Dodaj do ulubionych

To dość dziwne.

25.08.12, 14:27
Hmm.. jak by to wyjaśnić?
W mojej klasie jest pewien chłopak. Nie znam go za dobrze, nawet ze sobą nie gadamy,. On ma swoją grupę a ja swoją. Tylko, że on jakiś czas przed końcem roku zaczął się na mnie patrzeć. Dosłownie świdrować wzrokiem. Np. przed wyjściem z klasy, przechodząc holem albo na lekcji. Czasami na przerwie jak siedziałam z dziewczynami to przychodził pytać czy np. mamy zadzwonić, albo pożyczyć kasę.
Co myślicie?
Obserwuj wątek
    • anahi_loveyou Re: To dość dziwne. 25.08.12, 16:11
      mam tak samo wink
    • smile.love Re: To dość dziwne. 25.08.12, 16:48
      Nie dzwoń, nie myśl o nim.........
      Tylko weź się za naukę kwiat
    • bellzia Re: To dość dziwne. 25.08.12, 16:52
      Zobacz jak się będzie zachowywał w tym roku. smile
    • iamvegas Re: To dość dziwne. 26.08.12, 22:31
      tu jeszcze nie ma o czym myśleć. będziesz się martwić jak zrobi jakiś zdecydowany krok. a póki co patrzeć sobie może.
    • kolorowa.pl Re: To dość dziwne. 27.08.12, 09:19
      Najwyraźniej ma na co patrzeć.big_grin poczekaj i sprawdz może sam zagada?big_grin
    • luan Re: To dość dziwne. 30.08.12, 22:43
      Podobasz mu się po prostu big_grin Też tak mam, tylko że na mnie gapią się niezbyt urodziwi chłopcy... uncertain
    • morelka227 Re: To dość dziwne. 30.08.12, 22:52
      Przerabiałam to 1000 razy. Jeśli tylko w ten sposób wykazuje swoje zainteresowanie przez dłuższy czas to na nic wielkiego nie licz. Poczekaj jeśli wykona jakiś bardziej stanowczy ruch. A skoro to było pod koniec zeszłego roku to przez wakacje może coś się zmieniło (oczywiście w kierunku pozytywnym zarówno jak negatywnym). Pomyśl może czy on ma dla Ciebie jakieś większe znaczenie. Jeśli tak to możesz dodać mu trochę odwagi big_grin
    • inbloom *______* 30.08.12, 23:35
      Myślę że chciał wiedzieć czy macie zadzwonić albo pożyczyć kasę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka