pomarancz0wa. Re: Na co do kina? 23.04.10, 18:37 ' Starcie Tytanów' + za extra efekty i przystojnego Sama Worthingtona Odpowiedz Link Zgłoś
miley0397 Na co do kina 30.04.10, 18:26 Ja bardzo wszystkim polecam ,,Twój na zawsze". Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdaa Na co do kina 08.05.10, 07:36 Ja byłam w kinie na ALVIN I WIEWIÓRKI 2 i powiem wam że było fajne tyle że ja mam już 13 lat i takie bajki mnie nie kręcą ale byłam też na ALICJA W KRAINIE CZARÓW 3D to było fajniejsze ale też nie za fajne xD Mnie to trzeba się namęczyć żeby mi się coś podobało xD Odpowiedz Link Zgłoś
fankawampirow2 Re: Na co do kina? 08.05.10, 20:58 Ja mam zamiar isc na Kolysanke slyszalam ze to niezla komedia Odpowiedz Link Zgłoś
papitek13 Re: Na co do kina? 21.05.10, 18:23 Ja byłam ostatnio na The last song. W Polsce jeszcze nie ma. Film jest świetny. Troche smutny. Nie czytałam dużo o tym filmie i przeżyłam szok jak go oglądnełam. Myślałam że będzie o czymś innym . Odpowiedz Link Zgłoś
ewafarna Re: Na co do kina ? 29.05.10, 10:28 Ja w środę byłam w kinie na "Dzikim Oceanie " . Odpowiedz Link Zgłoś
jednazwielu Re: Na co do kina? 11.06.10, 21:54 Ostatnio byłam w kinie. Co prawda to było takie inne kino, bo było to w Pałacu Kultury, więc wiecie nie puszczają tam takich nowiutkich filmów, chociaż film był stary, za to był naprawdę bardzo fajny, ciekawy i przede wszystkim zabawny. Tytuł: Zakręcony piątek. Polecam !!!! (film z roku 2003) Odpowiedz Link Zgłoś
joanka Re: Na co do kina? 12.06.10, 02:48 więc dwa dni temu byłam na filmie pt: Człowiek, który gapił się na kozy i jestem totalnie zachwycona. Moja miłość do Georga Clooneya to raz, moja miłość do absurdu to dwa a do tego New Age i wojna pokazane w trochę krzywym zwierciadle. Zdecydowanie moja bajka. W zeszłym tygodniu za to byłam na " Jaśniejsza od gwiazd" i myślałam, że się popłaczę po 20 minutach. Brak chemii między aktorami odtwarzającymi główne role, zbyt wydumane dialogi, a kiedy już nie wiadomo co powiedzieć, najlepiej wrzucić jakiś wiersz. Ja nie mam nic do poezji Keetsea ale bez przesady, ten film miał tylko piękne zdjęcia i dobrą muzykę. Nic poza tym. Wcześniej też widziałam jeszcze najnowszego Allena: Whatever wokrs ( polskie tłumaczenie jest tak z d*, że brak mi słów ) i jeszcze Samotnego mężczyzę z Colinem Firthem ( oba filmy od 15 lat ) i oba genialne w moim odczuciu Odpowiedz Link Zgłoś
marleniunia Re: Na co do kina? 21.06.10, 10:12 kotek.pl napisał(a): > Jakie filmy polecacie? Oglądaliście ostatnio coś ciekawego w kinie? Piszcie! :- > )Niania i wielkie bum EXTRA Odpowiedz Link Zgłoś
ro_sie Re: Na co do kina? 25.06.10, 17:55 byłam na toy story 3 i film był fajny nawet moja koleżanka mówiła że gimnazjalistom bardzo sie podobało bo jej mama jest wych. ogólnie film wzruszający zabawny i wesoły naprawde warto oglądnąć polecam ro_sie Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Zaćmienie!! 08.07.10, 14:43 Booskie jest ; * Nie by.lam ale polowe widziałam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
garbagee filmyy. 16.07.10, 17:07 shrek forever i koszmar z ulicy wiązów - horror zajebisty ; D Odpowiedz Link Zgłoś
nati9 Re: Na co do kina? 16.07.10, 17:44 byłam ostatnio na shreku for ever. bardziej podobały mi sie poprzednie części ale ta też jest zabawna była też w kinie na zaćmieniu mówie wam super strasznie polecam : serce: Odpowiedz Link Zgłoś
missmiley97 Re: Na co do kina? 16.07.10, 20:49 najlepiej sage zmierzch zaćmienie polecam sama byłam ssssssssuuuuuupppppppppeeeerrrrrrrrrr było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_miley Re: alez oczywiście że... 16.07.10, 21:22 taak ja byłam na Książę Persji piaski czasu. dupcio film;p Odpowiedz Link Zgłoś
monia1101 Re: Na co do kina? 17.07.10, 17:44 Polecam Zaćmienie. Według mnie było super Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Na co do kina? 17.07.10, 18:03 Książę Persji: Piaski czasu, Shrek Forever Odpowiedz Link Zgłoś