Gość: Dominisia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:10 Czy chceie,aby powstał HSM4-na studiach i ,aby wzieli w nim udział Zannesa i Zac"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinia Re: Hsm 4-Na studiach IP: 83.238.44.* 18.03.09, 17:15 high school musical w tlumaczeniu to muzyczne liceum wiec jego kontynuacja moim zdaniem na studiach nie miala by sensu mogliby spotkac sie w starej szkole albo zmienic tytul filmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I. Re: Hsm 4-Na studiach IP: *.chello.pl 18.03.09, 17:17 To by było już przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
grlouie Re: Hsm 4-Na studiach 18.03.09, 17:37 bardzo chcę^^ ale Zanessa=Zac i Vanessa to są 2 osoby a nie tylko Vanessa;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Hsm 4-Na studiach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 18:28 Hmm... Lubię HSM, tylko, że dla mnie już 3 część była kiepska... Pomysł mieli jak najbardziej fajny, ale wykonanie.. gorsze.. Moim zdaniem, jakby mieli zastąpić głównch bohaterów już inni, to nie byłby ten sam, fajny, o tańczeniu i śpiewaniu film!!! Pewnie i tak pójdę do kina, żeby zobaczyć ten film, ale kontunuacja tutaj jest w tym momencie bezsensowna. Powinni zrobić nowy i jeszcze lepszy film. Nawet z podobnym, ale nie [u]takim samym[u] motywie!! <br /> Pozdrawiam fanów Disneya Miley Sel Demi Zac Ash :* Van :* I innych ;* Twilight :* JB ;* All :-* :-P Odpowiedz Link Zgłoś
vanesa Re: Hsm 4-Na studiach 19.03.09, 14:34 Niestety nie bedzie hsm4 na studiach ponieważ musieli by się spotkać na tych samych studiach Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Hsm 4-Na studiach 18.03.09, 18:38 Ja nie chcę, bo nie cierpie HSM. To nudne filmy dla dzieci, nie da się ich oglądać. Jak poszłam z koleżankami na HSM3 żeby się poryć to nawet nie było z czego takie to nudne, a na sali były same babcie z 6 - 8 letnimi wnukami. Słowem; DNO! Odpowiedz Link Zgłoś
marudaa Re: Hsm 4-Na studiach 18.03.09, 18:40 Ja tam lubie hsm , nic nie mam , a jak zrobią 4 cz. to będzie już przesada , ` co za dużo to nie zrdrowo `. Kontynuacja tego była by bezsensowana i nużąca < 3. ciao ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Hsm 4-Na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:46 ja bym się ucieszyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesska :) Re: Hsm 4-Na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 20:11 NO pewnie Kocham ich I ogólnie kocham HsM ,,!! A złaszcza Nesiunie moją Koffaną <33 [ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśś Re: Hsm 4-Na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 21:39 tak bardzo !! uwielbaim Hsm Odpowiedz Link Zgłoś
martynaaa1 Re: Hsm 4-Na studiach 19.03.09, 06:13 Jasne ze tak xd jeszcze Hsm3 nie widzialam ale mam nadzieje ze zobacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSM Re: Hsm 4-Na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 08:04 Wg. mnie 3 część wcale nie była zła byłam na niej w kinie i mi sie podobalo.. Ale uważam, że 4 seria to już nie wypali... Zgadzam się z innymi komentarzami i uważam, że lepiej zrobić inny film niż ciągnąc to w nieskaczoność bo zrobi się to tak nudne jak moda na sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apple 13 Re: Hsm 4-Na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 09:34 Lubię HSM ale jak dla mnie nie musi byc już kontynuacji.Szczególnie jeśli nie wezmą tam udziału ,,starzy aktorzy''. Odpowiedz Link Zgłoś
poliglotka15 Re: Hsm 4-Na studiach 19.03.09, 15:18 Kinia w tłumaczeniu na polski HIGH SCHOOL MUSICAL to licealny musical a nie liceum muzyczne P sprawdź wiadomości zanim coś napiszesz a co do tematu to uwazam ze co za duzo to nie zdrowo i trzy części mi wystarczą Odpowiedz Link Zgłoś
puszma Re: Hsm 4-Na studiach 26.03.09, 22:19 niech nie powstaje ...:[ Zanessy nie chce ogladac a inni nie beda pasowac;] kanał Odpowiedz Link Zgłoś
magda940703 HSM4 04.05.09, 17:09 moim zdaniem HSM4 powinien opowiadać o tych nowych bohaterach, których poznajemy w HSM3 a np w odwiedzny może wpaść Sharpey czy Troy Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: HSM4 04.05.09, 19:03 Ja bym chciała!!!!! Fajnie było by ich zobaczyć w 4 części Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Hsm 4-Na studiach 05.05.09, 15:33 To nie wypali... Studenci pijący Cole na imprezach i wracających przed 23 by iść spać to chyba nie za dobry pomysł, a że produkuje to Disney to tak właśnie musiało by wyglądać. Nie mówię że życie to wieczna impreza, ale życie studenckie nie polega na pewno tylko na nauce i całusach w policzek. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Hsm 4-Na studiach 05.05.09, 17:28 mi hsm3 sie podobał mogliby zrobić jakiś podobny film który też byłby taki fajny ale ciągnąć dalej to..to już chyba nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Hsm 4-Na studiach 06.05.09, 18:40 Pewnie!~ ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~``hehe` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;;p.'/9c Re: Hsm 4-Na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 18:46 To już jest przegiencie, 2 części Ok, ale 3,4 to juz bedzie kompletny zal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Hsm 4-Na studiach IP: *.wod.airbites.pl 03.06.09, 18:15 Przeczytałam poniższe komentarze. Jestem fanką HSM,ale zgodzę się z resztą że 4 nie ma sensu. Gdyby HSM3 było inaczej skonstruowane to owszem, HSM4 nie nosiło by tytułu HSM4 -na studiach. Ale studenckie życie nie jest zbytnio interesujące. A jeżeli już Ortega sie uprze na hsm4 to niech włączy to spowrotem pozostałych bohaterów lub niech wymyśli inny tytuł. Zapraszam również na mojego bloga hsm4.bloog.pl odrazu mówie że jak komuś sie nie podoba to ja otóż nie życzę sobię komentarzy nie na miejscu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
flowers Re: Hsm 4-Na studiach 03.06.09, 19:34 4 część to juz przegięcie. Nie będzie podobno żadnego atora oprócz Ash w roli eopizodycznej. Pozatym Kenny już nie będzie go rezyserował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judytka14lat Re: Hsm 4-Na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 14:05 nie zanessa i zac tylko vanessa i zac a tak co do filmu to może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Hsm 4-Na studiach IP: *.cdma.centertel.pl 05.06.09, 14:37 Ja bym bardzo chciała. Choć nie lubie Vanessy, to i taj chce bo naprawde jest dobrą aktorką. Jeżeli chodzi o Zaca to go lubie choć moim zdaniem on wcale nie jest takim przystojniakiem. Wrazie co sorry że to mówie,ale ja tylko wyrażam swoje zdanie!!!!!!!!! Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loxandra Re: Hsm 4-Na studiach 05.06.09, 16:20 o nie nigdy w życiu ! z kazda nowa czescia coraz gorzej ;/ bleee nie cierpie tego disney do dupy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olina <3 Re: Hsm 4-Na studiach IP: 79.97.225.* 10.06.09, 17:04 No chcieć to bym chciała ale tak nie staniee Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ high school - szkoła średnia. 26.08.09, 13:35 czy wy wiecie co to znaczy HIGH SCHOOL? liceum, szkoła średnia. musieli by zmienić nazwę czy coś. anyway - czwarta cześć jest bezsensu. amen. wiem, że odświeżyłam stary wątek. xd Odpowiedz Link Zgłoś
demm_sell Re: Hsm 4-Na studiach 27.08.09, 13:27 noo , chciałabym , żeby były dalsze losy Troy'a , Gabrielli , Chad'a , Taylor , Rayan'a i Sharpey . i oczywiście mój kosmonauta też ma być w 4 . Odpowiedz Link Zgłoś