armania 24.10.12, 13:52 Kotki, gdzie kupujecie bieliznę? Zawsze w normalnych sklepach czy sami też przez internet. Chcę się skusić na kupno bielizny online i właśnie szukam dobrego sklepu. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bombay Re: Gdzie kupujecie bieliznę? 24.10.12, 14:08 W sklepie z bielizną a dokładnie na sklep-bielizna.com. Zaczęło się od bielizny, którą potrzebowałam w trakcie ciąży i tak już zostałam wierna temu sklepowi. Odpowiedz Link Zgłoś
cropki Re: Gdzie kupujecie bieliznę? 25.10.12, 12:24 Ja lubię z Corin, mama mnie kiedyś przekonała i tak zostało Odpowiedz Link Zgłoś
filemona Re: Gdzie kupujecie bieliznę? 25.10.12, 13:06 Ja też bardzo lubię corin kupuję w ich sklepie internetowym bo mają sporo promocji Odpowiedz Link Zgłoś
pasemko Re: Gdzie kupujecie bieliznę? 19.03.13, 13:56 ja lubię kupować bieliznę na www.tanieciuszki.eu mam już mała kolekcję od nich i jestem bardzo zadowolona przede wszystkim z jakości, bo dziś ciężko o nie chińszczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
piegowomi Re: Gdzie kupujecie bieliznę? 26.10.12, 15:56 Na ulubionabielizna.pl, bo lubię robić zakupy kompleksowo, a u nich mogę kupić nie tylko bieliznę. Odpowiedz Link Zgłoś
justa567 Re: Gdzie kupujecie bieliznę? 27.10.12, 10:34 Wole kupować w sklepie normalnym Odpowiedz Link Zgłoś
chupamaniaczka :) 03.11.12, 21:41 Różnie, Triumph, Miss Etam, Intimissimi, La Senza, Tk Maxx, Victoria's Secret <3 Odpowiedz Link Zgłoś
hejkaa Re: Gdzie kupujecie bieliznę? 03.11.12, 21:54 Ja kupuję w Cubus'e, ewentualnie w jakimś zwykłym sklepie Przez internet? *o* A po co tak, jeżeli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
julala net! 08.11.12, 22:34 ja kupuje na telimena.pl. to bielizna triumpha więc nie na codzień ale od swieta jak najbardziej. szczegolnie ze bielizna jest tansza tam niz w normalnych butikach Odpowiedz Link Zgłoś
kasara Triumph 13.11.12, 14:21 Ja bieliznę Triumph kupuję w normalnym sklepie, dzięki za polecenie sklepu telimena.pl Na pewno zajrzę i zobaczę, może akurat taniej niż w stacjonarnych sklepach. Dzięki, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Triumph 24.11.12, 18:24 Nie mogłabym polecić żadnego innego sklepu z bielizną niż Victoria's Secret. Bielizna jest piękna i warta tych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Triumph 24.11.12, 18:26 No i mogłabym jeszcze ewentualnie polecić Intimissimi. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Gdzie kupujecie bieliznę? 24.11.12, 18:59 Intimissimi tylko i wyłącznie, inne nie są tak dobre i ładne Odpowiedz Link Zgłoś