rememberina 07.07.12, 23:59 Oczywiście, jak sam temat wątku wskazuję chodzi mi o tumblr. Poszukuję tych ciekawych, politematycznych i wizualnie przyjemnych. Jeżeli ktoś z Was posiada lub zna takiego tumblra, proszę o linki. Będę wdzięczna. x, Mellen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilii_95 Re: Tumblr, come to meh! 08.07.12, 09:36 mogłabym podać mój, ale on wizualnie przyjemny chyba nie jest. link na kotkowym blogu jakby co ; p tu fajne rysunki są sztuka, design, ciekawe zdjęcia - polecam też odwiedzić stronę booooooom jeszcze ten jest niezły, imo. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Tumblr, come to meh! 08.07.12, 09:42 patrz też na to, co załoga podsyła co tydzień w swoich postach. c: Odpowiedz Link Zgłoś
andreapain Re: Tumblr, come to meh! 08.07.12, 13:06 leahmariew.tumblr.com/ ; lesbian4lana.tumblr.com/ ; lol-sotrue.tumblr.com/ - to są moje ulubione. Odpowiedz Link Zgłoś
about.fashion Re: Tumblr, come to meh! 10.07.12, 19:22 Szukam osób zainteresowanych modą damską jak i męską chcących poprowadzić wspólnie bloga o modzie. Dodawanie swoich stylizacji, inspiracji połączone z wrzucaniem muzyki. Szukam osób kreatywnych, nie poddających się zbyt łatwo i mających pomysły, dzięki którym blog się będzie rozwijał. Żadnych obowiązków, tylko spełnianie marzeń i realizacja swoich modowych chęci, planów, inspiracji. Chętnych proszę o kontakt : about.the.fashion@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: Tumblr, come to meh! 12.05.13, 13:23 nie posiadam i nie bardzo przeglądam. Odpowiedz Link Zgłoś