Dodaj do ulubionych

High School Musical 3 Ostatnia klasa <--wrażenia

20.03.09, 18:57
Jak oceniacie 3 część kultowego filmu Disney Channel? Co myślicie o piosenkach itd. ? Jesteście zachwyceni a może
rozczarowani ? czekam na liczne opinie smile
Obserwuj wątek
    • klimka Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- 20.03.09, 19:19
      Ten film jest niesamowity. Oglądałam go już kilka razy i ciągle jestem pod
      wielkim wrażeniem. Ze wszystkich części HSM najbardziej podobała mi się właśnie
      ta część.
      Co do piosenek. W poprzednich częściach filmu znalazła się taka piosenka, która
      mi nie przypadła do gustu. W tej podobają mi się wszystkie bez wyjątku, a
      zwłaszcza ''Scream'' i ''Just wanna be with you'' .
      Jedyne, co mi w tym filmie przeszkadzało to to, że Troy'owi głos podkładał
      Łukasz Zagrobelny. Bardziej pasował do tego Andrzej Lampert.
      Przyznam się bez bicia, że jak pierwszy raz to oglądałam, to popłakałam się na
      końcówce filmu big_grin
      • Gość: Nika Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- IP: *.238.64.20.ip.airbites.pl 28.03.09, 23:04
        Mi się bardzo podobało najlepsze piosenki to ,,The boys are back" A night to remember" i ,,Walk away"
        To Najlepsza część HSM !Była duża kolejka nawet na parkingu stali ludzie ,którzy mieli wejść do sali na HSM3 shock
    • Gość: paprotka Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 17:20
      byłam w kinie ...
      nuda ...
      nuda ...
      nuda ...
      pierwszy raz po jakimkolwiek filmie nie zapamięałam nic (oprócz twarzy Troya na
      początku)
      wszystko obiło się bez echa i pamiętam tylko rzucanie popcornem i wychodzenie po
      raz setny do toalety żęby się rozerwać
      wyszłam trochę przed końcem
      • sarenka88888 HSM4 12.07.09, 17:53
        byłam na tym w kinie...i się bardzo rozczarowałam...w połowie filmu nie
        wiedziałam o co w nim chodzi...jeszcze miałam bardzo słony popcorn... taki był
        drętwy...sciana
        Słyszałam że ma być HSM4...big_grinscarednie wiem co z tego bd ale może być
        zabawnie..
    • Gość: Olcia ;d HSM2 Rlz.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 18:40
      Jak dla mnie nic nie pobije High School Musical 2.! kissbig_grin
    • kitty16 Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- 23.03.09, 18:04
      Byłam w kinie z klasą i było świetne big_grin najbardziej podobała mi sie piosenka 'Just wanna be with you' i 'Can I have
      this dance' smile
    • cheetah_girls3 Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- 26.03.09, 17:31
    • Gość: xmadziunia14x Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- IP: *.173.20.220.tesatnet.pl 27.03.09, 19:46
      Oglądałam i przespałam połowę filmu , a reszta to ujdzie.
      Nudne jak nie wiem!
      Piosenki jedna jest okej!
      Cukierkowate
      Po prostu film beznadziejny
    • kitka Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- 28.03.09, 18:43
      Niestety ja się zawiodłam... 1 część HSM była świetna bo naturalna, oni nie byli gwiazdami i jakoś lepiej grali;P
      2 część też była świetna... Tam najlepiej prezentowała się Ash (w 1 godni podziwu byli Van i Zac;P)
      A 3 bardzo mnie rozczarowała... Fabuła była mixem 1 i 2, tańczyli trochę sztucznie (poza Corbinem, który w tej
      części był najlepszy;P), piosenki były ładne ale przesadzone... Van wyglądała ślicznie (mimo, iż jej nie lubię...)
      lepiej niz poprzednio ale Zac już nie wyglądał jak dawniej... I burza czy deszcz akurat wtedy były kiedy był
      najlepszy moment... całość była trochę sztuczna.... A szkodasad bo nie mogłam się doczekać tej części...
      Mam nadzieję, że HSM4 będzie lepsze, ale obawiam się, że inny Troy i Gabriella sprawią, że to już nie będzie `ten`
      Musical...
    • Gość: [,,,] Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.09, 14:40
      Trzy części HSM były bardzo fajne, ale dobrze by było gdyby nie robili już HSM4, bo by się znowu scenariusz
      powtarzał...
      Ogólnie lubię wszystkie części HSM i nie mam najlepszej, bo wszystkie są spoko. Pozdro dla fanów
      • blondbrunetka Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- 22.06.09, 17:27
        napewno jest to najlepsza część z tych trzech .xd mnie sie podobało .;dd w skali
        do 10 daje 9,5
    • Gość: 5 Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 17:28
      Miałam po tym koszmary.! TO JEST NAJBARDZIEJ IDIOTYCZNY FILM ŚWIATA.!
      • demcialove Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- 22.06.09, 19:42
        .zgadzam sie
        z gosciem
        powyzej .#
        .hsm1 mnie juz
        nie rozczarowal .;/
        tlyko troche hsm2 .
        ale juz 3..KOSZMAR.#
        .to nei film dla mnie.;/
    • rozyczka Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- 23.06.09, 11:55
      jeśli macie problem z zaśnięciem polecam ten film na pewno was uśpi.A tak
      ogólnie to nudny zero dialogów tylko piosenki.
      • demi1112 Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- 23.06.09, 12:12
        Taki sobie byłam w kinie z mamą moją mamę usypiał i mnie trochę też. Co chwila
        piosenki, i nic ciekawego się nie działo. Najlepszą częścią była 2. Cały czas
        się coś działo nie było co chwila piosenek i wgl. Więc za ciekawy nie był.
        • patrycja_ Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- 23.06.09, 12:18
          nudy film
          -_-
    • klaudysia Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- 24.06.09, 10:44
      nic nadzwyczajnego...mnie się film nie podobał.
      szczerze najbardziej podobala mi sie pierwsza czesc.trojka to juz taka znudzona ...uncertain
    • sophie_ High School Musical 3 Ostatnia klasa 24.06.09, 11:06
      Ściągnęłam film . Taki nudny , że przewinęłam prawie cały film . ; p
      • sharpay1122 Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa 24.06.09, 11:24
        Jest SUPER !!!;D
        Najbardziej podoba mi się piosenka serceJust wanna be with you !serce
        A najlepiej grał Matt Prokop - Jiemmie Zara (KOSMONAUTA) <333
    • anulka Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- 24.06.09, 11:28
      mi się ten film bardzo podoba byłam na nim w kinie no piosenki też są ok ogolnie spoko
      film ale 2 chyba trochę lepsza
    • katiediamond Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- 29.06.09, 20:17
      ja muszę przyznać, że film mnie trochę rozczarował, spodziewałam się czegoś
      lepszego. Poprzednie części były super uwielbiam je, ale 3 to moim zdaniem
      najgorsza z nich. Początek strasznie nudnawy, dopiero w ostatnie 30 minut akcja
      się trochę rozwinęła i mnie zaciekawiła. Dla mnie najfajniejsza piosenka I want
      it all.
    • independent_ Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- 29.06.09, 23:23
      wstydzę się że to mi się kiedyś podobało.

sciana
    • Gość: :) Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- IP: 193.33.174.* 04.07.09, 22:15
      Mi tam sie HSM3 bardzo podobał, fajne piosenki, swietni aktorzy. Śmiech, wzruszeniesmilesmile
      Spoko to jestwink

Choć też najbardziej lubie 2 część.
    • Gość: Lola Re: High School Musical 3 Ostatnia klasa <-- IP: 193.33.174.* 04.07.09, 22:16
      MI najbardziej podobała sie piosenka ,,I want it all", ,,Just wanna by witch you" i ,,Scream".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka