zmierzchova_ 18.03.09, 18:53 Jestes fanka zmierzchu.?? porozmawiajmy sobie ;DD nie no zart. piszcie co myslicie o zmierzchu itp. ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natexx1 Re: Fanki Zmierzchu.! i Edwarda ;D IP: *.autocom.pl 18.03.09, 18:59 jako wielka fanka Zmierzchu się wypowiem ; uwielbiam tę sagę. <333 film był trochę krótki, niedopracowany, ale książki są wspaniałe . mam pytanie ; lubicie Jacoba ? jest on moim faworytem . tzn on i Edward . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchova_ Re: Fanki Zmierzchu.! i Edwarda ;D 18.03.09, 19:02 Gość portalu: natexx1 napisał(a): > jako wielka fanka Zmierzchu się wypowiem ; > uwielbiam tę sagę. <333 > film był trochę krótki, niedopracowany, ale książki są wspaniałe . > mam pytanie ; lubicie Jacoba ? > jest on moim faworytem . tzn on i Edward . : ) Moim zdaniem Jacob jest fajny. Nie mam do niego zastrzezen ale wkurza mnie to ze niektorzy tak go nie nawidza. Edwarda zas kooocham Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Fanki Zmierzchu.! i Edwarda ;D 18.03.09, 19:02 Uwielbiam to chyba mało powiedziane. Kocham! Saga Zmierzchu i Intruz to moje najlepsze książki. A i Jacoba uwielbiam (to też chyba mało powiedziane?) Odpowiedz Link Zgłoś
natexx1 Re: Fanki Zmierzchu.! i Edwarda ;D 18.03.09, 19:14 sonia321 napisał(a): > Uwielbiam to chyba mało powiedziane. Kocham! Saga Zmierzchu i Intruz to moje > najlepsze książki. A i Jacoba uwielbiam (to też chyba mało powiedziane?) też go uwielbiam ! <333 jakie są wasze ulubione cytaty z książki ? ' ahh, Ci zarozumiali posiadacze Volvo... ' ' jeśli ten agresywny dziad się na mnie gapi mam prawo stchórzyć i opuścić kolejną lekcję! ' 'co to za psychopata ?! ' i wiele, wiele , wiele innych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilkołakowampir Re: Fanki Zmierzchu.! i Edwarda ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:43 saga zmierzchu jest pierwszy na liscie najleprzych książek których czytałam (drugą na liscie jest trylogia atramentowego swiata C.Funke 1częśc .Atramentowe serce 2 cz. Atramętowa krew 3 cz. Atramentowa śmierć) Dlaczego to wie każdy. Nie brakuje wątków bardzo przyjemnych i miłych i czasem można się przestraszyć. I Twilight Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: blog o zmierzchu ponad 170 notek IP: *.MAN.atcom.net.pl 18.03.09, 19:45 twilight-zmierzch-saga-film.bloog.pl/ zapraszam na mojego bloga jest juz ponad 180 notek liczę na miłego komcia Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: Fanki Zmierzchu.! i Edwarda ;D 22.03.09, 18:56 kocham caloa sage zmierzchu!!!!! to najlepsze ksiazki mozna przy nich plakac smiac sie i rzucac nimi popokoju ze wscieklosci(szczegolnie zacmieniem) film byl sredni9 nie podobalo mnie sie ze usuneli fajne watki(np.grupa krwi) ale wiadomo fim mial okreslony limit czasu a co do jacoba toleruje go.ale szczegolna sympatiago nie darze Odpowiedz Link Zgłoś
piesek159 Re: Fanki Zmierzchu.! i Edwarda ;D 03.04.09, 21:47 Zmierzch -jest super nawet nie jest tak dobry że nie da się tego napisać a Edward jest super postacią (nawet nie chodzi o Roba ale o samego Edwarda z książki)gdy czytasz o Edwardzie w książce to całkiem przenosisz się gdzie indziej do marzeń Bynajmniej ja tak myślę a wy?? Odpowiedz Link Zgłoś
mysia_185 Re: Fanki Zmierzchu.! i Edwarda ;D 03.04.09, 21:51 Ja też uwielbiam Zmierzch.A Edward jako bohater książki jest cudowny i zgadzam sie z tym że sie przenosi w świat marzeń .. Odpowiedz Link Zgłoś