Gość: Nieważne! xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:01 Na Wychowaniu Do Życia W Roodzinie dużo nam o tym mówili jaki wiek i wogule. Ale chciałabym wiedziec ile macie lat i czy już macie okres. (Chodze do 5 klasy i nie mam) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: Okres 21.04.09, 17:17 chodzę do 6 klasy i mam (tylko z mojej klasy na 15 dziewczyn nie ma okresu 5) ale dostałam dopiero w 6 kalsie tylko 2 osoby dostały w 5 z mojej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juoldnr Re: Okres IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.09, 13:17 ja mam ...ale co cie to obchodzi czy ktoś ma okres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Okres IP: *.xdsl.centertel.pl 21.04.09, 18:55 Mam 12 lat,i chodzę do 6 klasy.Jeszcze nie miałam okresu Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: Okres 21.04.09, 20:17 ja dostałam dopiero w pierwszej gimnazjum... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Okres 22.04.09, 10:24 Jedni mają później inni wcześniej xd to normalne ;d ja miałam chyba w 5 kl pierwszy raz xd Teraz jestem w I gim. i o ile się nie mylę, to każda dziewczyna u mnie w klasie ma Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Okres 03.05.09, 12:56 rocznikowo ma 13 lat na 6 dziewczyn w mojej klasie żadna nie ma okresu jesteśmy w 6 klasie ciesze się że jeszcze ni edotkną mnie ten problem moja siostra dosała bardzo wcześnie bo pod koniec 3 klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Okres IP: *.xdsl.centertel.pl 03.05.09, 13:30 12 lat - miesiączkuję Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Okres 03.05.09, 13:41 A co to ma być za pytanie.!?! Matko, co wy jakąś ksiązke wszyscy piszecie, Jedni się pytają gdzie mieskzam, jak się nazywam, ile mam lat itd. A dotego jeszcze to Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Okres 03.05.09, 17:36 Wiesz zapytaj się mamy kiedy dostała miesiączkę, bo najprawdopodobniej ty dostaniesz w podobnym czasie. Ja mam 14 lat i miesiączkuje już od prawie roku. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Okres 03.05.09, 20:55 Jezu, pati896! Po prostu była ciekawa! Może chce się dowiedzieć, kiedy średnio dziewczyny dostają okres! Tak trudno ci to pojąć? Ma prawo pytać o co chce, ty nie musisz na to odpowiadać, nie prosi cie to to! Ty jakaś dziwna jesteś Ja okresu jeszcze nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
otoja Re: Okres 06.05.09, 14:25 też chodzę od 5 i nie mam. Ma tylko jedna koleżanka Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: Okres 10.05.09, 08:19 Ja kończę 6. Dostałam rok temu. W piątej klasie w maju. I mam problem. Mam strasznie obfity okres. Boje się że mogę dostać anemię. Już raz zemdlałam. PS.; Nie przejmuj się . Każdy dostaje w swoim wieku. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Okres 10.05.09, 09:18 Mam dwanaście lat i chodzę do szóstej klasy. Nie miałam jeszcze okresu. U mnie w klasie chyba tylko 5 dziewczyn ma okres(jest nas 14). Ja nie dostanę go w najbliższym, czasie ponieważ moja mama nie dostałą go aż tak wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Okres 10.05.09, 19:02 ja od piątej klasy, przed okresem prostują mi się włosy, więc każdy wie co i jak. ; x pati 896, żal mi ciebie. po co się wypowiadasz ? ;/ temat jest normalny i dotyczy raczej dziewczyn w okresie dojrzewania, a nie 9-letnich sWeeT GiRlSs SeLeNy GoMeSss. o.o Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Okres 10.05.09, 19:12 , , zgdazma się z "loczek" to są najzwyklejsze pytania.Ze swoją mamą na ten temat nie rozmawiasz . ? .ja sie przyznaje ze rozmawiam . a i ja chodze do 5 kalsy a dostałam w 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Okres IP: *.is.net.pl 11.05.09, 08:48 Chodzę do 1 gim i u mnie w klasie maja wszystkie dziewczyny... oprócz jednej.ja dostałam w 6 kl. Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: Okres 11.05.09, 14:12 pink_cekoladka. ja mam anemie, ale to wcale nie jest spowodowane obfitym okresem. myślę, że kiedy masz okres powinnaś myć się w trochę zimniejszej wodzie, bo wtedy wolniej krąży krew. x3 oto moja rada. ja się myje aż w lodowatej i jest wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: Okres 11.05.09, 14:27 ja miesiączkuję od 5 klasy , u mnie w klasie chyba 2-4 dziewczyny nie mają jeszcze okresu , no ale ja się im nie dziwię jak są płaskie jak dechy . Ja się z tego raczej ciesze już dostałam okres , bo to oznaka dla mnie że mój organizm dobrze funkcjonuje , i że jestem młodą kobietką ; - p a te dziewczyny , które jeszcze nie dostały okresu nie muszą się niczym przejmowac , to normalne , u jednych pojawia się szybciej a u innych troszkę później , jeżeli do 16 roku życie nie będziecie miały okresu idźcie do ginekologa. A najlepiej porozmawiac o tym z mamą . : - ) Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Okres 12.05.09, 16:29 też jestem dechą i nienawidzę moich cycków to jest dziwne, bo moja starsza siostra i moja mama mają ogromne ;x dziwaczne to jest no ale to jest wątek o okresie, nie o piersiach Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Do temetu głównego :D 12.05.09, 16:41 sweet_madzik uważasz, że okres zależy od wielkości piersi? Jeśli tak to powiem ci, że tak nie jest. W twoim wieku (podejrzewam, że jesteś gdzieś 6- 1 gim) to normlane, że dziewczyny są płaskie. Ja mam 18 lat i zawsze miałam mały biust, a okres dostałam w 5 klasie. To, co mówisz nie jest więc regułą. Odpowiedz Link Zgłoś