Dodaj do ulubionych

Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie ?

• jukaxd Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 19:56
      Masz fajnie, ja mam takich zwykłych, ale jedni mają duży basen i ładny ogród, czasem nas zapraszają, ale to nic takiego.sad
    • synthia. Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 20:05
      Lubię moich sąsiadów, nie jesteśmy aż tak bardzo związani ale mówimy do siebie dzień dobry/do widzenia kiss
    • maniaa Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 20:19
      Mam w miare fajnych sąsiadów , ale troszkę dziwnych ; D
      Naprzeciwko mieszka małżeństwo głuchonieme . Co jest w miar fajne bo śpiewam na całe gardło i nikt nie narzekaa ;*
      Na górze miaszka pani która ma w domu 3 psy które się drą strasznie , ale ujdzie . Pani podemną karmi wszystkie koty i psy które napotkaa ;*
      Al nie narzekam , bo niegdy nie było jakiś problemów z nimi ; )
    • karmelka Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 21:37
      Mieszkam dość blisko centrum więc w mojej klatce dość dużo studentów.
      A jak wiadomo student - człowiek , swoje potrzeby ma, więc jak weekend to imprezy, dziewczyny itd.
      Krótko mówiac nie narzekam.
      • espinozaa Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 21:52
        ja mam spoko ;D Są nornalni ; D da sie z nimi pogadać i wgl xd
    • inbloom *______* 22.03.12, 21:54
      hmm..a więc mieszkam w domu wielorodzinnym i mam obok babkę która jest lekarzem , nie wiem nawet czy nie psychologiem a jej syn jest gejem i mieszka z nią i ze swoim chłopakiem i powiem że w porządku są .
      Druga sąsiadka mieszka ze swoim mężem o którym wiem mało więc się nie wypowiem , synową o której też nic nie wiem , synem , który chciał upić moją siostrę i małą córką tego gościa która jest śliczna .
      Trzeci sąsiedzi to zupełna patologia big_grin Baba ma troje dzieci , jedno jest z jakimś gościem z którym nie była w małżeństwie , ale dziecko o tym nie wie , w zasadzie to wszyscy to wiedzą za wyjątkiem tego dziecka . Syn tej laski mając 3 lata biegle mówił ''ku... , wypie...j , ch...'' , a drugiego synka to ma słodkiego w zasadzie . Rozwiodła się ze swoim mężem , który ją rzekomo bił , ale tak na prawdę dalej utrzymuje z nim kontakt . A z na przeciwka to normalni spokojni rolnicy big_grin
    • wilkolak Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 22:14
      ja się nimi nie interesuję
    • carino Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 23.03.12, 11:00
      dookoła 60 letni staruszkowie smile Praktycznie nie mam sąsiadów.
    • kalkusia Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 23.03.12, 13:27
      moi sąsiedzi to sami chłopcy,ale mam takich durnych sąsiadów obok. Chiałabym żeby się wyprowadzili.uncertain
    • gunia3341 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 23.03.12, 13:53
      ja mieszkam w domku i wokół mnie są same domki w ktorych mieszka cała moja rodzinka big_grin nie jest smutno.. jest fajnie przynajmniej znam całą ulice na której mieszkamsmile
    • ami78 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 23.03.12, 14:36
      u mnie sąsiedzi są wkurzający, jest dzieciak który jeździ małym skuterkiem albo wożą się starym rzęchem
      • malinovax33 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 23.03.12, 15:01
        Teraz mam całkiem normalnych sąsiadów. Moi rodzice się z nimi kolegują... Z prawej strony małżeństwo z małym dzieckiem. Działają lepiej niż wiadomości, fakty, wydarzenia i wszystkie gazety razem wzięte. Plotki roznoszą z prędkością światła ;D Stoją w oknie i patrzą co kto robi, a czasami kablują na mnie do rodziców, ale w sumie to da się z nimi wytrzymać. Z lewej strony mieszka rodzinka którą bardzo lubię. Starsza pani z synem, synową i dwoma wnukami. Problem jest taki, że mają gospodarstwo i potrafią w środku nocy tłuc się traktorami i co gorsza kombajnem -.- Naprzeciwko mieszka pani, która ma troje dzieci. Każde z innym facetem. Czasami jest wesoło jak jej synek wraca nawalony do domu ^^
    • mary_ m 23.03.12, 14:48
      U mnie bez szału. W domku obok jest prowadzona firma. W drugim mieszka małżeństwo - prawnik i nauczycielka z dwoma synami i córką. Później liczna rodzina, nawet nie chce mi się wymieniać, ile ich tam jest i w ostatnim domku na mojej ulicy starsza pani.
    • madzi.anna Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 23.03.12, 21:47
      Moje sąsiedztwo jest genialne, moje osiedle położone jest w lesie, na uboczu, a moi sąsiedzi niezależnie od wieku urządzają najlepsze imprezy
    • aleksandra25 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 23.03.12, 21:59
      prawie ich nie znam
    • milusia22 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 03.04.12, 20:18
      moi sąsiedzi mają syna. studenta bodajże i zazwyczaj go nie ma, ale kiedy przyjedzie to gra na perkusji. dudni całymi dniami. i jak jest cicho w domu to słychać takie łubu dubu łubu dubu łubu dubu du cały dzień
    • roxxxy Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 30.08.12, 13:20
      moi sąsiedzi to kompletni nudziarze. w życiu nawet nie słyszałam telewizora przez ściane
    • smile.love Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 30.08.12, 14:41
      Nudnych nie, ale wkurzających....... uncertain
    • morelka227 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 30.08.12, 14:57
      Tak szczerze to ja swoich nawet nie znam... Z widzenia owszem, ale po nazwiskach to nie.
    • answer answer 30.08.12, 14:59
      Ułaa - a big_grin
      Przyznam, że ciekawie byłoby mieć takich sąsiadów jak @lilaa. shock
      Ale moi są całkiem normalni. Chociaż, tak naprawdę, większości z nich nie znam zbyt dobrze, bo mieszkam w domu jednorodzinnym. Natomiast, 3 domy < na prawo :d > ode mnie, mieszka moja najlepsza przyjaciółka piwo
    • splash Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 30.08.12, 16:01
      Mam bardzo ciekawych,miłych i pomocnych sąsiadów. Małżeństwo z dwójką dzieci. Są naprawdę spoko ludźmi. wink
    • natura Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 30.08.12, 16:42
      Nawet nie wiem xd
      Ale fajnie mieszkać pod parą punków :3 mieszkam w domu jednorodzinnym, a sąsiedzi, zależy jaki humor xd ale, że tak powiem raczej są normalni XD
    • jonasofanka Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 30.08.12, 20:17
      O jezuśku,

Mam takiego sąsiada, że to pojhebus, a nie sąsiad :3. Rzuca jajkami w innych mieszkańców bloku, puszcza na maksa piosenki z opery i Krawczyka, hm. ogólnie jest jakiś... inny. Nigdy mu dzień dobry nie powiedziałam : >.
    • blair206 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 30.08.12, 22:21
      Z reguły u mnie w bloku mieszkają same starsze osoby, ale też zdażają się wyjątki. Gdzieś na dole mieszka strażak, ginekolog, ale najważniejsze jest to, że moja najlepsza przyjaciólka jest moją sąsiadką smile
    • nicoole W calym bloku nudni ludzie;) 31.08.12, 10:16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka