Dodaj do ulubionych

chłopak..

24.11.12, 18:41
mam problem, przez ponad rok pisałam z chłopakiem poznanym w internecie. wysyłałam mu nie swoje zdjęcia... a fakt faktem zakochaliśmy się w sobie. a skoro że go kocham powiedziałam mu prawdę, a teraz On chce się spotkać z prawdziwą mną. spotkać się z nim , myślicie że będzie sie na mnie mścic za to że go okłamywałam tyle czasu ...? ( PS kocha mnie i czuję to .. ) wink
Obserwuj wątek
    • youth Re: chłopak.. 24.11.12, 21:52
      mam mniej więcej podobnie, tez chcemy sie spotkać, ale jednak mam do tego wielkie wątpliwości.. ja na Twoim miejscu bym to dokładnie przemyślała, na prawdę.
    • blaugball Re: chłopak.. 24.11.12, 21:58
      A widział Twoje prawdziwe zdjęcia? Bo jeśli one bardzo odbiegają od tych wysłanych, to może być najzwyczajniej w świecie rozczarownay. Nie chę robić Ci przykrości, ale po prostu większość młodych osób zwraca uwagę na wygląd. I dziwi mnie to, że można się zakcohać przez Internet... przecież nawet nie masz pewności, że On to On. Ty tka smao go oszukałaś i co? Dał się nabrać. Dlaczego On miałby nie zrobić tego samego? Czujesz, że Cię kocha? Przecież nawet nie patrzyałaś mu prosto w oczy, nie widziałaś go nigdy. Jedynie to czytałaś jego wiadomości, w których mógł napisać największe kłamstwa, a ty nawet byś nie pomyślała, że On może kłamać.

Nie chcę Cię zniechęcać,. Być może okaże się wręcz chodzącym ideałem i po waszym spotkaniu jeszcze bardziej zbliżycie się do siebie i stworzycie fajny zwiążek, ale chcę po prostu, żebyś zastanowiła się, co jeśli nie będzie tak cudownie.

Wbrew wszystkiemu, On moze bardzo Cię zranić. I nie chodzi mi tutaj tylko o stefę fizyczną, ale także i duchową.

Możliwe, że jestem bardzo nieufna, ale powiedzmy, że parę sytuacji nauczyło mnie, że nawet w słowa chłopców wymawianych prosto w twarz, nie ma co tak wierzyć.

No ale powodzenia. Uważaj na siebie. ; )
      • hilary_fanka Re: chłopak.. 24.11.12, 23:05
        Bez urazy, ale nie wierzę w miłość przez internet. Moja koleżanka z klasy chętnie poznawała w sieci kolejnych chłopaków, co skończyło się dla niej płaczem i naprawdę zszarganą psychiką. Wycinała sobie nożyczkami serca na udach, wciąż kłóciła się z rodzicami i płakała.
        Moim zdaniem powinnaś z tym skończyć i poszukać kogoś realnego. To subiektywna i zapewne kontrowersyjna opinia, ale sądzę, że właśnie tak powinnaś postąpić. Internetowa miłość to iluzja.
        Wejdź na stronę wsieci.tv i posłuchaj wywiadu z pewną dziewczyną. Widzieliśmy ten krótki film na informatyce i naprawdę mnie to zasmuciło. Od razu pomyślałyśmy z dziewczynami o tej koleżance.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka