Dodaj do ulubionych

PORADY! chłopaki...

IP: *.gdynia.mm.pl 11.04.09, 12:55
Witajcie
Potrzebuję porady od Was! big_grin
Otóż bardzo podoba mi się pewien chłopak. Piszę z nim codziennie (prawie) na
gadu. No, i od któregoś razu doszłam do wniosku, że nie wiem o czym mam z nim
pisać! Brak mi pomysłu! Na początek jakieś Cześć, co tam u Ciebie, jak Ci
minął dzień itp., ale potem?
Błagam, pomóżcie mi, bo ten koleś jest eeeextra, a ja głupiasciana i nie
wiem o czym z nim pisać!
POMOCY POMOCY NA POMOC RATUJCIE!
Pozdrawiam i wieelkie dzięki za pomoc!kiss
Obserwuj wątek
    • xxmileyxx Re: PORADY! chłopaki... 11.04.09, 13:07
      hehee..też tak czasem mamsad
      kto zaczyna najczęściej rozmowe?? ty czy on??tongue_out
      • xxmileyxx Re: PORADY! chłopaki... 11.04.09, 13:15
        u mnie najczęściej to on zaczyna ze mną rozmawiać w szkole albo na gg zaczyna pisać..smile
        nawet na lekcjach za mną siada..smile
        jeśli naprawde ci się podobaa to zaproponuj jakieś wyjście na miasto weź koleżankę i jegoo..smile
    • Gość: Alina Re: PORADY! chłopaki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 13:10
      jak ja piszę z jakimś chłpopakiem to staram się coś napisać o jego pasjach lub
      zainteresowaniach np. związanych z piłką nożną, siatkówką itd .
      można napisać kolesiowi czy się gdzieś czasem nie wybiera za niedługo itp .
      jeśli on ci się podoba zapytaj go co lubi a czego nie ;]
      myślę że choć trochę pomogłam ;p
      pzdr ;***
    • Gość: E. Re: PORADY! chłopaki... IP: *.gdynia.mm.pl 11.04.09, 13:43
      Ja! On nigdy. Nawet ze mną nie rozmawia na przerwach. Ja mu mówię cześć, potem
      on mi i to jest koniec. jest rok wyżej, więc nie ma jak ze mną usiąść :p. A tak
      to ogólnie ma mnie gdzieś... Ale ODPISUJE mi na gadu zawsze. Problem w tym, że
      jak chcę się z nim umówić, to on zmienia temat. big_grin Jak zaczynam pisać o kinie
      itp. to on nagle zazyna pisać o czymś całkowicie nowym!
      Musi mi starczyć, że mam go dla siebie tylko na gadu...
      Jak na razie starczy. Problem w tym, że czasem nie mam pomysłu, co ja mogę do
      niego napisać. Tu problem. Jakieś pomysły? big_grinsciana
      • Gość: Alina Re: PORADY! chłopaki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 14:52
        zagadaj do niego po szkole
        napisz sobie jego plan lekcji i na przerwach patrz w jego oczy i się uśmiechnij
        napewno się kapnie ;]
      • Gość: Paula Re: PORADY! chłopaki... IP: 82.177.29.* 13.04.09, 21:28
        Ja osobiście uważam ,ze to głupie jak dziewczyna startuje do chłopaka. To
        chlopak powinien zrobić pierwszy krok. Jeśli on się tobą nie interesuje to daj
        sobie spokój.Jesteś pewnie ładna dziewczyną ,a na świecie jest wielu ładnych i
        fajny chłopców.A po drugie jak dziewczyna może pierwsza powiedzieć chłopakowi
        cześć ,to chłopak musi powiedzieć pierwszy.
    • blah___rock Re: PORADY! chłopaki... 11.04.09, 14:33
      U mnie jakoś to idzie ;P Zazwyczaj żartuje i Nie wiem jak to rozkręcic pytaj o zainteresowania muzykę czy coś pisz o
      wszystkim może byc smiesznie ;P
      • jane_ Re: PORADY! chłopaki... 11.04.09, 15:16
        najlepiej to mieć z nim takie same zainteresowania, albo podobne. zawsze nie brak tematów. ;q
        i ciesz się, że w ogóle chce z Tobą pisać na gadu. ja jakiś czas temu zostałam bardzo niemile potraktowana przez wydawałoby się kogoś fajnego. ale na tą chwilę oczka mu się otworzyły. xd
        gadaj o pogodzie, o tym, co Ci się ostatnio podobało, co ściągasz, co widziałaś, co robiłaś, co myślisz, co czujesz, co chcesz zrobić, kupić, zobaczyć, gdzie chcesz iść, co kochasz. o tym, co on uwielbia, chce, kim będzie i co zamierza robić kiedykolwiek. i tyle.
    • Gość: E. Re: PORADY! chłopaki... IP: *.gdynia.mm.pl 11.04.09, 17:54
      No tak. Ale jak zacząć? ;p bla, bla, bla... co lubisz? i co dalej? w ogóle co Ci
      się podoba, czym się interesujesz, tak? big_grin Dzięki. Ale i tak proszę, dajcie
      trochę więcej tematów bo to trochę wciąż nie to ;pscianakiss
    • Gość: Lila Re: PORADY! chłopaki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 21:24
      Najlepiej jeżeli będziesz mu co chwilę coś pisała aby nie było mu z tobą nudno .
      Zapytaj się go co robi w tej chwili w której razem ze sobą piszecie.Gdy on
      zmienia temat zapytaj się "czemu zmieniasz temat?? " a do tego jakąś śmieszną
      buźkę żeby go to pytanie nie uraziło wink możesz wysyłac mu co jakiś czas śmieszne
      animacje . Uzna wtedy że jesteś zabawna i nie będzie się z tobą nudzic możesz mu
      wysłac jakis kawal.nigdy nie mów nic o szkole . chłopaki nie lubią takich
      tematów bo poprostu mają dosyc tego miejsca wink Niewiem możę jeszcze coś wymyślę
      to ci coś napiszę. Jeżeli to poskutkuje to napisz wink Czekam . POZDRAWIAM Lila kissbig_grin
    • Gość: E. Re: PORADY! chłopaki... IP: *.gdynia.mm.pl 12.04.09, 17:09
      Tak. Tyle, że on nadzwyczaj często mówi o szkole! Prawie każda rozmowa w którymś
      momencie schodzi na temat szkoły. I chyba właśnie to chciałabym zmienić.
      Niestety, z powodu, że z nim nigdy nie rozmawiałam, nie wiem jaki jest sad I
      zależy mi na tematach do rozmowy na gg, odbiegających od szkoły ;p
      Dzięki Wam serdecznie za rady, jesteście kochane (czy kochani, jeżeli jakiś
      chłopak także się znalazł wśród Was, w co jednak lekko nie wierzę... ;p)
      No, jak już jesteście takie pomocne, to zpraszam jeszcze tu ;p :

www.kotek.pl/forum/02,3003,93935278,,POMOCY_Dodatki_do_ubran.html?v=2
      Dzięki! kiss Podawajcie też linki do swoich, jeżeli takie są. Więcej osób je
      zobaczy i wtedy Wam pomoże. Jeszcze raz serdeczne dzięki! Jesteście kochane /
      kochani! kiss
      • Gość: paati Re: PORADY! chłopaki... IP: *.osiedle.net.pl 13.04.09, 22:27
        ja mam co do tego tematu o wiele większy problem.........Podoba mi sie pewnien chłopak jest odemnie o dwa lata
        starszy (3 gimnazjum)....zaczełam od tego że zaprosiłam go do znajomych na naszej klasie.......On po pytaniu czy
        w ogóle sie znamy przyjął mnie do znajomych......po paru dniach chciałam troche rozkręcić tą sytuacje i na
        pisałam ''hej co tam ?'' a on mn ie usunął ze znajomych na n-k sadsadsadsad......póżniej po paru tygodniach napisał '' mam
        pytanie dlaczego cały czas włazisz na mój profil ?''...ja wiele godzon zastanawiałam sie co odpisać az w końcu
        pomyślałam se , a co ja w bawełne będę owijać i napisałam prosto z mostu ''bo mi sie podobasz'' a on na to
        odpisał ''ale mi sie nie podoba że ciągle włażisz na mój ptofil ;/''.....................i co ja mam tetaz zrobić on dla mnie
        jest najładniejszym chłopakiem jakiego kiedykolwiek widziałam sadsadsad.....na przerwach staram sie wzrucić jego
        uwage ale ten nawet na mnie nie spojrzy......może znacie coś takiego co by powaliło go na kolana big_grinbig_grin
        • Gość: SmUtAśNa;(;( Re: PORADY! chłopaki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 22:36
          Hej mam wielką prośbe!
          Zaczeło sie to tak że, ja od dłuższego czasu kocham sie w takim jednym
          chłopaku... ( dokładnie już od sierpnia 2008 r). Kocham go nadal... 3 tygodnie
          temu pewien chłopak poprosił mnie o chodzenie. Ja go nie kochałam ale zgodziłam
          się, ponieważ nie chciałam go zranić. Teraz skończył się post więc ten w którym
          sie kocham szuka dziewczyny. Próbuje z moją naj kumpelą która go wręcz
          nienawidzi! Jestem strasznie zazdrosna! Co mam zrobić? Mam zamiar podać się za
          kuzynkę na gg i wypytać go o szczegóły co o mnie myśli itp. czy jakbym była
          wolna to czy poprosiłby mnie o chodzenie. jak myślicie czy to dobry pomysł? Już
          bym z nim chodzia ale to straciłam. Na przerwach co prawda uśmiecha się do mnie
          jak tylko mnie obaczy zawsze powie pierwszy cześć a po szkole wieczorkiem
          piszemy do siebie esemesy ( jeśli tylko mamy kaske na koncie ) A mój chłopak
          jest strasznie nieśmiały. Gdy
          podchodzi do mnie na przeprwie powiedz tylko " cześć" i stoi obok mnie albo
          pójdzie. Ostatnio powiedział że miał mnie pocałować ale spanikował. Czy warto
          chodzić z takim chłopakiem? I co zrobić z moim facetem ze snów? Proszę pomóżcie!
    • Gość: E. Re: PORADY! chłopaki... IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.09, 14:31
      DO: paati

Znam Twój ból. Ale zrozum, że pewnie byłaś zbyt namolna! Miał Cie dosyć, bo
      gdzie nie spojrzał, widział Ciebie! Może daj mu trochę od siebie odpocząć? Dawaj
      mu znaki, że mu się podobasz ( coś takiego jak np. uśmiech. nie chodź za nim na
      każdej przerwie ;p) chłopacy nie są aż tak głupi, na jakich wyglądają xd .
      Chwila przerwy dobrze mu zrobi. Jeżeli zrozumiałam coś nie tak, to napisz. Na
      forum albo na n-k ;p Powodzenia! kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka