wika0413 10.03.13, 20:48 Poznałam ostatnio bardzo fajnego chłopaka. Szczerze mówiąc podoba mi się ale boję się mu o tym powiedzieć. Boję się, że mnie wyśmieje i nie będzie chciał się już ze mną widywać (oczywiście jako kolega) i zacznie mnie unikać. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamietnik Re: Chłopak... 16.03.13, 22:53 Może najpierw nie mów mu o tym, tylko po prostu spróbuj mu pokazać, że Ci na nim zależy. W miłości chociaż chwilami się chce to wszytsko wyjaśnić ,żeby zakończyć te wszystkie niepewności, to jednak nie można tego pospieszać, bo można wszystko zniszczyć.... Zacznij mu pokazywać ,że coś do niego czujesz, wysyłać te wszystkie sygnały, jeśli czuje to samo, to je zauważy i będzie wiedział co robić Odpowiedz Link Zgłoś
caffeelattee Re: Chłopak... 16.03.13, 22:56 Na twoim miejscu poczekałabym trochę i zobaczyła, jak sie sprawy rozwiną. Piszesz, że znasz go od niedawna. Nie wyskakuj mu od razu z wyznaniami miłości, poczekaj aż sytuacja jakoś się wyklaruje, poznacie się bliżej itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mesajahforever Re: Chłopak... 18.03.13, 22:38 Wstrzymaj się. Może jak poczekasz to on zacznie do Ciebie zarywać? Nie weisz tego ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: Chłopak... 17.05.13, 15:15 a czy od razu na pierwszym spotkaniu musisz mówić chłopakowi że Ci się podoba ? pomyśl. kiedy nadarzy się okazja to powiedz, ale musisz to wyczuć. Odpowiedz Link Zgłoś