Dodaj do ulubionych

Kręcone włosy. HIT czy KIT ?

27.03.09, 18:02
Mam na imię Daria. Mam kręcone włosy, których nie znoszęangryuncertainChciałam sobie
je prostować ale zaczęły mi wypadać włosy! Teraz prostuję tylko grzywkę i
staram prostować włosy "na szczotkę" podczas suszenia... w mojej klasie tylko
dwie osoby mają kręcone włosy ja i moja koleżanka (muladka)
Czy kręcone włosy są na topie czy proste są fajniejsze?
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 09:17
      muladkaindifferent?
      chyba o mulatkę ci chodziło.

a co do włosów - kręcone są fajnesuspicious
      a jak tak bardzo ich nie znosisz to kup sobie odżywkę albo szampon prostujący,
      może trochę pomoże
      • Gość: ... Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.koba.pl / 10.0.20.* 28.03.09, 13:00
        a co mówią twoje kolezanki na twoje kręcone włosy? ja też mam krecone i kiedyś
        nie znosiłam ich a teraz są moim atutemsmile wszyscy mi zazdroszczą i mówią że tak
        jest ładniej smile
        • Gość: vhell Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: 192.168.10.* 28.03.09, 16:20
          ja mam kręcone włosy i uwielbiam je, a także staram się je podkreślać jak się
          tylko da. jak byłam w podstawówce to ich nie cierpiałam. teraz mam 15lat i
          uwielbiam je, mimo ze w klasie tylko ja mam kręcone włosy.uważam ze to jakie
          masz włosy proste czy krecone nie ma znaczenia i jeśli urodizłąś się z
          naturalnie kręconymi włosami to musza być twoim atutem big_grinbig_grinbig_grin pzdr. smile
          • Gość: kimi Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.zone5.bethere.co.uk 28.03.09, 18:22
            ja ma kręcone włosy i ich nienawidzę..scianasą okropne wole proste..I proste
            włosy sa teraz w modzie..Kręcone to Kit!!suspicious
            • Gość: Demi_93 Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.chello.pl 28.03.09, 22:55
              Ja także mam kręcone włosy. Kiedyś ich nienawidziłam. Ale teraz wręcz
              pokochałam. Poza tym kręcone włosy(wbrew temu co ktoś napisał) są teraz w
              modzie. Niestety naturalnie kręconym (a nie falowanym!) szampony prostujące nie
              pomogą, ale tylko pomogą w przypadku puszenia. Zadbane włosy będą wyglądały
              ślicznie więc pamiętać:
              -nie suszyć włosów suszarką to je tylko niszczy i sprawia że się puszą
              -nie rozczesywać na sucho ( włosy powinny być wilgotne) ponieważ (patrz powyżej)
              -nie wychodzić na dwór bez odżywki
              Włosy kręcone bardzo podatne na zniszczenia więc każdą czeka wiele pracy, ale
              włosy będą wyglądać naprawdę efektywnie. A tak poza tym osoby o kręconych
              włosach myślą logiczniej i są bardziej inteligentne bo mają lepiej rozwiniętą
              korę mózgową smirk
              • Gość: rotfl Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.aster.pl 29.03.09, 19:21
                Inteligentniejsi, ehe. O.o
            • dafne Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 29.03.09, 20:36
              Oczywiście że HIT.Właśnie dlatego że tyle dziewczyna ma proste włosy.Nie staraj
              się prostowac swoich wlosów.Takie jakie masz są sliczne i nawet nie wiesz ile
              osób może ci ich zazdrościć.Proste włosy może miec przeciez każdy,prawda?
              Nie przejmuj się ile osób ma czy nie ma takich włosów.Jesli nie po9dbają ci sie
              twoje włosy stosuj specjalne dla twoich włosow szampony odżywki...Nie zaszkodzą
              a poprawią kolor i skręt włosów.
            • Gość: gość Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.09, 10:51
              najlepszy sposób na kręcone włosy to je zaakceptować.mi się to udało,ale
              popełniłam błąd i niedawno swoje ściełam.teraz muszę czekać aby odrosły i
              wyglądam jeszcze gorzej.takie poskręcane nie wiadomo co.siła grawitacji sprawia
              ,że loki wyglądają jednak lepiej,trochę je naciagają,a brak prostych włosow
              można sobie zrekompensować prostymi w formie kolczykami-ja lubie proste długie
              i dyndające:-wink
          • lolaboa Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 28.03.09, 19:54
            ja mam kręcone... codziennie rano wstaję o 6.30 i 40 minut je prostuję. ostatnio stwierdziłam że kręcone włosy to
            może być coś fajnego więc staram się zerwać z prostownicą. ;] no! poza grzywką ^^ smile
          • Gość: zaba Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 22:11
            to tak jak ja smile ... od dziecka nie lubiłam moich włosów a teraz je kocham !! są
            mega kręcone i każdy mi ich zazdrosci smile ... i szczerze jak prostuje to dziwnie
            sie czuje ... bo mam ich tak mało smile^^suspicious
            dlatego powinnaś sie cieszyć smile^^smile
            • Gość: gość Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: 78.157.185.* 30.03.09, 17:19
              hehe ja tam nie mam większego problemu z włosami bo mam naturalne lekkie
              falewink jak chce moge mieć kręcone albo proste zależy od uczesania xDsurprised
          • Gość: gość Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.chello.pl 29.03.09, 11:13
            Zgadzam się z gościemsmile
          • joe1989 Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 29.03.09, 12:52
            W sumie zawsze miałam proste włosy, ale jak pojechałam do fryzjerki, obcięłam
            włosy i teraz same mi się kręcą, raz je prostuję, raz zostawiam kręcone, innym
            razem jeszcze bardziej kręcę warkoczykami, karbownicą czy wałkami. We wszystkim
            mi do twarzy. To nie ma znaczenia czy ma się kręcone czy proste włosywink
          • jannethe Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 09.11.09, 15:21
            ja mam kręcone i kolezanki mi na maxa zazdrosza i mowia ze mam fajne i ze one
            tez by takie chcialy miec. ale ja ich nie cierpie bo po kazdym myciu mi sie
            inaczej ukladaja. smile!!sciana
        • Gość: elli Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: 213.158.217.* 28.03.09, 21:03
          pewnie że teraz modne są proste,kręconych nikt już nie nosi poza wyjątkami
          takimi jak ty które nie umieją nic z nimi zrobić uncertainbig_grindevil
          • Gość: aga Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.aster.pl 29.03.09, 11:22
            ja mam kręcona, ale sobie prostuję, bo wyglądam strasznie w kręconych. nie
            którym po prostu kręcone nie są przeznaczonesmirk
        • Gość: martyna Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.com / 192.168.9.* 28.03.09, 21:14
          Też mam kręcone włosy i wszyscy mi mówią, że są zaje**** . Też ich nie lubiłam, ale się do nich przekonałam wink
          • Gość: Patt2505 Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: 195.116.34.* 28.03.09, 22:32
            Ja mam proste włosy... są modniejsze... ale zaraz z nich wyjdzie moda i kręcone
            wejdą do mody smilesmilesmile
            Ja czasami się zastanawiam że moż by sb zrobić kręcone
            ale moim zdaniem naturalne włosy są najlepsze.
            Kręcone winkwinkwinkwink włsoy mają wiele zalet
            min. że jeżeli ktoś ma bardzo mało włosów na głowie to kręconych wydaje się o
            wiele więcej
            ale to tylko moje zdanie
            POZDRAWIAM WSZYSTKIE OSOBY Z KRĘCONYMI WŁOSAMI I LOKAMIkisskisskisskisskiss
            • kennedy. Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 09.11.09, 15:08
              kręcone.
          • Gość: gość Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 13:19
            włosy kręcone to wcale nie jest KIT, wręcz przeciwnie, to tak jakby napisać, że włosy proste
            są beznadziejne, bez żadnego ''wow''!!! Ja mam kręcone włosy i każdy, powtarzam każdy
            sie nimi zachwyca, chwali je, mówi, że są zajebiste. Ja wiem, że włosy kręcone mają to coś.
            Tak wiec nie piszcie, że to KIT, bo to kłamstwo!!! Kobitki z kreconymi włsosami łączmy
            sie smile pozdr.
        • vanhud Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 29.03.09, 16:40
          Ja Też Mam Kręcone włosy . Powiem Wam Ze Rozpuszczone Włosy z opaską są naprawdę
          ładnesmile wink
        • Gość: HanuSsia Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 29.03.09, 17:42
          Włosy kręcone sa bo$$ smile) Ja Ci strasznie zazdroszcze bo ja mam prste krótkie a
          chciałbym miec długie kręcone! crying( Nie zmieniaj fryzury..! Loczki są sexi!! ;**
          cool
        • Gość: gość Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: 78.157.185.* 30.03.09, 17:21
          Moim zdaniem włosy kręcone to HIT!!!!!!!! Dziewczyny nie przejmujcie sie że nie
          macie prostych włosów.....suspicious
      • vanesska_demi_w Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 28.03.09, 16:18
        jeżeli ci przeszkadzają to kup sobie szampon prostujący,on pomoże,bo moja "koleżanka" z klasy ma baardzo kręcone i używa i prostrze ma...
        • Gość: Asia Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.acn.waw.pl 28.03.09, 17:45
          Ja mam naturalnie idealnie proste i wszyscy mi zazdroszczą tego, bo muszą
          prostować. A kręcone włosy mi się w ogóle nie podobają.
          • Gość: Zadie Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.09, 17:58
            no popatrz, a mój facet i wszyscy byli, jak tylko napomykałam o prostowaniu,
            krzyczeli, że proste włosy im się nie podobają i przyznawali, że strasznie im
            się podobałam w kręconych smile Z resztą zauważyłam, że większość chłopaków lubi
            dziewczyny z kręconymi włosami - kobieta wydaje im się milsza, weselsza i w
            ogóle cieplejsza.

Z resztą Hudgens, Cyrus starają się podkręcać swoje loki, jedynie od czasu do
            czasu je sobie prostując 0 wiadomo, po to by było coś nowego.
      • Gość: Lolla Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.09, 16:37
        Ja mam proste włosy , a szkoda bo bardzo chciałabym mieć kręcone . Kręcone włosy
        mają dużo plusów np . świetnie pasują do dużych okrągłych kolczyków smile
        • Gość: Taaxdd Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:24
          Ja mam proste i lubię je smileChoć kręcone też bym chciała xd według mnie kręcone
          to hit i proste to hit big_grin
          Ale wada kręconych to taka że czasami zamiast loków jest szopa xdd
      • Gość: Zuza Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.magma-net.pl 28.03.09, 17:13
        Też mam kręcone włosy i uważam że są okej. Kupiłam sobie raz odżywkę NIVEA
        prostującą i nawet fajny był efekt. Polecam ci ją!kisssmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
        • smileyy. Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 28.03.09, 17:59
          Ja mam proste i sie ciesze bo moja kumpela ma krecone i ma problemy z i ch
          ukladaniem n ie zazdroszczeee .confused
      • jasminex33 Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 28.03.09, 17:17
        ja mam proste . nic fajnego . wolalabym mieć lekko kręcone koncówki z przodu smile
        bo jak masz proste, to nie masz co z nimi robić, a jak są kręcone, zostawiasz je jakie są i gdzieś wychodzisz
      • aleq139 Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 28.03.09, 19:36
        Jak na mnie to takie i takie są fajne.
        Chociaż mi bardziej podobają się kręcone wydają mi się bardziej dziewczęce i
        ładniejsze smile
      • Gość: Monikabum Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 11:07
        Raki szampon lub odżywka nic nie pomoże...
        Włosy jedynie będą miększe...

Ja próbowałam i nie pomogło a sama mam kręcone włosy...
        Najskuteczniej jest jesy prostować, a i tak dziennie wypada ci ponad 300 włosów,
        więc nie ma co się przejmować...
      • cukiereczek123 Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 09.11.09, 15:22
        wiesz co jak sobie zachodujesz takie bardzo długie to się zrobią ciężkie i z ciężarem zaczną
        sie prostować.Ale jak ja mam długie to proste a jak ścienam to się układają ślicznie i się
        kręcą =)))))kiss
    • Gość: Giza Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 14:51
      ja osobiście mam proste włosy i nie wyobrażam sobie mieć kręconych.... wink
      ale jeśli ty masz naturalnie kręcone ale nie "pokudłaczone" to pewnie nie jest
      najgorzej.
      • Gość: gość Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: 95.108.45.* 28.03.09, 20:34
        ja mam idealnie proste włosy i wstaję zawsze 30 min wcześniej żeby je zakręcić
        ^^ czasem tylko gdy mi się nie chce to zostawiam takie jakie są, ale osobiście
        bardziej podobają mi się kręcone ;d
    • Gość: Daruśka. Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:09
      Ja mam kręcone włosy naturalnie i osobiście nie nawidzę kręconych włosów. oO
      wszyscy mówią, że mi ładnie, ale i tak ja nie jestem przekonana do nich.
      Zaczęłam używać odżywek prąstujących itp.
      i powiem, że mam miare proste włosy po nich. smile
      • Gość: monia Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:08
        wy nie wiecie co to znaczy mieć problem z włosami.....
        ja mam lekko pofalowane, ale najgorsze jest to że na głowie mam siano!!!
        jak je wysuszę, to wyglądam jak ,,.szogun" a na drugi dzień Jeszce gorzej...
        próbowałam już wszystkiego i nic....angry
        • Gość: gość Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.szeptel.net.pl 28.03.09, 21:45
          też mam taki sam kłopot jak wstaję rano to ani prostować te włosy ani falować..
          takie siano ze głowa mała a po basenie to jak pudel wyglądam bo mam taką szopę i
          na to nie ma rady wyprostuję to tylko troszkę wilgotno będzie a już robi się to
          samo, fale też trudno zrobić a tym bardziej loki bo to jest samo siano i wielka
          szopa... uncertain;/ jedynie co robiłam z tym to ścinałam włosy krócej żeby się tak
          nie puszyły i jakoś prostowałam, a te wszystkie odżywki nic nie dają jeden
          wielki bubel;/;/
    • alyson96 Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 28.03.09, 16:09
      Niestety ja też mam kręcone włosy sad Ale na szczęście tylko trochę i udaje mi się je wyprostować . Jeśli masz długie
      włosy , to wg. mnie lepsze są proste i długie . Jeśli Masz do ramion włosy lub trochę dłuższe to kręcone włosy są
      super ;]
      • Gość: Milena Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:17
        Osobiście ja mam proste włosy z czego się ciesze bo w całej szkole ja mam tylko proste i długie włosy i wszyscy
        zazdroszczą ale moim zdaniem kręcone też są OK.! tak jak ktoś już tutaj mówił kup sobie jakiś szampon
        prostujący wink Albo idz do fryzjera zeży zrobił ci jakąś ładną fryzure w której z kręconymi włosami byłoby ci ładnie...
        Jednak uważam że kręcone czy proste to nie ważne. Najważniejsze jest to żeby włosy były zadbane...

Pozdrawiam smile
        • Gość: KInia Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: 80.54.202.* 28.03.09, 19:24
          Ja mam proste wlosy smile tylko czasem prostuje bo (czasami) jakiś włos sie
          pofaluje i niestety(trzeba).
          Ale uważam że kręcone włosy też są fajne.Znam dużo osób które mają kręcone i nie
          nakrzekają smile
          Choociaż większość prostujesmile A już teraz każdy potwierdzi że teraz proste są
          modne.
    • Gość: Ja ;p;d Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:12
      Ja też mam takie krecone , puszyste znaczy aby takei nie wiadomo co .
      ; /kiss
      • beciussia Rada! Rada! Rada! 28.03.09, 18:29
        Moja koleżanka ma kręconw włosy...
        Zrobiła tak:
        1. Poszła do fryzjera i pocieniowała włosy
        2. Kupiła sobie odrzywkę do włosów
        3. Porzyczyła prostownicę
        4. Umyła sobie <rano> włosy i nałorzyła odrzywkę a następnie wyprostowała włosy
        Po takich zapiegach miała proste włosy!!! Mam nadzieję że ci pomogłam smirkbig_grinsmilebrawo
    • misia_x33 Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 28.03.09, 16:13
      mi bardzo się podobają kręcone włosy i chciałabym takie mieć . niestety mi się
      wg nie kręcą ;// serce
    • selena22 Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 28.03.09, 16:17
      KIT. big_grin
      Teraz góruują proste włosyy.
      • Gość: łho Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:48
        Buahahaha, gdzie przeczytałaś te brednie? Właśnie w tym sezonie wchodzą kręcone
        włosy i te 'w nieładzie', a proste i ulizane odchodzą do lamusa.
        A najważniejsze nie jest wcale to czy modne są proste czy kręcone, ale to w
        których tobie jest ładniej. Sama wolę kręcone włosy, szczególnie, że mało osób
        je ma i w ten sposób możesz się wyróżnić.
    • paula_fanka_jb Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 28.03.09, 16:19
      Ja też mam lekko kręcone włosy i myślę że to jest HIT jeżeli ci pasują i taka mała rada: nie przejmuj się co inni
      mówiąsmilekiss
    • Gość: Takiktoś Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:22
      Ejj nie czepiaj się swoich kręconych włosów smile
      Jeśli odpowiednią o nie dbasz, to będą ślicznie wyglądać!
      Zobacz ile gwiaz przesiaduje w salonach fryzierskich żeby zrobić sobie sliczne loki wink
      Układaj sobie ładne fryzurki idbaj włosy!
      Kręcone są zdecydowanie Hitem wink
    • rocknroll Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 28.03.09, 16:23
      ja mam tzw "szopę" i często sie załamuję przez to sad. Porażka jest z tym,prostowałam je non stop i się czułam
      lepiej, ale teraz nie mogę prostować przez kilka miesięcy, bo fryzjerka powiedziala mi ze mam spalone i jak teraz nic
      nie zrobie to łysa będe i w ogóle tongue_out Haha big_grin
    • Gość: Fiołkowa. Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? help !!!!!!!!!!!! IP: *.swidman.pl / 10.0.53.* 28.03.09, 16:26
      moja koleżanka ma kręcone aż jej sterczą na wszystkie strony.wygląda koszmarnie
      jak jakieś siano.nie ładne proste fale czy jakieś tam tylko jak naelektryzowane
      ;/ ja mam proste.wiecie jak zrobić sprężynki nie lokówką ,bo jest gorąca ?
      • narrator Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? help !!!!!!!!!!! 28.03.09, 17:47
        Mnie też czasami wkórzają moje kręcone włosy! Ale nauzyłam się z nimi żyć!!! To
        jest kwestki przyzwyczajenia... Prostowanie jest do niczego... Ja mam tak, że im
        mam krótsze włosy tym bardziej kręcone. A po wf-ie mam jak takie loki jak
        noszone peruki na dworach...
        I LOVE MY KRĘCONE WŁOSY!!!!!!!big_grin
      • dariapat Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? help !!!!!!!!!!! 28.03.09, 17:50
        nie trzeba używać lokówki możesz na noc związać włosy w warkoczyki a jeśli będą
        po umyciu to jeszcze fajniejsze sie zrobią smilekiss
    • Gość: anaa93 Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.09, 16:31
      Ja mam proste i je lubie. Wg mnie kręcone to hit ale nie na dłużej niż raz na jakiś czas ;p
    • meggan Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 28.03.09, 16:32
      Ja mam i takie i takie włosy jeśli chcę mieć kręcone to po umyciu ich nie szuszę
      . jeśli chce mieć zupełnie proste tylko na szczotkę robię a jeśli chcę mieć
      falowane to szuszę ale lekko . big_grin surprised
    • Gość: hitttttt Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:32
      słuchaj nawet sobie nie wyobrażasz ile osób z mojej klasy by dało żeby mieć kręcone włosy!!!Moje koleżanki które
      mają idealnie proste włosy robią wszystko żeby mieć kręcone!!!strasznie ci zazdroszcze wiesz!!więc głowa do góry
      twoje włosy na pewno są idealne!!!pozdrowionka dla ciebiekisskiss
    • Gość: gośc Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:34
      powiem ci tak ja tez mam kręcone włosy. Krecone włosy tez da się układać tylko trzeba znalesc wiecej czasu niz na proste. jezeli nie masz jeszcze dyfuzora to się w niego zaopatrz i jakiś preparat do kręconych wtedy nie beda sie puszyć. a moim zdaniem teraz własnie jest moda na kręcone włosy wiec ciesz się ze je masz bo niektóre dziewczyną chca miec takie włosy jak ty.smile) pozrawiam
    • pati896 Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 28.03.09, 16:38
      Jwinka osobiście mam proste blond włosy xD Ale straaaasznie chciałabym mieć kręcone, ale nie tak bardzo jak np.
      Kasia Cichopek w M jak Miłość tylko tak jak Selena Ona ma CÓÓDNEE.;P Ale ty musisz się pogodzić z tymi włosami
      to HIT. Nie przejmuj się co inni mówią poprostu ci zazdroszczą, bo mało kto ma piękne kręcone włosy wink A jeśli
      naprawdę ci przeszkadzają. Kup sobie jakiś szampon do prostowania włosów i nalepiej jakiś balsam czy odżywka do
      tego xD Możesz też zanaleśc taki fryz, w którym będzie ci bardzo do twrazy ;* Pozdr kiss
      • Gość: MileyHannahFAN Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.elblag.vectranet.pl 28.03.09, 18:44
        ja mam kręcone,brązowo-czarne włosy tak jak bręda song i miley cyrussercekwiat blondynki są głupie
      • Gość: MileyHannahFan Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.elblag.vectranet.pl 18.04.09, 13:18
        santachoinkaprezentkwiatkwiatbrawobrawokwiatsercesercesercemoja siostra ma czarne i
        brazowo-szaro-zielone oczy,proste wlosy i nie chce miec kreconych wlosówshock,a je mam ciemno-brazowe i
        ciemno-niebiesko-zielone oczy ,krecone wlosy i nie chce miec prostych wlosówshock xdbrawo
        smilesadwinkbig_grintongue_outkisssurpriseduncertainindifferentsmirkshockangryconfusedcryingdevilsuspiciouscoolscianapiwosercebrawokwiatserceshockcryscared
    • Gość: EwausiaKaulitz Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: 94.40.93.* 28.03.09, 16:40
      jak ja marzę o kręconych...uncertain
      • Gość: MileyHannahFan Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.elblag.vectranet.pl 31.03.09, 15:39
        big_grinshockserceshockshockshockmoja kolezanka miala proste zrobila tak:
        umyla wlosy.
        rozczesala je.
        nalozyla odzywke.
        wziela je do reki trzepala nimi(az zrobila sie z nich miotla),znowu roszczesala.
        nalorzyla walkina 5minut.
        zdiela je rozczesala.
        miala takie loki ze potem do jej domu przyszla pani od modnych fryzur zostala mis najpiekniejszych wlosów!!!!!!!!!!
    • Gość: hokuspokus Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:41
      są strasznie fajne, sama bym chciała mieć loki!smilesmirk doceń to co masz;]sciana
      • Gość: Asiulka Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:59
        Ja mam proste włosy, a baaardzo chciałabym mieć kręcone ;] często kręcę na lokówkę ;d także ciesz się, ze masz
        loczki ;dsmilesmilesmile
    • nati123 Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 28.03.09, 16:43
      smilesmilemnie nie nie podobaja uncertain kręcone włosy bo ich nie mam smile
    • Gość: agacia^^ Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:44
      hit.!
      ja też mam kręcone włosy...;p
      no chociaż sie wyróżniasz..wink))
      mnie się tam podoba jak ktoś ma kręcone włosy..^^.!
      kiss
    • Gość: mariankaaa Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: 87.205.144.* 28.03.09, 16:47
      to też zależy jak kto w jakich wygląda tongue_out cool ja na przykład mam lekko falowane włosy ale tylko po prawej
      stronie glowy wink moja mama cały czas wrzeszczy "dlaczego nie nie zrobisz sobie sobie nic normalnego z wlosami!!"
      sciana i co niby mam począć indifferent
    • Gość: Kama Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.igloonet.pl 28.03.09, 16:47
      Według mnie kręcone włosy to ni HIT ni KIT.Wiele gwiazd uważa,że są na topie ja
      tak nie sądzę.Wolę proste i ładne włoski.smirk
    • Gość: rock'owa Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:51
      ja kiedyś miałam baaardzo długie włosy, jakis rok temu obciełam i teraz są do ramion, gdy były długie były proste a
      teraz zaczeły mi sie troszkę kręcić więc prostuję bo po prostu do mnie loki nie pasują,jeśli nie chcesz kręconych to
      zaintestuj w dobrą prostownice i odżywki wtedy włosy nie będoą wypadaćsmile a jeśli chodzi o prostujące szampony
      to z właznego doświadczenia wiem ze to prawie nie daje efektów więc i tak trzeba prostować...
      • cyrus001 Re:......... 28.03.09, 17:11
        Ja też mam kręcone włosy więc sobie prostuje używam specjalnych odżywek
        dzięki czemu włosy mi nie wypadają , ja sama wole proste niż kręcone , po prostu
        w prostych mi jest lepiej smile
        • Gość: proste Re:......... IP: *.promax.media.pl 28.03.09, 18:15
          winkja mam proste i wole miec proste bo w kreconych wygladala bym jak owca, ale ladna owca(hihi)wink
          • marrtynka3 Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? 28.03.09, 22:33
            ja mam proste .;d
            ale jak wstanę to mam busz na głowie i wtedy jest masakra !
            nie mogę nic innego z nimi zrobić jak wyprostować lub zrobić kitkę.

Wiecie..
            to zależy .
            Ci co mają proste włosy chcą mieć kręcone, a ci co mają kręcone to chcą mieć
            proste. ;]

Dla mnie i proste i kręcone są HITEM ! ;d
      • Gość: Kyoko Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.eimg.pl 28.03.09, 19:47
        Ja mam kręcone włosy, i po nocy nie mogę w nie szczotki włożyć!!! Strasznie się puszą i nie chcą układać. ŻAdne
        odżywki nie pomagają!!! Bez prostownicy ani rusz!!!!! piwo
    • Gość: dusia Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: 83.1.139.* 28.03.09, 16:52
      ja bym chciała mieć włosy jak moja koleżanka gdy je troche wyprostuje to ma
      proste jak drut a jak lekko podkręci to ma śliczne loczki ;/
      • xxmadzikooxx Dla mnie HICIOR ! ;d 28.03.09, 17:01
        Ja mam proste. smile Ale uważam że kręcone są bardzo ładne! Znam pare osób które
        mają już straaaszne loczki. Takich to nie lubie ale lekkie fale itp. są spoko ;D
        A skoro tak nie lubisz swoich włosów to używaj różnych odżywek które prostują
        włosy.Sama je mam i uwierz mi - pomagają ! ;D
        • Gość: Mee:) Re: Dla mnie HICIOR ! ;d IP: 78.8.141.* 28.03.09, 19:14
          Hehe, już tak to jest, że Ci, którzy mają proste włosy chcą mieć loczki i
          odwrotnie wink
          Ja mam proste i zawsze chciałam mieć piękne czarne loki wink
      • Gość: ola Re: Kręcone włosy. HIT czy KIT ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.09, 17:42
        JA też mam kręcone włosy,wszyscy mówią że mam szope,więc na twoim miejscu bym prostowałasmilesmilesmilesmilesmilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka