
      Zależy na czym będzie Ci bardziej zależeć. Na warunkach czy na poznaniu świata, zrobieniu zdjęć, zwiedzaniu? Warunki - fakt, spartańskie.. Ale co z tego? To nie jest najważniejsze na wycieczkach. A poza tym nauczyciele często się zgadzają, żeby pojechał ktoś z innej klasy. smile Więc jeżeli masz koleżankę/przyjaciółkę z innej klasy/szkoły to może zapytaj się jej czy chciałaby pojechać?
    • hajdi60 Re: Wycieczka do Pragi 21.03.12, 20:33
      Jedź!!!! Praga jest piękna, a łózkiem się nie martw jakoś to będzie. Cudowne miasto, naprawdę. No i to żarcie.
    • saori Re: Wycieczka do Pragi 24.03.12, 12:58
      Myślę, że warto pojechać. Może poznasz lepiej ludzi ze swojej szkoły i z kimś się zaprzyjaźnisz? Też byłam w Pradze jakoś rok temu i było świetnie. ; p Nie spaliśmy całą noc, mieliśmy fajnego przewodnika, z którym przegadaliśmy praktycznie większość wycieczki. Poza tym Praga jest naprawdę ładna!
    • dariija Re: Wycieczka do Pragi 24.03.12, 14:23
      ja osobiście bym jechała (ale mam wiele kumpeli) byłoby śmiesznie, noce nieprzespane itp. ; ) rób jak uważasz.
    • choco_ Re: Wycieczka do Pragi 24.03.12, 20:25
      Masz okazję to jedź, ja mam w szkole duuużo wycieczek i najchętniej pojechałabym na wszystkie nieważne jakie warunki big_grin na każdej są inne przygody i wo, najlepiej jedź z całą paczką to będziecie się dobrze bawićbig_grin
    • krejzolka96 Re: Wycieczka do Pragi 06.04.12, 17:12
      ja też mam szkolną wycieczkę do Pragi ! i jadę ; )
      a skąd jesteś , może się znamy ? xD
    • diamond_girl12 Re: Wycieczka do Pragi 06.04.12, 17:55
      Na Twoim miejscu bym nie jechała. Myślę, że potem możesz żałować, bo warunki rzeczywiście nie za dobre. Ale to Twoja decyzja. wink
    • xmaliax152 Re: Wycieczka do Pragi 08.04.12, 13:59
      Byłam w Pradze z bratem, wow, pięknie, chciałabym tam wrócić. Jedź, będziesz miała wspomnienia, moze poznasz kogoś fajnego smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka