pati896 07.04.09, 16:18 Znacie jakieś nowe filmy dal nastolatek i takie naprawdę EXTRA.? Nudzi mi się, a wszystkie już widziałam po kilka razy hehe xD I jak znacie to podajcie link gdzie można ściągnąć ,,Stowarzyszenie wędrujących dżinsów z lektorem'' <prosi> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donia3264 Re: Filmy dla nastolatek.? 08.04.09, 21:31 a byłaś na kochaj i tańcz?mówie ci świetny film a co do seriali to fajna jest brzydula na tvenie i pierwsza miłość na polsacie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Filmy dla nastolatek.? 09.04.09, 12:18 Niestety nie byłam, ale mam zamaiar pójść hehe xD Thx ;* Odpowiedz Link Zgłoś
sandzia Re: Filmy dla nastolatek.? 09.04.09, 13:18 hmmmm.... ja mam ostatnio fobię na punkcie "wild child" z emmą roberts film jest z 2008 roku ale może go jeszcze nie oglądałaś i jeśli nie widziałaś to koniecznie musisz zobaczyć "kopciuszek-roztańczona historia" i "dziewczyny z drużyny 3" (ale myślę ze to ostatnie juz widziałaś nie raz ;p) polecam też "jump in!" - sympatyczny film i madagaskar 2 (wiadomo ;p) oprócz tego "słodkie i ostre" - też ciekawy, chociaż stary i może jeszcze "dziedziczki" jeśli lubisz też bajki to "dzwoneczek" ;p (ja uwielbiam tę bajkę ;dd ) a co mi polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Filmy dla nastolatek.? 09.04.09, 19:01 Heh thx ;* A ile masz lat.? Jak co to: Uwierz w ducha Księga strachuów Kopciuszek: Roztańczona historia z Seleną Gomez kochamMm.! ;****** Zmierzch Księżyc w nowiu Dziedziczki Złoty kompas A jeśli lubisz bajki to Piorun haha xD Bosz ile ja tam tego jeszcze znam, ale wszystkie tytu ły jakoś pozapominałąm A i jeszcze Hazardzistka i bulimiczka czy jakoś tak haYh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Filmy dla nastolatek.? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.09, 17:28 Osobiście lubię "Szkołę Uwodzenia",ale to zależy w jakim wieku jesteś ;d Ostatnio oglądałam "Australię",też świetny film. Albo "Miss Agent" Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Filmy dla nastolatek.? 24.04.09, 16:18 Ciągle coś ściągam i mam niezłą kolekcję Filmy: Zmierzch Angus,stringi i przytulanki Bagno Beethoveen-Wielka ucieczka Całe szczęście Camp Rock Córka prezydenta Dziewczyny z drużyny 1,2,3 i 4 Elita Księga strachu Kudłaty zaprzęg Lakier do włosów Mój przyjaciel lis Nawiedzona narzeczona Rozbitkowie Step Up 1 i 2 Sydney White Tajmiaki Wild Child Wredne dziewczyny Zaczarowana Męsko-damska rzecz Nowy York,nowa miłość Smarkule Spadaj! Dom woskowycz ciał Trzynastka Dirty Dancing 2 Akwamaryna Seriale: H2O-Wystarczy kropla wody - codziennie JETIX godz.8:45 , 13:10 , 17:10 , 20:30 Przygody Merlina - sobota POLSAT 17:15 Zbuntowani - od poniedziałku do piątku TV4 - 7:25 , 16:00 Filip z przyszłości - od poniedziałku do piątku DISNEY CHANNEL - 21:30 Cory w Białym Domu - DISNEY CHANNEL od poniedziałku do piątku 21:00 w weekend 21:30 To chyba tyle ja mi się coś przyopmni to napiszę! Prawie wszystkie filmy możecie znaleźć na stronie www.ewarez.eu tylko,że wcześniej trzeba się zarejestrować,ściąga się linki z rapidshare. Ale żeby Wam ułatwić to piszcie do którego filmu chcecie linki to Wam napisze bo ja mam tam konto Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: Filmy dla nastolatek.? 30.04.09, 19:57 no mnie sie podoba film pt angus, stringi i przytulanki i jeszcze jeden ale tytulu nie pamietamm Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Filmy dla nastolatek.? 30.04.09, 19:53 polecam serdecznie film hannah montana the movie..jest boski Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaswan Re: Filmy dla nastolatek.? 05.07.09, 15:56 Książe i ja Step Up 1 i 2 W rytmie hip-hopu 1 i 2 Dirty Dancing 1 i 2 Krok do sławy Honey Wygrane marzenia Dlaczego nie! Historia Kopciuszka Zmierzch Zakochana złośnica Most do Terabithii Długo i szczęśliwie Lejdis Szkoła uczuć Poślubić czy polubić? Juno Tylko taniec! Eurotrip Program Ochrony Księżniczek Jak stracić chłopaka w 10 dni Mam nadzieję, że nie wszystkie oglądałaś Jak mi się jeszcze jakiś przypomni to dopiszę Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Filmy dla nastolatek.? 02.05.09, 13:58 oglądałaś może: "Historia Kopciuszka" z Hilary Duff "Lizzie McGuite we Włoszech" film "Pamiętnik księżniczki II: Królewskie zaręczyny" "Księżniczka na lodzie" "Nowy York, Nowa Miłość" z bliźniaczkami Olsen "Przebojowe porwanie" "Nie kłam kochanie" "Męsko-damska rzecz" "Nie wierzcie bliźniaczką" "Szansa na sukces" "Całe szczęście" "Zakręcony piątek"??? polacam fajne te filmy troszke ich dużo Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Filmy dla nastolatek.? 02.05.09, 15:19 Thx, większość z nich widziałam,ale nie wszystkie hehe Dzięki wam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poteromaniaczka_m Re: Filmy dla nastolatek.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:39 Niewiem co oglądalas, ale polecam: wredne dziewczyny garbi super bryka harrego pottera zmierzch piratów z karaibów picture this itp. filmy Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: Filmy dla nastolatek.? 06.07.09, 19:42 Ja np uwielbiam komedie romantyczne i mogę ci trochę polecić np. - Męsko damska rzecz - Uwierz w miłość - Szkoła uczuć (to jest melodramat chyba) - Stowarzyszenie wędrujących dżinsów (rzeczywiście fajne) xD No jest ich dużo wystarczy poszukać dobrze na internecie... Odpowiedz Link Zgłoś