Gość: Platyna IP: *.globalconnect.pl 19.03.09, 17:49 Każda fanka Roba niech napisze, co o nim sądzi. Pokażmy że on jest najlepszy!! <- rob który daje nam buziaka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pink_rulez Re: Robert Pattinson - grecki bóg < 33 19.03.09, 17:55 Jest boskim facetem o idealnej urodzie Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1st1991 Re: Robert Pattinson - grecki bóg < 33 19.03.09, 18:09 uwielbiam Go ;D nie tylko za to , ze jest przystojny, tylko za jego taki image xD tzn styl bycia, nie udaje nikogo, nie szpanuje kasą itp Uwielbiam Go za to , ze umie się śmiać z siebie, mało kto to potrafi, a tym bardziej w świecie zakłamanego show-biznesu. Po prostu Go uwielbiam za to jaki jest Skromność to, tez Jego wielki atut Pozdrawiam;* Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczko. Re: Robert Pattinson - grecki bóg < 33 19.03.09, 19:46 poprostu ideał Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: Robert Pattinson - grecki bóg < 33 22.03.09, 14:12 ja go nie nazwę ideałem... tylko dlatego, bo nie znam go ale z wyglądu... boooooski!!! uwielbiam jego głos... to mój ulubiony aktor a Edwarda zagrał idealnie pozdro dla fanek Roberta i Zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
nitka1995 Re: Robert Pattinson - grecki bóg < 33 22.03.09, 16:22 jest boski...ma piekne oczy, miękkie usta, nos(moze nie prosty ale pasuje do niego), boskie wlosy, piekny kszatlt szczenki(taki meski), miekny usmiesz, nie jest gruby ani za chudy a przede wszystkim nie zadziera nosa...zawsze znajdzie czas dla swoich straych kumpli jest szczery(no moze oprocz swojego patentu na podryw), nie smialy, romantyczny...mozna by bylo godzinami wymieniac... ale oczywiscie kazdy ma jakies wady..nikt nie jest idealy- pali i duzo sie poci, ale to normalne jak na kogos kto mieszka w upalnym miescie Los Angele. KOCHAM GOOOOOOOOOOOO!!!!!************************************************JEST BOSKI Odpowiedz Link Zgłoś