Gość: aguś1810 IP: 194.88.224.* 22.04.09, 20:53 Mam 14 lat i chciałabym zostac modelka ale niestety mam aparat . Nie wiem czy warto isc do jakiejs agencji modelek. Licze na pomoc... zgory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daguss Re: Modelka z aparatem 22.04.09, 20:54 spróbować można... ja się w tym nie orientuję, ale może są agencje, gdzie będą szukali modelki z aparatem. ;D poszukaj... ;P powodzenia w każdym bądź razie. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Modelka z aparatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 19:47 Aparat nie jest na stałe a po ściągnięciu go będziesz miała ładne proste zęby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulka365 Re: Modelka z aparatem IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.09, 01:01 Nie polecam iść do agencji. Najlepiej na początku porozmawiaj z wybraną przez maila, czy masz jakieś sznase, itp. Jeśli zaproponują Ci rozmowe osobistą to wtedy biegnij koneicznie A tak ogólnie to nie mam pojęcia czy ci ten aparat obniża jakieś sznase. Niby nigdy jeszcze nie wiedziałam modelki z aparatem ale to raczej zależy od agencji. A z jaką agencją planujesz się wstępnie związać? może mogłabym jakoś pomóc?sama chciałam się umówić, wysyłałam już formularz i dostałam zaproszenie ale niestety mieszkam dość daleko(praktycznie od każdego z większych miast) i rodzice nie pozwolili mi wiesz... były by problemy z dojazdami, itp. musisz uważać teraz roi się od naciągaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Modelka z aparatem 26.04.09, 10:24 możesz spróbować najwyżej przyjdziesz znowu za jakiś rok bez aparatu i może cię przyjmą Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Modelka z aparatem 26.04.09, 11:35 spróbuj co ci szkodzi xD kiedyś w gazecie widziałam modelke z aparatem na zdjęciu może ci się uda powodzenia życze ** Odpowiedz Link Zgłoś