08.04.12, 23:33
Jedno małe pytanie.

Więc w te wakacje zamierzam jechać gdzieś na jakieś kolonie na wakacje i nie myślicie, że nie to nie będzie głupio, jeżeli pojade ja tam sama i nikogo nie będę znać? I jeszcze jedno pytanie. ( nie chce sie tu chwalić, ani nic ) jak mam iPhone'a to mam go brać czy jakiś inny telefon? Bo troche sie boje, że mogą mi zakosić.
Obserwuj wątek
    • milus Re: kolonie. 09.04.12, 19:47
      Zazdroszczę Ci, sama chętnie przejechałabym się na kolonię z osobami, których totalnie nie znam. To na pewno świetne przeżycie, oczywiście, jeżeli na kolonii są fajni ludzie. A odnośnie i phone'a to nie brałabym go. jeżeli masz inny telefon, któy możesz zabrać, to weź ten drugi. wink
    • loczek151 Re: kolonie. 09.04.12, 20:22
      Fajnie, poznasz więcej osób, o to się nie martw. A jeśli chodzi o iPhone'a to tak na wszelki wypadek (nigdy nie wiesz jakich ludzi tam możesz poznać) radzę się zamienić na czas wyjazdu z kimś z rodziny na telefon, taki żeby nie był obciachowy ani za bardzo szpanerski.
      • noicomipowiesz Re: kolonie. 13.04.12, 17:20
        iPhone? Raczej go nie bierz, niech lepiej kogoś nie kusi. ;P
        Na kolonii na pewno będzie fajnie, poznasz nowych ludzi.. smile
    • osa123 kolonie. 14.04.12, 19:56
      Wyjazdy samemu są super! Poznasz masę nowych osób, a taki znajomości zazwyczaj trwają bardzo długo. Ja też zawsze jeżdżę na obozy sama, mam jedno zaufane biuro, z którego jeżdżę już od 3 lat - Funclub. Zawsze jest wszystko doskonale zorganizowane, no i są super ludzie smile
    • pat1111 Re: kolonie. 23.04.12, 16:02
      nie bój się, że jedziesz sama, na pewno kogoś poznasz smile byłem parę razy na koloniach i było bardzo fajnie i mam do dziś kumpli sprzed kilku lat big_grin
      a ajfona to ja bym mimo wszystko nie brał, po co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka