14.07.12, 21:05
Hej,smile
Mam pytanie: Czy interesujecie sie polityką i jakie są wasze poglądy? Tylko proszę nie wyzywajmy w tym wątku polityków ani partiisurprised
Ja osobiście jestem za PIS-em i mimo wielu agresywnych wątków które napewno sie pojawia nie wstydzę sie tego powiedziecsmirktongue_outsmile
Obserwuj wątek
    • coffeetv Re: Polityka 18.07.12, 17:15
      po maturze z WOSU polityki mam DOSYĆ !
      zapraszam na bloga being-brainwashed.blogspot.com/
    • ann_rock G,ówno się znam, ale... 18.07.12, 19:03
      Uważam że nikt nie chce dla nas dobrze, każdemu zależy tylko na hajsie, a nas mają głęboko w dupie -,- scianasciana
    • inbloom *______* 18.07.12, 19:57
      Gówno się na tym znam.Nie interesuję się tym.
    • marsjanka115 x__x 19.07.12, 00:02
      *myśli* pis to to z panem jarosławem ? no wiadomo człowiek niezrównoważony psychicznie w 100% jest lepszym wyborem niż udający hipisa "ktoś" który robi wszystko pod publikę aby dostać to czego chce lub pan który chyba sam już nie wie jak się nazywa , żyje w ciągłym kłamstwie oszukuje chyba sam siebie i mało tego - ludzie wybrali go ponownie...
      Ja pier***le emigruję do jakiegoś skandynawskiego kraju =.= a póki co w profilu na fejsie mam poglądy polityczne - Anarchia brawo
    • milejdi Re: Polityka 20.07.12, 14:49
      Owszem, intersuję się. Myślę, że to ważne, skoro jestem już na tyle dorosła, by móc głosować. Warto wyrobić sobie własne zdanie na temat sytuacji politycznej. Moi rodzice są na przykład za Kaczyńskim, natomiast ja nie znoszę wszystkiego, co kojarzy się politycznym, narodowo-słodko-pierdzącym nadęciem i sztucznym patosem. Pomijam fakt, że nie jestem osobą wierzącą, więc na pewno nie zagłosowałabym na partię, która wpisuje w swoje działania tradycyjne chrześcijańskie wartości. Z braku laku mój głos padł na PO, nie jest to partia idealna, i chyba nigdy takiej nie będzie, niemniej jednak Tusk wydaje mi się być jednym z najbardziej zrównoważonych polityków, którzy obecnie liczą się w Polsce. Choć przyznaję ze smutkiem, że rozczarował mnie nieco w drugiej kadencji. Rozumiesz...PiS nie byłby złą partią, gdyby postawiał jakąś alternatywę dla bardziej centrowego elektoratu. Natomiast droga, jaką poszło to ugrupowanie od czasów Smoleńska, jest drogą dość...twardą i konserwatywną w poglądach.
    • trzpiotka Re: Polityka 24.07.12, 23:03
      Interesowałam się, jednak ostatnimi czasy zdałam sobie sprawę z tego, że jeżeli musiałabym na kogoś zagłosować, to nie miałabym na kogo. Po prostu nie ma takiej partii, której mogłabym zaufać. Piszę to ze smutkiem, bo widzę jak stopniowo Polska pogrąża się przez panowanie nieodpowiednich ludzi. PO? Kompletnie nie w moim guście, źle sprawują władzę i tylko ignoranci lub ci, którzy ślepo wierzą w tą patrię się ze mną nie zgodzą. PiS? Partia jako partia jest całkiem ok, ale przywódca przestał do mnie przemawiać. Ruch Palikota? I tu mam zgryz. Sam pan Palikot to całkiem inteligentny człowiek, tak przynajmniej wnioskuję po jego wypowiedziach. Niektóre z nich bardzo mi się podobają, inne mniej... nawet dużo dużo mniej. Ostatecznie jednak nie ufam mu, więc też nie zagłosowałam za nim. Pamiętam, że podobała mi się patrtia PJN, ale obecnie coś o niej nie słychać...

Reasumując - kiedyś bardzo interesowałam się polityką, mogłam i lubiłam dyskutować, teraz jednak naturalnie jestem na bierząco, ale dawny zapał gdzieś przepadł...

Przepraszam za wszelkiego rodzaju błędy w mojej wypowiedzi. Coś nie mogę się dzisiaj wysłowić i... trochę jestem śpiąca wink

Pozdrawiam

• trzpiotka Re: Polityka 24.07.12, 23:09
        > Reasumując - kiedyś bardzo interesowałam się polityką, mogłam i lubiłam dyskuto
        > wać, teraz jednak naturalnie jestem na bieŻąco, ale dawny zapał gdzieś przepad
        > ł...
        Musiałam poprawić tego byka, sorki ...
    • rememberina dalai lama! 24.07.12, 23:08
      i tylko on.
    • seven.seas Hahaha -,- 24.07.12, 23:29
      Jedno gorsze od drugiego -,- .
    • mrucz Re: Polityka 12.05.13, 13:30
      zupełnie mnie nie interesuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka