sweetashley Re: Czy szkoła może być fajna? 13.08.09, 13:18 Jak dla mnie to szkola nigdy nie jest fajna ;] Bo z kolezankami moge sie spotykac po za nia wogole po co ona istnieje pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Szkoła to więznienie!! 16.08.09, 23:45 Miło spedzam czas z kolezankami ale nie ma zadnej prywatnosci!! Nasza szkoła gorsza byc nie może ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Czy szkoła może być fajna? 18.08.09, 23:13 Szkoła jest do bani ale zawdzięczam jej tylko jedną rzecz Pierwsza milosc mmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
karpoolcia Re: Czy szkoła może być fajna? 20.08.09, 09:26 To tak napewno : 2. A z tym pierwszym to tak troche dziwnie. Bo codziennie sie kogos nowego w szkole nie poznaje, ale jak napoczątlu sie pozna to fajnie potem z nii przebywac To jak taki bylby podpunkt 1 to bym zaznaczyła Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Czy szkoła może być fajna? 20.08.09, 11:49 Jest fajna gdy: 1. Starasz sie i maz dobre wyniki ( jest ci od razu lepiej ) 2. Jeżeli nie chodzisz z miną : bożeeeee ale nuda . 3. Jeżeli nadąrzasz za materiałem 4. Jeżeli masz kontakt z przyjaciółmi jest lepiej Aha , ale nie musisz cały czas zakówać ! Odpowiedz Link Zgłoś
olka_27 Re: Czy szkoła może być fajna? 20.08.09, 23:37 Oczywiście że szkoła może być fajna ;d bo... 1. Mamy świetnych znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
olka_27 Re: Czy szkoła może być fajna? 20.08.09, 23:38 2. Możemy sie ponabijać z innych 3. Zawsze się coś dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Czy szkoła może być fajna? 21.08.09, 13:15 szkoła jest fajna, owszem. ale tylko gdy: a) trwają wakacje, b) jest przerwa, c) mam trening po południu, wtedy w szkole jest tylko nasz trener, żadnych innych nauczycieli i gram w to co kocham. haa. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka515 Re: Czy szkoła może być fajna? 22.08.09, 19:31 taka szkoła to nie ale jakby była taka to ok 1) o 8 czas wstawać do szkoły ( chodzi o nauczycieli uczniowie mogą spać do 11) 2) 1 lekcja to odrobina wf-u ( 0 ćwiczeń po prostu rupta co chceta) 3) kolejne 2 lekcje to (czas na odpoczynek po ciężkim W-Fie) 4) 2 śniadanie (w 5 gwiazdkowej restauracji)5 5) do końca lekcji 4-6 ( trawimy posiłek) 6) jeśli masz dodatkową lekcję to wykończające ( impry) NIESTETY TAK NIEMA WIĘC POMYŚL ŻE SZKOŁA TO FILM: SZKOLA: Dowody na to, że szkoła jest filmem: Geografia Odpowiedz Link Zgłoś
olusi1a Re: Czy szkoła może być fajna? 24.08.09, 17:21 Ja uważam że szkoła może być fajna bo: 1. poznajesz przyjaciół 2. wiedza to potęga 3. czasami lekcje są fajne . pouczysz sie, pożartujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: Czy szkoła może być fajna? 29.08.09, 15:16 No jaha, ze ta ;D Ponieważ, wdł mnie 1) są przyjaciele [standart] i wtedy możemy się pośmiać i powygłupiać na przerwie xD 2) uczymy się czegoś [standart, w ogóle po to ona istnieje], dzięki czemu zdobywamy tzw. wykształcenie i jeżeli bardzo się postaramy to wtedy mozemy zdobyć naprawdę dobrze płatną pracę... 3) CHŁOPCY xD Bogu dzięki jest parę ciach, warto 'zawiesić' oko .. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaaak Re: Czy szkoła może być fajna? 29.08.09, 19:18 Szkoła jest beznadziejna... większości z niej i tak nie zapamiętasz bo ta 'wiedza' nie bd. Ci potrzebna... a w sql naj. są tylko przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
patisonek11 Czy szkoła może być fajna? 30.08.09, 21:19 a) bo można sie pośmiać na przerwie ze znajomymi b) bo są w sklepiku pyszne ciastka c) bo jest tam chłopak który mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_sara Re: Czy szkoła może być fajna? 31.08.09, 14:23 Może być fajna bo: a) można się pośmiać b) dowiedzieć się czegoś ciekawego c) od 8.00 do 16.00 ma się co robić D POzdrawiam ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
rikki School :D 11.09.09, 18:28 Tia bez szkoły byłoby w sumie nudno 1) Na lekcjach jest śmiechowo 2) Mam jakieś obowiązki chociaż bywają uciążliwe... 3) Są fajne wycieczki :d :d Np. Wycieczki na dwa dni czy cuś No i jeszcze jeden 4) DYSKOTEKI !! Odpowiedz Link Zgłoś
aduhh Re: Czy szkoła może być fajna? 13.09.09, 19:50 nie bardzo chyba że ma sie fajnych kumpli z którym gada się całą lekcje Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Czy szkoła może być fajna? 14.09.09, 22:03 Na początku nie chciałem iść do szkoły ;/ Ale teraz lubię chodzić do szkoły bo mam tam nowych przyjaciół !!!! Kocham wsyztskich moiuch przyjaciół ;********* Odpowiedz Link Zgłoś
kiniaa ;p 20.09.09, 14:33 moze byc fajna bo: 1.sa tam fajni chlopacy 2.zawsze sie mozna z czegos posmiac 3.sa fajne kolka zainteresowan Na ktore warto chodzic <punkt 1 i 2> Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: ;p 27.09.09, 13:25 szkołą może być fajna bo 1)są fani chłopcy 2)można sie z nimi wygłupiać 3)można się dużo czegoś dowiedzieć ciekawego co nam się w przyszłości przyda ! Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Czy szkoła może być fajna? 02.10.09, 19:34 nie widze nic fajnego w chodzeniu do szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
mafia Re: Czy szkoła może być fajna? 03.10.09, 18:25 Szkoła moze być fajna ponieważ: -można poznac fajnych ziomków -pozbijać się z nauczycieli -nauczyć się czasami czegoś -pujść na piwo i poznac nową miłość Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Re: Czy szkoła może być fajna? 11.10.09, 17:11 pewnie że może być fajna ja lubię chodzić do niej bo są tam moim znajomi <3 i są fajne akcje na przerwach i lekcjach^^ Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Czy szkoła może być fajna? 12.10.09, 18:34 Phiiii,buda jest do dupy;DD chyba ze mamy Deutch to już.;D. Nie no ja zdecydowanie mówie ''I HATE SCHOOL!!!'' xD Pozdro;**** Odpowiedz Link Zgłoś
miisiaa Re: Czy szkoła może być fajna? 13.10.09, 19:16 Tylko: Poznajemy nowych ludzi i można robić różne akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Czy szkoła może być fajna? 17.10.09, 16:26 Szkoła nie może być fajna, dlatego jest coś takiego jak wagary... Odpowiedz Link Zgłoś
kinius92 ... 17.10.09, 20:25 Szkoła może i jest fajna ze względu na znajomych i akcje jakie można odwalać ale jeśli chodzi o caaaaałą resztę to NIE... Nauczyciele, laski które uważają że są fajne itp to jakaś porażka... Ten kto lubi szkołe musi być niezłym kujonem albo lizusem... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_miley23 Re: Czy szkoła może być fajna? 20.10.09, 19:52 Tak ! 1. Znajomi.! 2. Chłopcy! 3.Nie ma nudy ( bo w domu jest ) Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Czy szkoła może być fajna? 28.10.09, 20:33 1) CHŁOPCY I mój P> 2)Przyjaciele.... JUSTYNKA, MONIKA, DARIA, KAŚKA, KORNELA, BARTEK, KONRAD ITP 3)Polewy na lekcjach I nasza KLASOWA MASKOTKA.. DANIEL XD Odpowiedz Link Zgłoś
honesty_ Re: Czy szkoła może być fajna? 31.10.09, 16:28 Szkoła jest fajna, bo: a) mamy dla kogo tam chodzić ;d b) nigdy nie jest nudno, nawet na lekcjach ;d c) można się dowiedzieć różnych rzeczy o innych ;p Koooocham szkooołę.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Czy szkoła może być fajna? 02.11.09, 16:11 ojej . a co byś robiła gdyby nie szkoła .? NIC.! szkoła jest super mimo że nie jestem jakimś orłem , lubię ją mamy tam kumpli,kumpele,ulubione klasy,podwórko, i lekcje które nam się przydadzą ) Odpowiedz Link Zgłoś
wampirzycaa.xx Re: Czy szkoła może być fajna? 03.01.10, 17:18 Jasne , że może. Ale nauczyciele...brrr Odpowiedz Link Zgłoś