ashely_tisdale 21.04.09, 16:34 Jestem troche w tyle z muzą i prosze polećcie mi jakieś na prawde super które mogłabym słuchać i słuchać....Oczywiście waszym zdaniem Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candy.e Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) 21.04.09, 16:38 Kat Deluna- in the end The Veronicas- Untouched The Veronicas- 4ever The Veronicas_Cry The Veronicas- nodbody wins paramore-decode ..jak cos przypomne to dam znaka pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ashely_tisdale Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) 21.04.09, 17:23 Dzięki Na pewno posłucham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolix ^ kaa Cee My Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 17:54 Ashley Tisdale - I'M Back Miely Cyrus - The Climb Jonas Brothers -When you look me in the eyes, Burning up Ewa Farna ; Smiej sie, La la Laj [ w polskiej wersji ] p!nk -Sober katty Prry : Hot 'N Cold lady gaga ; Poker Face , Just Dance Joe Jonas & Demi Lovato - this is Me , I nie wiemm ., To saa Moje ulubionnee songi ! ^^ <22 Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) 21.04.09, 18:04 zależy jaką muzyke lubisz ja ostatnio słucham The Veronicas - Untouched (już od jakichś 2 lat..a jeszcze mi sie nie znudziła ) Danny - Emely Lady GaGa - Eh, Eh Ian Carey - Red light Manian - Turn the tide Pussycat Dolls - Jai ho T.I. feat. Justin Timberlake - Dead & gone The Academy Is... - About a girl Resource feat. Tina Cousins - Hymn Jay Sean - Tonight Darius feat Finley - Do it all night piosenki z HM: The Movie np. Miley Cyrus - Dream Ashley Tisdale - It's alright, it's ok Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) 23.04.09, 11:48 sylwia grzeszczak ft liber ft tabb -co z nami będzie gdy znajdziemy sie na zakrecie amy mcdonald- this is the life pussycat dolls - i hat thi part lady gaga-poker face [ troche stare] xd lady gaga - just dance kat deluna - unstoppable no..i tyle zycze milego sluchania..mam nadzieje ze pomoglam Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) 24.04.09, 11:42 ja proponuje: hey monday-casscade (www.youtube.com/watch?v=9frhAEd7AaI&feature=PlayList&p=C246EB3F3615D2E3&playnext=1&playnext_from=PL&index=1) , nie znam tytułu piosenki www.youtube.com/watch?v=wc3hKUwyGSg , Hey Monday - How You Love Me Now , hey monaday-Run, Don't Walk , Demi Lovato - Don't Forget i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) 24.04.09, 13:40 Widzę że lubisz Ashley Tisdale, a ona śpiewa pop więc nie będę Ci podawać tytułów moich ulubionych zespołów, bo jest to mocna muzyka i pewnie Ci się nie spodoba. Z tych lekkich piosenek to (na bank znasz ale...) Celine Bion-My Heart Will Go On ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaryna Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.09, 19:41 Prawie wszytskie The offsprong np. Not the one czy Pretty Fly- Swietny zespół Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) 25.04.09, 20:26 To zależy, co kto lubi. Nie każdemu spodoba się dana piosenka, więc takie wypisywanie jest trochę bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
hadankyou. Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) 25.04.09, 20:37 troche wiekowe ale podam. BoA- eat you up Myslovitz- Długość dźwięku samotności ; Chłopcy a z tych nowszych to Beyonce- Halo jak sobie cos przypomne to jeszcze napisze. xoxoxo Odpowiedz Link Zgłoś
hadankyou. Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) 25.04.09, 20:59 jeszcze to: Ciara Ft Justin Timberlake Love Sex Magic Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) 25.04.09, 22:12 Hmm ostatnio moimi ulubionymi są: Paramore- Let the flames begin Paramore- Decode Billy Talent- Red Flag Muse- Time is running out Muse- Hysteria Evanescence- Bring me to life Evanescence- My immortal Green Day- Boulevard of broken dreams Green Day- Wake me up when september ends Nirvana- Smells like teen spirit tyle, ale nie wiem jaką muzykę preferujesz, więc nie wiem czy Ci się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
xyourstar Hilary Duff . ;> 25.04.09, 22:35 Hilary Duff - With love Hilary Duff - Holiday Britney Spears - Phonografy nie wiem dokładnie jak się pisze, bonusowa piosenka japońskiej wersji ,,Circus" . Odpowiedz Link Zgłoś
julitka =) 09.05.09, 21:31 Alexz Johnson - Running With The Devil, White Lines i wiele, wiele innych Akurat - Do Prostego Człowieka Good Charlotte - The River Kasia Wilk - Pierwszy Raz Alicia Keys - No one Leona Lewis - Bleeding Love No i cała masa innych piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shesheshe Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) IP: *.csk.pl 09.05.09, 21:39 ashley tisdale-who i am [ czy jakos tak bonus-song z plyty 'headstrong' britney spears- if you seek amy[ nie wiem jak sie pisze ] miley cyrus- the climb ewa farna - cicho demi lovato- trash demi lovato-stronger paramore-decode rbd- aun hay algoo[ czy jakos takk ;dd] rbd-nuestro amor pink-sorber jonas brothers- sos [stare ale fajne] jonas brothers- video girl [ przynajmniej cos nowszego niz poprzednie haha] the veronicas-4ever the veronicas-untouched ojj duzo tego jest nie ma czasu wymieniac wszystkiego wiekszosc nawett stare ale mis ie nie nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) 12.05.09, 18:15 Dir en Grey - Kasumi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) 12.05.09, 19:32 keke palmer - BOTTONS UP katherine - AYO TECHNOLOGY hilary duff - COME CLEAN miley cyrus - GOODBYE avril lavigne - RUNAWAY crazy town - BUTTERFLY elize - AUTOMATIC fragma - MEMORY jojo - LIVE ( GET OUT) jay sean - TONIGHT justin trimberlake - CRY ME A RIVER , ROCK YOUR BODY beattraax - PROJECT WELL peja - CO CIE BOLI, TAK BARDZO CHCE, EJ ŁANIA mezo - ZEMSTA hemp gru - ELO ELO te są najfajniejsze co mam na kompie ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) 12.05.09, 19:36 Lady Soverign-So human (nie wiem czy dobrze napisałam) Ewa Farna-Cicho. Ashley Tisdale-It's alright, it's ok. Metro station-Shake it. Duuużo jeszcze tego x DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:39 jeśli lekki rock i ballady - Demi Lovato i JOnas BRothers country -taylor Swift pop Miley cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Najlepsze piosenki:)Polecajcie:) 12.05.09, 19:47 Tylko,że nie chciałabym na próżno tego pisać,chciałabym żeby ktoś ic posłuchał i ocenił RBD-"Salvame" , "Nuestro Amor" , "Que Hay Detras" Kate Alexa- "You're Everything" , "Tonight" , "Another Now" , "Where We Belong" The Stiff Dylans-"Ever Fallen In Love" , "Ultraviolet" Miley Cyrus-"The Climb" , "Rockstar" Wszystkie piosenki są bardzo melodyjne i łatwo wpadające w ucho The Stiff Dylans bardzo rytmiczne, RBD-Salvame smutne Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Najlepsze piosenki:)Polecajcie:) 12.05.09, 19:51 Zapomniałam jeszcze o Aloha From Hell-"Walk Away" , "Don't Gimmie That" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiley333 Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 20:01 ash-its all right..its okay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusiak:) Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 19:36 fshysTkIeee from MiluSHa,SeluSha ęded Demusha!kosiammm jeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Najlepsze piosenki :) Polecajcie :) 20.05.09, 18:50 Miley Cyrus Let's Do This,Lenka The Show i Bring Me Down Odpowiedz Link Zgłoś