Gość: Smutna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 12:24 Mam powazny problem. Mam 16 lat i od niedawna chodze z starszym od siebie chlopakiem. Kubę wszyscy w moim miescie znaja. A w szkole do ktorej chodze kraza o nas plotki ... Co mam robic ? Pomożcie, doradźcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wunia Re: Szkolne plotki 23.03.09, 12:47 Gość portalu: Smutna napisał(a): > Mam powazny problem. Mam 16 lat i od niedawna chodze z starszym od siebie chlop > akiem. Kubę wszyscy w moim > miescie znaja. A w szkole do ktorej chodze kraza o nas plotki ... Co mam robic > ? Pomożcie, doradźcie no wiesz zależy jakie plotki... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Szkolne plotki 24.03.09, 17:53 Masz 16 lat i nie wiesz co zrobić?Ja mam 13 i ci odpowiem nie reaguj na żadne zaczepki a plotki zignoruj niech ludzie myślą co chcą!Ważne że jesteście szczęśliwi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Szkolne plotki IP: *.xdsl.centertel.pl 25.03.09, 13:11 Normalna rzecz:ignoruj ich!!!!!!!!po prstu ignoruj!!!macie siebie,i nie obchądzą cię plotki!!!!!1 a całowaliście się kiedy w usta,usta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutna Re: Szkolne plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 14:31 Tak calowalismy sie i to nie raz .... i z jezyczkiem tez . I to wlasnie byla glowna atrakcja plotki Odpowiedz Link Zgłoś
katiediamond Re: Szkolne plotki 29.03.09, 19:48 Nie przejmuj się tymi plotkami. Jak ludzie zobaczą, że nic sobie z tego nie robisz to przestaną plotkować. Zresztą pewnie niedługo i tak skończą im się tematy na nowe plotki i zapomną o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia :(( Re: Szkolne plotki IP: 87.116.246.* 30.03.09, 18:01 ja tez mam problem ale mam 12 lat a mój chłopak 13 chodze do podstawówki a ploty chodzą nawet w gimnazjum i w podstawówce to jest okropne a moje miek=jscowośc jeszcze na dodatek dojeżdża do gimnazjum to jest okropne !! pomocy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Szkolne plotki IP: *.xdsl.centertel.pl 03.04.09, 19:30 a jak to "w języczek"co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś