Dodaj do ulubionych

Szkolne plotki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 12:24
Mam powazny problem. Mam 16 lat i od niedawna chodze z starszym od siebie chlopakiem. Kubę wszyscy w moim
miescie znaja. A w szkole do ktorej chodze kraza o nas plotki ... Co mam robic ? Pomożcie, doradźcie sad
Obserwuj wątek
    • wunia Re: Szkolne plotki 23.03.09, 12:47
      Gość portalu: Smutna napisał(a):

> Mam powazny problem. Mam 16 lat i od niedawna chodze z starszym od siebie chlop
      > akiem. Kubę wszyscy w moim
      > miescie znaja. A w szkole do ktorej chodze kraza o nas plotki ... Co mam robic
      > ? Pomożcie, doradźcie sad

no wiesz zależy jakie plotki...uncertain
      • klaudysia Re: Szkolne plotki 24.03.09, 17:53
        Masz 16 lat i nie wiesz co zrobić?Ja mam 13 i ci odpowiem nie reaguj na żadne zaczepki a plotki zignoruj niech ludzie
        myślą co chcą!Ważne że jesteście szczęśliwi!
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Szkolne plotki IP: *.xdsl.centertel.pl 25.03.09, 13:11
      Normalna rzecz:ignoruj ich!!!!!!!!po prstu ignoruj!!!macie siebie,i nie obchądzą cię plotki!!!!!1

a całowaliście się kiedy w usta,usta?
    • Gość: Smutna Re: Szkolne plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 14:31
      Tak calowalismy sie i to nie raz .... i z jezyczkiem tez . I to wlasnie byla glowna atrakcja plotki
    • katiediamond Re: Szkolne plotki 29.03.09, 19:48
      Nie przejmuj się tymi plotkami. Jak ludzie zobaczą, że nic sobie z tego nie
      robisz to przestaną plotkować. Zresztą pewnie niedługo i tak skończą im się
      tematy na nowe plotki i zapomną o tym.
      • Gość: anusia :(( Re: Szkolne plotki IP: 87.116.246.* 30.03.09, 18:01
        ja tez mam problem ale mam 12 lat a mój chłopak 13 chodze do podstawówki a ploty
        chodzą nawet w gimnazjum i w podstawówce to jest okropne a moje miek=jscowośc
        jeszcze na dodatek dojeżdża do gimnazjum to jest okropne !! pomocy !!!
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Szkolne plotki IP: *.xdsl.centertel.pl 03.04.09, 19:30
      a jak to "w języczek"co to znaczy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka