Dodaj do ulubionych

,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ?

29.03.09, 16:29
Bardzo lubie ten serial tylko nie wiem czy inne nastolatki oglądają takie steriale jak ten. Nie chciała bym się
ośmieszyć przed qumpelami. Bo przecież najczęściej chłopacy ogłądają seriale detektywistyczne. Doradźcie mi confused.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość: Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? IP: *.xdsl.centertel.pl 01.04.09, 18:18
      Ja też uwielbiam Malanowskiego - według mnie to hitsmile
      • miley_love. Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 01.04.09, 21:40
        według mnie to kit, ale ja lubię programy detyktywistyczne, to żaden wstyd ; )
        chodzi tu raczej o rę aktorów. grają tak sztucznie, że aż czasem ...
    • paula1253 Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 02.04.09, 19:44
      Według mnie "Malanowski i partnerzy" to tandetna podróba "Detektywów" ale o
      gustach się nie rozmawia
      • izabellaswan Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 05.07.09, 15:58
        Według mnie hit!!! Oglądam codziennie.
        • avril__lavigne Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 05.07.09, 16:28
          zgadzam się z miley_love. Aktorzy tam w ogóle nie umieją grac! Nie ma to jak
          "Detektywi" smile
          • quelle Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 11.07.09, 14:59
            zgadzam się z Wami to totalna podróba "Detektywów"

Czyli uważam że "Malanowski i partnerzy" to KIT !
            • anulka_xd Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 11.07.09, 17:34
              KIT wgl grac nie umieja wszystko jest tak udawane, że ja bym sama lepiej zagrała ^^
              • zmierzchoomania Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 11.07.09, 17:37
                Dla mnie KIT ! Już od 1 odc. tego nie polubiłam. I zawsze obie z ciocią to gnojimy xd
    • loove_miley Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 12.07.09, 18:41
      Każdy ma inny gust. Ja tego nie oglądam, bo BARDZO RZADKO wchodzę na Polsat xd.
      I nie ma się czego wstydzić. Wiesz, ja może nie oglądam "Malanowski i
      partnerzy", ale oglądam podobne do tego typu seriale, np. W11 xD Często to
      oglądam, chociaż nie jestem ich mega-fanką smirk Pozdrawiam kiss
      • iness_pendragon Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 13.07.09, 14:14
        2 razy oglądałam...Ale W-11 o niebo lepsze!
    • yourbadream Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 13.07.09, 14:22
      Jak najbardziej KIT.
      W11 było nawet ciekawe, ale widać jak sztywno grali (teraz lepiej), potem
      Detektywi tak samo, a teraz? Malanowski i partnerzy... Sztywniactwo do potęgi
      entej. Zastanawiam się co Cieślak tam robi.

Seriale kryminalne i detektywistyczne są fajne, ale matko boska... Nie tego
      typu. Polakom się one nie udają.
      • olciaa111 Re: ,,Malanowski i partnerzy" HIT czy KIT ? 13.07.09, 19:44
        Nie ma się co wstydzić... Seriale detektywistyczne są bardzo ciekawe i uczą .wink
        Ja uwielbiam "Detektywów" i "W11".. ale "Malanowskiego i partnerów" nie bardzo...
        Obejrzałam ten serial raz i nie spodobał mi się..!!
        Więc Kit ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka