justyskaa 29.03.09, 16:29 Bardzo lubie ten serial tylko nie wiem czy inne nastolatki oglądają takie steriale jak ten. Nie chciała bym się ośmieszyć przed qumpelami. Bo przecież najczęściej chłopacy ogłądają seriale detektywistyczne. Doradźcie mi . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość: Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? IP: *.xdsl.centertel.pl 01.04.09, 18:18 Ja też uwielbiam Malanowskiego - według mnie to hit Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 01.04.09, 21:40 według mnie to kit, ale ja lubię programy detyktywistyczne, to żaden wstyd ; ) chodzi tu raczej o rę aktorów. grają tak sztucznie, że aż czasem ... Odpowiedz Link Zgłoś
paula1253 Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 02.04.09, 19:44 Według mnie "Malanowski i partnerzy" to tandetna podróba "Detektywów" ale o gustach się nie rozmawia Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaswan Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 05.07.09, 15:58 Według mnie hit!!! Oglądam codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
avril__lavigne Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 05.07.09, 16:28 zgadzam się z miley_love. Aktorzy tam w ogóle nie umieją grac! Nie ma to jak "Detektywi" Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 11.07.09, 14:59 zgadzam się z Wami to totalna podróba "Detektywów" Czyli uważam że "Malanowski i partnerzy" to KIT ! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_xd Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 11.07.09, 17:34 KIT wgl grac nie umieja wszystko jest tak udawane, że ja bym sama lepiej zagrała ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 11.07.09, 17:37 Dla mnie KIT ! Już od 1 odc. tego nie polubiłam. I zawsze obie z ciocią to gnojimy xd Odpowiedz Link Zgłoś
loove_miley Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 12.07.09, 18:41 Każdy ma inny gust. Ja tego nie oglądam, bo BARDZO RZADKO wchodzę na Polsat xd. I nie ma się czego wstydzić. Wiesz, ja może nie oglądam "Malanowski i partnerzy", ale oglądam podobne do tego typu seriale, np. W11 xD Często to oglądam, chociaż nie jestem ich mega-fanką Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 13.07.09, 14:14 2 razy oglądałam...Ale W-11 o niebo lepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 13.07.09, 14:22 Jak najbardziej KIT. W11 było nawet ciekawe, ale widać jak sztywno grali (teraz lepiej), potem Detektywi tak samo, a teraz? Malanowski i partnerzy... Sztywniactwo do potęgi entej. Zastanawiam się co Cieślak tam robi. Seriale kryminalne i detektywistyczne są fajne, ale matko boska... Nie tego typu. Polakom się one nie udają. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 13.07.09, 19:44 Nie ma się co wstydzić... Seriale detektywistyczne są bardzo ciekawe i uczą . Ja uwielbiam "Detektywów" i "W11".. ale "Malanowskiego i partnerów" nie bardzo... Obejrzałam ten serial raz i nie spodobał mi się..!! Więc Kit ... Odpowiedz Link Zgłoś