marffa 24.03.09, 10:09 Jestem wielką fanką brytyjskiego serialu 'Skins' . Jestem ciekawa czy ktoś jeszcze podziela moje zdanie że serial jest fantastyczny. Tym którzy serialu nie znają gorąco go polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_freak Re: Serial 'Skins' 03.04.09, 19:01 Ja mieszkam w angli,i tutaj po prostu kazdy to uwielbia,ja sama nie ogladam,ale podobno jest fantastyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: southpola Re: Serial 'Skins' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 09:53 serial jest w deche heheheh uwielbiam tego typu filmiki POLECAM GO GORACO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Serial 'Skins' IP: *.elk.mm.pl 19.06.09, 23:02 Musze przyznać, że zakochałam się w Skins! Ten serial jest kapitalny. Ale jestem fanką przede wszystkim 1 i 2 sezonu. Końcowa scena 1 sezonu...........już mam ciary! Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Serial 'Skins' 20.06.09, 15:23 'heh' Cieszę się że ktoś podziela mój entuzjazm co do tego serilaiku on jest po protu boski Ostatnio udało mi się nawet trafić na kilka odcinków po polski na BBC Odpowiedz Link Zgłoś