Dodaj do ulubionych

Macie dużo ciuchów ?

28.03.12, 21:24
Jak w temacie . ;p
Macie dużo ciuchów , a jak tak to skąd bierzecie na to kasę ? ;>
Obserwuj wątek
    • milusia22 Re: Macie dużo ciuchów ? 28.03.12, 21:44
      nawet dużo :p nie wiem jak tobie, ale mi rodzice kupują albo zbieram to co dostane na urodziny, święta etc
    • polskalady tuuuu 29.03.12, 00:39
      mam duzo ciuchow po pracuje
      • chilling hyhy 29.03.12, 16:46
        mam dużo ale nie chodze w nich bo np już mi się nie podobają , czy są za bardzo sprane.
        mama ogólnie nie kupuje mi ubrań, chyba że kurtka-ale tez nie co sezon. dostaje miesięcznie 150 zł. w tym roku kupiła mi kurtkę na zime i na tym się skończyło. mówi ze mam dużo ubrań ,ale gdybym nie wydawała kieszonkowego na nie,to wgl bym ich nie miała i chodziłabym jak lamus ;/
        nawet buty sobie sama kupuje !! nie pamiętam co ona mi ostatnio kupiła : O także całe kieszonkowe idzie na spodnie, bluzki swetry etc.

eh ale się rozpisałam xD
        • estrellaa Re: hyhy 29.03.12, 17:17
          czy dużo ? nie wiem . tak w szafie to wydaje się sporo no ale w niektórych już nie chodzę, albo w ogóle nie chodziłam , tak też się zdarza . a skąd biorę kasę - mama mi kupuje ubrania .
        • ewcia1 Noooo < 33 20.04.12, 19:22
          Strasznie dużo ciuchóów < 33 w dwóch szafach mi sie to nie mieści xd <3
          A jeśli chodzi o kase to na urodziny strasznie dużo dostaje ;P Tam jeśli są jakieś święta albo jakaś okazja, co tam .. Jeszcze za dobre oceny a przeważnie mama mi dużo też daje xd <3
      • answer answer 07.04.12, 17:39
        Jeny, mnóstwo!
        W połowie nie chodzę, ale co tam ... tongue_out
        Nie, naprawdę mam całą garderobę < 4 szafy plus półki > ciuchów.
        Z sieciówek, ale kilka też z takich lepszych sklepów, które kupiłam jak byłam w US.
        Kasę na ciuchy mam od rodziców, jeździmy zawsze razem do sklepów, razem kupujemy i oni płacą, albo jak wychodzę gdzieś z koleżankami, to też proszę o kasę, i tak jakby też oni płacą brawo
    • elisss92 Re: Macie dużo ciuchów ? 29.03.12, 17:40
      Nie powiem, przez ostatni rok dorobiłam się sporej szafy. To wszystko dlatego, że... pokochalam lumpeksy. Kupuję także ciuchy w "normalnych" sklepach odzieżowych.
      Kasę dostaję od zusu ;P
    • blondzia Re: Macie dużo ciuchów ? 29.03.12, 21:49
      No nawet trochę mam tych ubrań,rodzice mi kupują a czasami babcia da mi kasę xd
      • sims Re: Macie dużo ciuchów ? 01.04.12, 19:53
        Taak xD Rodzice dają kasę (wiadomo ,że nie zawsze ;D ) no i wiadomo - troszkę od babci , urodziny , świeta xd
    • milka1997 Re: Macie dużo ciuchów ? 30.03.12, 18:56
      nie, ja mam mało sad mama mi kupuje albo jak mam jakies "oszczędnosci" np. jak mi ktos na urodziny da czy cos. ale ja glownie kupuje sobie bransoletki a nie ciuchy...ja mam obsesje na punkcie bransoletekserce
    • yorkie Re: Macie dużo ciuchów ? 30.03.12, 18:59
      Hmmm. Mam rzeczywiście dużo ciuchów, ale... noszę jakiąś 1/10 z tego, co mam.
      Kasę dostaję co miesiąc, rodzice czasami mi kupują.
      Ale wolę kupic sobie coś droższego, ale naprawdę porządnego i fajnego, niż wiele beznadziejnych rzeczy, które kiedyś mi się znudzą lub szybko zniszczą.
      Mam kilka ulubionych rzeczy i noszą praktycznie tylko je.
      • noicomipowiesz Re: Macie dużo ciuchów ? 30.03.12, 19:29
        hmm.. no niby mam sporo.. ale i tak zawsze jest to samo czyli : "nie mam w co się ubrać" tongue_out
        przeważnie rodzice mi kupują.. ale gdy mam swoje oszczędności to kupuję ze swoich .
    • anja_ Re: Macie dużo ciuchów ? 30.03.12, 21:25
      sporo sweterków. sporo spodni. sporo tenisówek.
      mało koszulek.

przewaga lumpeksów, jakiś promocji, pepco czy coś.
      jakość jest podobna do zary, a cena znacznie niższa.
    • eminem72 Re: Macie dużo ciuchów ? 31.03.12, 15:09
      bardzo duzo , tylko ze w wiekszoscie nie chodze , a z tych w których chodze to mam moze dwie półeczki w szafxce suspicious
    • caterina97 Re: Macie dużo ciuchów ? 31.03.12, 15:37
      mam dużo, ale tych, które noszę i które mi się podobają - mało xd
    • saori Re: Macie dużo ciuchów ? 31.03.12, 17:41
      Nie jest ich jakoś dużo, bo większości starych i nieużywanych już ciuchów po prostu się pozbyłam. Ubrania kupuję sobie sama za kieszonkowe lub kasę jaką dostałam na święta itp. Rodzice nie są za bardzo chętni, jeśli chodzi o kupowanie dla mnie ubrań. Może dlatego, że jestem wybredna...
    • inbloom *______* 01.04.12, 19:58
      tak , ale w chodzę w znacznie mniejszej części .
    • xxjustynaxx Re: Macie dużo ciuchów ? 02.04.12, 22:18
      Mam bardzo dużo ciuchów, jak każdy nie chodzę we wszystkich, a i tak ich zostaje dużo. Nie rozumiem, jak można chodzić np. 2 dni po kolei do szkoły w tych samych... Większość kupuje mi siostra w Londynie lub sama przy okazji jak jestem. Oczywiście kupuje też w Polsce z swoich oszczędności.
    • yourbadream Po co wam tyle ubrań? 03.04.12, 07:49
      Skoro i tak w większości nie chodzicie? Masakra.

Osobiście mam mało, zawsze miałam. We wszystkich chodzę. Moja mama ostatnio otwierała szafę, bo starałyśmy się coś wygrzebać dla PCK, tak stała z 5 minut i stwierdziła "ty rzeczywiście masz mało ubrań". Kupuję jak potrzebuję, a nie co sezon (pomijając adidasy, je kupuję regularnie co rok, bo stare się szybko zużywają, wszędzie w nich chodzę, no i baleriny, bo większość jest gó...ana i rozwalają się bardzo szybko). Dawniej mama mi kupowała, teraz robię to sama, bo pracuję.
    • nicole.1324 Re: Macie dużo ciuchów ? 03.04.12, 10:00
      Dużo xd
      Nawet często chodzę na zakupy wink
      • nicole.1324 Re: Macie dużo ciuchów ? 03.04.12, 10:01
        Rodzice dają mi kase wink
    • plotkaragirl Re: Macie dużo ciuchów ? 05.04.12, 14:43
      tak, ale i tak nigdy nie mam sie w co ubrac xD
      • kropeczka23 Re: Macie dużo ciuchów ? 05.04.12, 23:52
        Całą szafę, w tym połowy nie noszę. XD
        • majka04 Re: Macie dużo ciuchów ? 06.04.12, 21:42
          nie sądzę. połowa jest za mała, bo trochę mi się urosło i w szerz, i w górę. muszę jechać na zakupy, ale zanim moja mama się zgarnie to minie.
    • hermi.ona Re: Macie dużo ciuchów ? 07.04.12, 11:30
      No cóż, moja szafa nie należy do najbogatszych. Staram się tak dobierać ubrania, by móc je ze sobą różnie zostawiać, czyli np jak kupuję bluzkę, to staram się wybrać taką, która pasuje do większości ubrań w mojej szafie.
      • estera102 Re: Macie dużo ciuchów ? 28.04.12, 17:47
        hermi.ona :
        robię dokładnie tak jak ty smile myślę że jest ot bardzo dobry zwyczaj, kupowanie ubrań tylko dlatego że są ładne jest trochę głupie
    • your_nightmare Re: Macie dużo ciuchów ? 07.04.12, 13:51
      Ehmm... no nie wiem , średnio tak . Nie zależy mi na tym bardzo ... c;
      • duuumi Re: Macie dużo ciuchów ? 07.04.12, 14:48
        Mam sporo ciuchów, ale nie wiem czy jakoś tak bardzo dużo suspicious przynajmniej we wszystkim chodzę, nie mam tak, że jak kupuję coś do ubrania, to potem tego nie zakładam :d
    • taka.jedna. - 07.04.12, 21:16
      zbyt mało.
    • izuunia55 Re: Macie dużo ciuchów ? 07.04.12, 22:53
      Mało.
    • marsjanka115 x__x 08.04.12, 00:58
      tonę. co jakiś czas daję kuzynkom i kupuję nowe ^^
    • mweezy . 09.04.12, 13:40
      Malutko.
    • mandy_jonas Re: Macie dużo ciuchów ? 09.04.12, 14:22
      dużo dużo, więcej niż połowa z lumpeksu
    • kotek.bieberka Re: Macie dużo ciuchów ? 09.04.12, 14:40
      Tak i ciągle dokupuje.xd A kase to chodze z mamą co miesiąc na zakupy, albo sobie zbieram ze świąt, urodzin, albo tata jak mi da. : D
    • domciakowaxd Re: Macie dużo ciuchów ? 09.04.12, 15:04
      nie mam za dużo ubrań, moim zdaniem mam mało, bo mam mało i staram się chodzić we wszystkim, bo po co mam kupować ubrania .? żeby leżały na dnie szafy czy coś . ? NIE .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka