Gość: lol.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 09:33 Już blisko wakacji,a ja nie wiem co bede robić.Chyba pojadę do ciotki na wioske,ale tam jest nudno.Nie znam tamtejszych chłopaków, tam chyba nie ma takich w moim wieku.Koleżanek też nie.A jeszcze gorzej siedzieć w domu. Co ja mam tam robić? Help!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Nuda na wakacjach :( IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.09, 19:14 Wyjedź nad morze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sda Re: Nuda na wakacjach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 08:58 moze jedz na jakis oboz ! mozesz jechac z jakimis kumpelami a przy okazji poznasz nowych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: Nuda na wakacjach :( 23.04.09, 09:57 jedź na obóz. ;D najlepiej, jeśli będzie organizowany z twojego miasta, bo z ludźmi, których tam poznasz będziesz mogła nadal utrzymywać kontakt... ;p a jeśli nie obóz to już zależy czy mieszkasz na wsi, czy w mieście. jeśli w mieście, to możesz chodzić sobie na jakieś kąpieliska (na pewno masz jakieś w swojej okolicy), na całodniowe zakupy, czy po prostu na spacer... w wakacje nie idzie się nudzić. ;D Odpowiedz Link Zgłoś