Dodaj do ulubionych

Loczki ♥

25.04.12, 22:19
Otóż, jak to zazwyczaj bywa, jak się ma jasne włosy, to się chce ciemne, jak się ma proste włosy, to się chce mieć kręcone. I tu właśnie moje pytanie: JAK DOBRZE SOBIE ZAKRĘCIĆ WŁOSY? Kompletnie się na tym nie znam: wałki, papiloty, lokówki, jakieś tam preparaty - ok, tylko jakie? Piszcie (najlepiej na swoich przykładach) jak zakręcić, żeby nie wyszło jakieś gniazdo, tylko ładne pukle smile I od razu opiszcie mi mniej więcej te włosy, o których mówicie, bo każdy typ jest przecież inny. Bardzo dziękuję z góry za pomoc kiss

Przepraszam, bo zapewne taki temat już mógł być, to prosiłabym po prostu o linka smile
Obserwuj wątek
    • klaudusia18 Re: Loczki ♥ 26.04.12, 22:11
      ja osobiście mam trochę kręcone włosysmile ale tylko trochę więc żeby mieć naprawdę super loki mam dla ciebie rade jak ja robię
      1. myję włosy szamponem ''Timotei" do kręconych włosów
      2. w wilgotne włosy muszę wgnieść płyn do kręconych włosów "Marion" następnie wysuszyć suszarką lub pozostawić do wyschnięciasmile albo w suche włosy wgnieść ja tak robie że wieczorem myję włosy a rano spryskuje tym płynem i musze sama przyznać że są super smilemam nadzieję że tobie wyjdą super jak mi polecam!!! i pozdrowieniawink
      • sysiek4444 Re: Loczki  27.04.12, 08:26
        jeśli chodzi o mnie, to mam fale. wypróbowałam chyba wszystko.. i najlepiej sprawdzają się papiloty. wychodzi świetny efekt, na który nie potrzeba wielu godzin, jak to w przypadku lokówki. wieczorem myję włosy, suszę, nakładam papiloty, idę spać, budzę się, zdejmuję i gotowe. c:
    • roswell Loczki *_* 27.04.12, 14:45
      KOCHAM loczki ♥ Oczywiście mam niestety proste włosy, ale nie używam żadnych preparatów - nic nie dają, są krótkotrwałe. Ja robię tak: myję wieczorem włosy, suszę je - ale nie do końca i plotę warkocz (ale taki od samej góry głowy). Rano efekt powalający !;D Polecam smile
      • roxy11 Re: Loczki *_* 28.04.12, 14:31
        jestem posiadaczką prostych włosów, które za nic nie chcą się zakręcić, a jeśli już, to wyglądam mniej więcej, jak ufo. tutaj masz stronkę z kilkoma sposobami na loki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka