lisa88 18.03.09, 18:24 Siemka Którą bliżniaczke wolicie.? jaka jest wasza ulubiona piosenka dziewczyn.? Jaki teledysk wam się najbardziej podoba.? Wszystko o The Veronicas.! ;** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitty16 Re: The Veronicas.!^^ 19.03.09, 15:38 no wreszcie ktoś założył coś o TV uwielbiam je obydwie często słucham ich piosenek, ale jak narazie nie mają zbyt dużo fanów w Polsce.. ja jestem ich fanką już gdzieś od 2 lat a ostatnio leci teledysk na mtv Untouched - kocham tą pisoenke Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: The Veronicas.!^^ 03.04.09, 18:28 Boziu ja je uwielbiam. Obie są fajne ) Ulubiona piosenka to Untouched a teledys do Burning up;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
geeshawer Re: The Veronicas.!^^ 05.04.09, 15:29 kitty16 napisał(a): > no wreszcie ktoś założył coś o TV > uwielbiam je obydwie często słucham ich piosenek, ale jak narazie nie mają > zbyt dużo fanów w Polsce.. > ja jestem ich fanką już gdzieś od 2 lat > a ostatnio leci teledysk na mtv Untouched - kocham tą pisoenke Też widziałam na MTV ten teledysk Kocham tę piosenkę! xD Odpowiedz Link Zgłoś
letli Re: The Veronicas.!^^ 31.08.09, 10:28 Lubie ja ale od niedawna slyszałam o nich dawno juz ale jakos mi sie nie chciało posluchac ich piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
piesek159 Re: The Veronicas.!^^ 03.04.09, 21:29 ja lubie dwie dziewczyny tak samo moją naj piosenką jest Take Me On the Floor a teledysk do forever Odpowiedz Link Zgłoś
geeshawer Re: The Veronicas.!^^ 05.04.09, 15:29 Ja bardzo lubię The Veronicas Uwielbiam "Secret", "4ever", "Faded", "Cry", "Take me on the floor", "Hook me up", "This love"... Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: The Veronicas.!^^ 20.09.09, 20:45 no nareszcie coś o the Veronisas one są świetne nie umiem powiedzieć którą lubię bardziej uwielbiam obie mam płytę Hook me up jest świetna najlepsze piosenki: hook me up,this love,popular.take me on the floor,ale i tak wszystkie są świetne; powodzenia w dalszym rozbudowaniu kariery Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: The Veronicas.!^^ 05.04.09, 21:09 szkoda że w Polsce jest tak mało fanów TV.. ja bardzo chciałabym pojechać na ich koncert, dziewczyny dają czadu na scenie Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: The Veronicas.!^^ 05.04.09, 21:23 to one są od untouched? xd znam już hohohoho, nigdy jakoś specjalnie mnie nie zainteresowały, wolę inne siosty, naaa przykład cocorosie, albo tegan i sarę. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
nataliasz07 Re: The Veronicas.!^^ 31.08.09, 00:02 ej ludzie !! zbierajmy fanów i może coś poradzimy na temat koncertu TV w polsce ?? chętni zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
basia_tvr Re: The Veronicas.!^^ 29.05.09, 17:40 Trudno mi wybrać którą piosenkę The Veronicas lubię najbardziej. Wszystkie są świetne. Duży sentyment mam do "4ever", bo to właśnie tę piosenkę usłyszałam 3 lata temu i dzięki niej pokochałam zespół. "Everything I'm Not" czy "Mouth Shut" też są fajne - szczególnie kiedy bliźniaczki śpiewają je na żywo. Ogólnie to do gustu bardziej przypadł mi pierwszy album, chociaż na drugim także są dobre piosenki: "Untouched" "Take Me On The Floor" czy "In Another Life". Ulubiony teledysk? "4ever" (wersja australijska) i "This Love". W Polsce narazie The Veronicas nie mają tyle fanów co inni, ale myślę, że za jakiś czas to się zmieni. Wszystkich fanów zapraszam na www.theveronicas.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: The Veronicas.!^^ 29.05.09, 19:19 nie znam ich za bardzo, ale z ręką na sercu mogę powiedzieć, że mają świetne głosy i piosenki. ze wszystkich ich piosenek które znam najbardziej podoba mi się Untouched (czy jakoś tak), teledysk 4ever Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: The Veronicas.!^^ 30.05.09, 20:43 basia_tvr - 4ever to też pierwsza piosenka Lisy i Jess jaką usłyszałam i jeszcze Everything I'm Not. Od tamtej pory zaczełam sie nimi interesować i od jakiegoś czasu uwielbiam je Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: The Veronicas.!^^ 31.05.09, 18:24 noom dziewczyny sa swiete 4ever -pierwsza piosenka ich, ktora slyszalam bosskaa ale untouchedd wymiata xpp Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: The Veronicas.!^^ 01.06.09, 13:32 Ja lubię obie tak samo Ich najlepsze piosenki według mnie to : "4ever" i "Untouched" Ale nie słyszałam wszystkich dlatego nie mówię że są najlepsze. Po prostu mi najbardziej się podobają.. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
basia_tvr Polska strona o The Veronicas 20.08.09, 23:05 Chciałam zaprosić wszystkich fanów na Polską Stronę o The Veronicas. Niedługo zaczną pojawiać się tam newsy. Mam nadzieję, że będziecie ją odwiedzać. WWW.THEVERONICAS.PL Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Polska strona o The Veronicas 22.08.09, 21:50 przesluchalam tą nową płytę, nie powiem, nawet fajna. Ale to tyle, wielką fanka raczej nie zostane xd co do piosenek to lubie najbardziej Untouched i All I Have Odpowiedz Link Zgłoś
an3ciaa Re: Polska strona o The Veronicas 23.08.09, 12:40 jakieś takie dziwne sa, ale i tak Miley rzondzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley The Veronicas.!^^ 23.08.09, 12:49 Uwielbiam je oby dwie.. Cenię je za to, że mają super piosenki i naprawdę umieją śpiewać (wystarczy posłuchać ich występów na żywo ) Najbardziej podoba mi sie piosenka 4ever i teledysk do niej.. The Veronicas są super!! Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: The Veronicas.!^^ 23.08.09, 12:51 Jakoś nie słuchałam ich piosenek ale może kiedyś posłucham... nie wiem _______ mwha, nawet banera mamy. x D Odpowiedz Link Zgłoś
nataliasz07 ja lubie obie 30.08.09, 23:52 są obie extra a co do piosenek też wszystkie są miodzio ale 4everr, hook me up, take me on the floor i untouched a i faded to moje ulubione Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: The Veronicas.!^^ 31.08.09, 11:13 Lubie dwie Piosenki : 4ever, utoched, popular Teledysk niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: The Veronicas.!^^ 20.09.09, 20:51 B.lubię obie Piosenka: untoched, 4ever, hook me up Teledyski tych piosenek co wymieniłam Odpowiedz Link Zgłoś