Dodaj do ulubionych

Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd

IP: *.icpnet.pl 28.03.09, 19:06
Jestem wysoka....i może to troche głupie -.- ..ale czasami zazdroszczę niższym dziewczynom.uncertain ..Wydaje mi się że
mają łatwiej....i wgl. jakoś tak ...lepiej d;.. Ja mam problemy z butami.., ciuchami i wpenia mnie jak ktoś wali
głupie teksty na temat mojego wzrostu.;/ ...
(mam 177cm)
A co wy o tym myślicie? ^
Obserwuj wątek
    • nicola_16 Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 28.03.09, 19:56
      Nie martw się tak tym, wysoki wzrost ma tez swoje plusy np. w sporcie, bo kto ci dorówna w siatkówce,
      koszykówce, w biegach czy w skoku wzwyż?! Możesz zostać także modelką, wiele dziewczyn marzy o tym ale są za
      niskie ty masz sznsę wink może nie możesz nosić butów na wysokim obcasie, ale co z tego?!!!! jesli twój wzrost
      ci przeszkadza pamiętaj żeby nie nosic tunik, bo tylko wydłużają sylwetkę wink a poza tym to się nie przejmuj to moja
      rada smile buziak na pocieszenie kiss

pozdro piwo
      • Gość: gość Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd IP: *.aster.pl 18.04.09, 16:08
        KIT!!!!!!!!!!tongue_out
    • hermiona13 Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 28.03.09, 20:06
      Nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę ;d Sama chciałabym być wyższa, bo mam tylko 161sad Chociaż może masz racje,
      177 to trochę dużo wink Ale ma to swoje plusy wink Chłopakom podobają się wysokie i sczzupłe dziewczyny wink Więc masz
      u nich większe szanse! wink
      • karmel_ Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 31.08.09, 14:33
        Dla mnie hit wink
        Chociaż sama jestem bardzo wysoka tongue_out
      • vxv Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 04.09.09, 15:28
        Ja niestety już nie rosnę zatrzymałam się na 164cm ale myślę że 177cm to trochę za
        dużo sad minusy są takie że trudno będzie Ci znaleść dla siebie chłopaka który jest natyle
        wyższy od ciebie żebyś mogła nosić przy nim wysokie obcasy bo powiecmy sobie szczeże
        jak dziewczyna jest wyższa od chłopaka to wygląda to głupiobig_grin
    • Gość: Alina Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 20:24
      ja jednym słowem napiszę że ja mam 166 cm . a mam 14 lat .
      niektórzy mi mówią że troche dziwnie wyglądam bo noszę buty [ numer 36 ] mam
      małe dłonie i stopy a do tego jestem wysoka .
      ja myśle że fajnie być wysoką dziewczyną .
      tylko jest jedno ''ale'' nie można czasami jak się jest bardzo wysokim fajnie
      wyglądać w obcasach, ponieważ one jeszcze bardziej nas wydłużają pzdr (; .
      • Gość: justyskaa Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd IP: 213.155.188.* 28.03.09, 21:27
        confusedconfusedconfusedcryingcryingcryingshockshockuncertainuncertainindifferentindifferentsadsadshockshockscaredscaredmojej sis przyjaciolka jest bardzo wysoka ma
        179 i chlopaki za nia latają oni lubia wysokie szczuple dziewczyny takie jek ty a ja chodze do 6 klasy i jestem
        niziutka bo mam tylko 153 i mam wielka niedowage waze tylko 36 kg lekarze strasza mnie anorekcja a ja nie
        chcem ta choroba jest okoropna tylko moj problem jest taki ze ja nawet duz jem a nic nie tyje poradzcie mi cos co ja
        mam robic??crycrycrycryscianascianasciana
        • Gość: ami Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd IP: *.icpnet.pl 28.03.09, 21:32
          Lubiem swój wzrost wink..też jestem wysoka.

Najlepiej zgłoś się do dobrego dietetyka..tak myślę ;d.
          Bedzie dobrze zobaczysz ;**
        • xxmileyxx Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 29.03.09, 16:45
          Gość portalu: justyskaa napisał(a):

> confusedconfusedconfusedcryingcryingcryingshockshockuncertainuncertainindifferentindifferentsadsadshockshockscaredscaredmojej sis
          > przyjaciolka jest bardzo wysoka ma
          > 179 i chlopaki za nia latają oni lubia wysokie szczuple dziewczyny takie jek ty
          > a ja chodze do 6 klasy i jestem
          > niziutka bo mam tylko 153 i mam wielka niedowage waze tylko 36 kg lekarze stras
          > za mnie anorekcja a ja nie
          > chcem ta choroba jest okoropna tylko moj problem jest taki ze ja nawet duz jem
          > a nic nie tyje poradzcie mi cos co ja
          > mam robic??crycrycrycryscianascianasciana
          ja jestem niska mam 154 cm wzrostu i chodze do 5 klasy i mam niedowagę bo waże 34kg.
    • mellow Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 29.03.09, 11:56
      Wysoki wzrost to HIT.
      Nawet nie wiesz jak zazdroszczę takim wysokim dziewczynom wink Sama ma 158cm, ale
      na całe szczęście mam jeszcze dużo czasu żeby urosnąć. Do mojej klasy chodzi
      dziewczyna która ma około 175cm i nikt się z niej nie nabija, większość ją lubi.
      Więc nie martw się, za niedługo większość twoich znajomych będzie twojego
      wzrostu lub nawet cię przerośnie! kwiat
    • martynaaa1 Kit... 29.03.09, 13:00
      Moim zdaniem kit!
      Moim zdaniem w zyciu bedizesz miala przesrane ;/
      nie to ze ci na zlosc mowie.
      tylko wiem
      bo moja kolezanka jest wysokai kazdy sie z niej nasmiewa
      dobrze ze ja jestem normalna
      u dizewczyny to max 171 cm!tongue_out
    • pinkpink Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 29.03.09, 16:56
      wysoki wzrost to wielki hit!
      ja mam 13 lat i 164cm. - nie jestem bardzo wysoka, ale uwielbiam swój wzrost ;P
      chciałabym w wieku 18 lat mieć 172-174 - tak jak Katy Perry, bo ona ma świetną
      figurę i jest dość wysoka.
      nie przyjmuj się tym, że jesteś bardzo wysoka. przecież normalny facet ma około
      180-185, więc będziesz się z takim kolesiem świetnie prezętować kiss
    • miss_pauline Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 30.03.09, 18:58
      Co wy gadacie ja chodzę do 6 klasy i mam 145cm wiem,że to strasznie mało, ale
      moja mama ma 158 więc nie będę wysoka. Tak zazdroszczę tym wysokim dziewczyną.
      Wszyscy uważają mnie za trzecioklasistkę. Co mam robić,żeby jakby to powiedzieć
      ,,podwyższyć swój wzrost"??uncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertain
    • majson Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 30.03.09, 19:39
      ja mam w 6 klasie 163cm wzrostu według mnie to odpowiedni wzrost jak dla takiej
      osoby jak ja może i jesteś trochę za wysoka ale nie przejmuj sie przecież nóg se
      nie obetniesz żeby być krótsza taka natura...
      • miley_love. Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 30.03.09, 19:53
        mam odwrotny problem. mam 14 lat, metr pięćdziesiąt wzrostu i do tego rozmiar
        buta 34. denerwuje mnie to czasami, ale ogółem lubię to, jaka jestem i sądzę, że
        po prostu trzeba zaakceptować siebie, i tyle ; )
    • mill. Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 09.04.09, 23:18
      HIT
      ja mam 12 lat i 166 cm wzrostu .
      trochę dużo ;|
      ale doszło to do mnie i zaakceptowałam siebie cool
      chodzę do 6 klasy (podst.) czasem zdarzy się jakiś nie miły tekst ale ja
      odbieram to tak jak by mi zazdrościli ;p
      a co do chłopaków to super bo mi sie podobają starsi (gim.)więc .. smile
      • bombastic Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 19.04.09, 20:09
        Oj,ja mam 15 na karku i 181 wiem,że mega dużo.Ale już mi to 'zwisa'.Tak nie
        podoba mi sie mój wzrost,ale co moge na to poradzić,trzeba z tym żyć... A co
        najśmieszniejsze mam siostrę która ma 164 ;/ i ona chce miec mój wzrost,chyba
        jest świrnięta xD
    • miley_96 Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 13.04.09, 20:43
      ja chodzę do szóstej klasy i mam 169 cm wzrostu i jestem chyba najwyższa z
      dziewczyn w klasie. Nie przejmuj sie tym. Kiedyś tak i tak przestaniesz rosnąć.
    • Gość: daga Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd IP: *.chello.pl 13.04.09, 20:57
      bądź co bądź też nie jestem najniższa. postaraj się ignorować te głupie gadki,
      bo tego raczej się nie uniknie. ;p
      popatrz na to wszystko z tej lepszej strony. koszykówka, siatkówka. tam
      potrzebne są wysokie dziewczyny. wybiegi. też szukają wyższych. a ty AŻ tak
      wysoka nie jesteś. więc się nie przejmuj. wink)
    • natalka_xd Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 13.04.09, 23:17
      ja mam 170 cm chciałabym być trochę niższa no ale co poradzic big_grin
    • Gość: lilka_14bydg Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd IP: *.chello.pl 13.04.09, 23:22
      nic sie nie martw ja mam 14 lat i 175 cm wzrostu i tez się przejmowałam ale
      czasami gdy ktos mnie wnerwi mogę na niego spojżeć "z góry" xDDD i co prawda
      jest jeszcze jeden mały problem chciałabym mieć boja trochyższego od siebie xDD
      ale wiem ze kiedys jeszcze urosną że będa wyżsi ode mnie xDDD
      • Gość: KOŚĆ Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd IP: *.aster.pl 18.04.09, 16:13
        piwo

OCZYWIŚCIE ŻE KIT!
        NAJLEPSZY WZROST TO 156-168 TAAK!
    • majli. Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 18.04.09, 16:58
      nadajesz się na modelkę, a tymi tekstami się nie przejmuj. wink
    • kitka Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 19.04.09, 21:31
      Hmm mam to samo.. Jestem wysoka i strasznie zazdroszczę niższym kumpelom xD
      no ale staram się o tym nie myśleć... Bo wiem, że niektóre moje kumpele chcą być wyższe xD
      • Gość: ;) Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 21:37
        Ja mam 12 lat i mam 150 cm wzrostu... chciałabym w tym wieku 156 ...crying ale cóż
        poradzę... Ale już sie zaakceptowałam wink
    • andziulkaxd Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 21.04.09, 15:05
      Nie martw się też mam 177 i się tym wogóle nie przejmujęsmile
      Z jednej strony cieszę się z takiego wzrostu gdyż uwielbiam grać w siatkówkęsmilesmile
      Pozdrawiamkiss
    • Gość: pluszowa Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.09, 19:08
      niższe chcą być wyższe, a wyższe niższe ;d ja mam 170 i jestem zadowolona,
      uważam, że to w sam raz ; ) i niskie i wysokie mają swoje atuty ; ) więc nie
      powinnaś się martwić, na pewno jesteś szczupła i masz długie nogi, a faceci to
      kochają
      ; D
      • Gość: ;] Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:21
        Ja mam 14 lat i 165cm. wzrostusmile
        Nie przejmuj się twoim wzrostem bo chłopaki wręcz uwielbiają dziewczyny wysokie i o szczupłych nogachsmile na pewno taka jesteś ;D Ja się cieszę ze swojego wzrostu chociaż trochę dziwnie się czuje przy moich przyjaciółkach bo one są niskie, mają po 155cm i 153 cm ;]
        • Gość: ox Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:31
          Pajka ??? to ty ta powyżej .......chamciulko kiss 'moje przyjaciółki są niskie"
          tongue_out wcale nie <foch> hehe big_grin pozdroooooOOOoo^^ mam nadzieje ze to ty uncertain
          • alex... Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 10.06.09, 21:42
            ta u góry to nie ja....^^ haha
    • loczek. Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 10.06.09, 21:45
      ja jestem właście b. niska, najniższa z klasy = [
      czasami to nawet fajnie, ale raczej mam kompleks niższości... ; 0
      • mandy_ Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 10.06.09, 21:48
        ja bym chciala byc wyzsza crying(
        niedorownuje kumpelom
        wszystkie wysokie xdd
        ehh..
    • julka17 Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 13.06.09, 12:53
      To na pewno nie jest hit ale w pewnych momentach wysoki wzrost si eprzydaje sama
      będe wysoka jak narazie mam 158 wzrostu a mam 12 lat w tym samym wieky co ja moja
      kolęzanka ma 160 m wzrostu no napewno nie jest przyjemnie byc bardzo wysokim ale nie
      łam sie i nie słuchaj komentarzy na ten temat olej ich wypowiedzi niech cie to nieobchodzi
      mowie ci to ci pomorze tylko wyluzuj pozdro..smilesurprised
    • olciaa111 Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 13.06.09, 14:02
      Jak dla mnie Hit . Ale bez przesady !!
      Jak dla mnie najwyższy wzrost do 175cm..
      Ja mam na razie 161cm ale jeszcze urosnę tongue_out
    • vivi2kiwi ha! 23.08.09, 21:36
      a ja mam 173 i jestem z tego dumna.
      będę chodzić w szpilkach,
      jestem szczupła.
      mam kobiece kształty i współczuję tym co mają po 150. big_grin
      ahh kochane, nie wiecie jak to jest.
      kocham swój wzrost! big_grin
      • madziia Re: ha! 23.08.09, 21:39
        HIT . !! big_grinbig_grinbig_grin '

ja mam 12 lat i 162 wzrost uncertainuncertain to nie jest wysoki wzrost
        ale mam długie nogi smile i z tego sie ciesze

moja koleżanka ma tyle wzrostu co ja ale każdemu mówi ze ma 168
        nie wiem po co , uważa ze będzie lepsza
        • sonia321 Re: ha! 23.08.09, 21:45
          hit!
          możesz zostać modelką!!!
          • tinn Re: ha! 24.08.09, 11:12
            jej..nawet nie wiecie jak zazdroszczę tym wysokim. W styczniu mam miec 15 lat, a
            mam Tylko 160,5 cm.! Chociaż niektórzy mówią, że wyglądam na wyższą. ja patrzę
            na to optymistycznie. Większość facetów bd wyższa odemnie i bd mogła nosić
            szpilki. ;D Chociaż chciałabym jeszcze trochę podrosnąć, bo w mojej szkole czuję
            sie jak jakaś miniaturka. Nie martw się dziewczyno. Zostań modelką.!
            • kostka Re: ha! 24.08.09, 12:34
              Ja mam 175 cm. i cieszę sie z tego.... wydaję mi sie że nie jestem ani za wysoka
              ani za niska. czasami wysoki wzrost się przydaję , bo można coś zdjąć z wysoka
              jak ktoś inny nie może....
      • dolce89 Re: ha! 25.08.09, 11:52
        vivi2kiwi napisał(a):

> a ja mam 173 i jestem z tego dumna.
        > będę chodzić w szpilkach,
        > jestem szczupła.
        > mam kobiece kształty i współczuję tym co mają po 150. big_grin
        > ahh kochane, nie wiecie jak to jest.
        > kocham swój wzrost! big_grin
        > wiek: 14 lat. big_grin
        Mam 155 chodzę w szpilkach (nawet 15 cm, ty jak założysz takie obcasy będziesz
        mieć 188, przy czym średni wzrost mężczyzn Polsce to 173 – 175 cm), mam kobiece
        kształty (Ty jako 14 lata chyba jeszcze ich nie masz), am długie nogi (od krocza
        107 cm) . Współczuje sobą, którym Bóg poskąpił rozumu, eh kochanie nie wiesz
        jak to jest niskim, ale w przeciwieństwie do Ciebie inteligentnym. Kocham
        siebie taką jaką jestem, nie mam kompleksów na tym punkcie Wiek 19 lat i 4
        miesiące
    • michalina_ Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 24.08.09, 17:10
      ja mam 12 lat i 172 cm.
      jestem najwyższa w klasie a do tego jeszcze mam duży rozmiar buta - 4o ; <<
    • w_paski Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 24.08.09, 17:15
      HIT!!!!
      • an3ciaa Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 24.08.09, 23:15
        KIT!!!!!!! Przecierz dziewczyna musi być niższzza od chłopaka!!!!!!!!!!!!1 Ja
        mam 1,60 cm!~!!
        • dolce89 Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 25.08.09, 11:43
          Pytanie wysoki wzrost Hit czy Kit uważam za dość niestosowne ponieważ nie mamy
          wpływy na swój wzrost. Wysoki wzrost jak i niski ma swoje zalety i wady, osoba
          niska chciała by być wysoka, a wysoka niska. Wysokim dziewczynom bardzo trudni
          jest znaleźć wysokiego partnera, przykład moja kuzynka niedługo wychodzi za
          mąż. Ona ma 185 cm. On 176.
    • ladyy Re: Wysoki wzrost. HIT czy KIT? xd 25.08.09, 11:37
      Ja mierze 173,5 i jestem bardzo zadowolona nie chciałabym być niska.
      Waże 56 a numer buta mam39 więc nie mam problemu w doborze ciuchów i tak dalej
      Lubie górować nad wszystkimi i to jest super nikt mi nie podskakujebig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka