roxxxy 28.05.12, 20:04 Macie konto na ask.fm? Ja niedawno sobie założyłam (link) i tak za bardzo nie wiem o co chodzi Wiem, że odpowiada się na pytania... Możecie mi objaśnić o co tam tak kontertniej chodzi? Jeśli macie konto to dajcie link. Z góry dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mesajahforever Re: ask.fm - znacie/macie? 06.06.12, 22:44 To ask.fm jest bez sensu wiele u mnie zanjomych w tym ja sobie założyło konto tam, ale od dawna już nie używają tego ja tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
haua Re: ask.fm - znacie/macie? 25.06.12, 18:40 Mam xd ask.fm/toolaaa - to mój profil xd ta stronka jest prosta ;p jak sie zalogujesz to u góry wyświetla się taki pasek xd mogę ci objaśnić wszystko po kolei xd no to tak, patrząc na tem pasek, od lewej strony masz: kciuk w górę - jeśli ktos polubi twoją odpowiedź to ci się tam wyświtli xd następnię masz: znak zapytanie - jeśli ktoś zada ci pytanie to ci sie tam to wyświetla xd nastepnie jest taka strzałka, pokazuje ona czy ktoś odpowiedział na twoje pytanie xd dalej chyba ci nie muszę tłumaczyć tego paska ;p w sumie to nie wiem co konkretnie ci wytłumaczyć xd może sprecyzuj swoje pytanie ? xd Odpowiedz Link Zgłoś
haua Re: ask.fm - znacie/macie? 25.06.12, 18:41 hah, dopiero zauważyłam, że to pytanie dawno zadane było więc pewnie pomocy już nie potrzebujesz xd Odpowiedz Link Zgłoś
claudia.w Re: ask.fm - znacie/macie? 05.08.12, 21:04 znam ,ale nie mam. wolę formspringa www.formspring.me/claudiaaw Odpowiedz Link Zgłoś
domciakowaxd Re: ask.fm - znacie/macie? 09.08.12, 15:29 Znam, ale nie mam. Być może założę ! : D Odpowiedz Link Zgłoś
domciakowaxd Re: ask.fm - znacie/macie? 12.08.12, 14:26 wr, dzięki temu forum założyłam sobie ask.fm . ask.fm/domciakowaxd - zadawać pytania ! Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka23 Re: ask.fm - znacie/macie? 28.04.13, 12:05 mam aska. ;3 i z checia czekam na spamy, hyhyhy ;D ask.fm/wisienka23 Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: ask.fm - znacie/macie? 11.08.12, 00:33 ask.fm/loovedsmile zapraszam ; ) < chętnie poodpowiadam na pytania ; D > Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunny Re: ask.fm - znacie/macie? 02.11.12, 07:56 Lepszy jest gochat.in Znajomi którzy znają twój profil moga anonimowo zadawać ci pytania, ty odpowiadasz lub nie, nie wszyscy muszą to widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
w44457w Re: ask.fm - znacie/macie? 05.09.13, 23:51 askfm.xn.pl/ Odbierz like i prezenty na ASK.FM za darmo ! Wypromujemy Twój profil! Odpowiedz Link Zgłoś