be_my_dream_xde 04.05.12, 12:11 chciałam podzielić się z wami moim blogiem z opowiadaniem o One Direction www.another-world-with-you.blogspot.com serdecznie zachęcam do czytania i komentowania. a jak macie takowe blogi to również w komentarzach się podzielcie nimi pozdrawiam xx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be_my_dream_xde Re: blogi o One Direction 12.05.12, 23:43 nowy rozdział na www.another-world-with-you.blogspot.com ! Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: blogi o One Direction 22.05.12, 17:34 9 rozdział na www.another-world-with-you.blogspot. com zapraszam serdecznie ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dancelady Re: blogi o One Direction 29.05.12, 18:09 runwayscometrue.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: blogi o One Direction 07.06.12, 22:21 no chociaż jedna osoba się jeszcze pochwaliła swoim blogiem, czekam na kolejne a ja zapraszam na 11 rozdział na another-world-with-you.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
adija Re: blogi o One Direction 07.07.12, 18:57 Założyłam niedawno bloga z opowiadaniami o 1D, serdecznie zapraszam na www.girl-lost-in-dreams.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
boo.bear Re: blogi o One Direction 21.07.12, 18:30 loadupongunsandbringyourfriends.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: blogi o One Direction 21.07.12, 20:13 chodzi Ci o blogi z opowiadaniami? to ja polecam te na tumblr, sama taki zaczynam pisać oto mój: mellenfairytales a te polecam: wunderstory beneaththewords wherethewildrosesgrows fremdzioch wegettingcloser slenderstar catherine-stories no i oczywiście tłumaczenia idmwia: tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: blogi o One Direction 19.08.12, 17:33 zapraszam na kolejne rozdziały na another-world-with-you.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
patibilendziak Tuuuuuuuu ;D 26.08.12, 21:23 one-direction-ours-story.blogspot.com/ Od samego powstania 1D do teraz. Zapraszam, zachęcam do czytania i komentowania ;D Odpowiedz Link Zgłoś