elisss92 ... 02.05.09, 18:23 Roza to nie jest brzydkie imie. Ja mam Eliza. Rzadko sie spotykam z tym imieniem, aczkolwiek czasem sie zdarzy Osobiscie lubie swoje imie. A mowia na mnie Elis. Lisa.. Spójrz na to z drugiej strony: masz rzadkie imie i na pewno nikt nie pomyli Cie z nikim innym Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: mam brzydkie imię!!! 02.05.09, 18:25 róża jest ładniejsza od justyny i amelki. poza tym, to dobrze, że jesteś inna od wszystkich ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
sirangel Re: mam brzydkie imię!!! 02.05.09, 22:38 Róża, weź mnie nie wnerwiaj... ja mam Beata i wprost niecierpie tego syfiastego imienia... ni w kij ni w ząb mi nie pasuje... w dodatku mam zamiar wyjechać poza granice POlski i będą na mnei wołać Biata czy coś w tym stylu.... grrrrr... niecierpie! Każde imie ma jakis angielski odpowiednik a Beata? Kurna nic! Help! Pomóżcie mi wymyślic jakąś ksywke czy coś... Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 .. 03.05.09, 10:58 ja mam na imię Maria.. jakoś zdąrzyłam sie przyzwyczaic do tego imienia.. wszyscy mówią na mnie Majka.. i ja jestem jedyna osoba ktora ma tak na imie w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska_demi_w Re: mam brzydkie imię!!! 03.05.09, 11:48 a ja mam na imię Wiktoria---> Vicky po angielsku xD Lubię nawet swoje imię. Mówią na mnie: Wiki-Vicky,Wikuś, Wikuśka,Wikusia, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska_demi_w Re: mam brzydkie imię!!! 03.05.09, 11:52 Nie masz co narzekać! Róża to po angielsku Rose i bardzo ładnie brzmi! nie przejmuj się! chyba nie chciałabyś mieć np. Apolonia na imię! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_miley Re: mam brzydkie imię!!! 03.05.09, 12:22 ` ja mam na imię weronika ( wena ) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!@ Re: mam brzydkie imię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 12:32 A ja Gabriela!! Ja nie lubić swojego imienia;p;p;p;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: mam brzydkie imię!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 03.05.09, 13:56 Beata, to jest piękne imię. Jeśli chcesz jakiś skrót tego imienia czy coś, to może być, np.Beti też ładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jowitus_jonas Re: mam brzydkie imię!!! 03.05.09, 14:23 dziewczyno, masz bardzo oryginalne imię i powinnaś się cieszyć, że jesteś jedna taka. ja mam na imię jowita i nie ma takiej drugiej o takim imieniu w całej szkole podstawowej, gimnazjum i ponadgimnazjalnych w mojej okolicy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierniczkowa Re: mam brzydkie imię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 13:58 JA nienawidze mojego imienia. Mam na imie Natalia bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
ashely_tisdale Re: mam brzydkie imię!!! 06.05.09, 19:03 Nie musisz uzywac tego imienia powiedz kolegom za majacie nazywac zdrobniale np.Róż albo coś (nie umniem zymyślać zdrobnien) Moja koleżanka ma na imia Grażyna a nazywamy ja Grażka Sama chcialabym miec na imię Małgosia .... a mam Ola I podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
jill_96 Re: mam brzydkie imię!!! 06.05.09, 21:33 Ja mam na imię Olga... nie za bardzo mi pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 mam brzydkie imię!!! 11.05.09, 08:51 Ja bym chciała mieć tak a imię... tak oryginalnie. A ja mam karolina nie lubie tego bo jest za długi i wszyscy mi mówią Lola... chciałabym, by do mnie mówili po imieniu. Już nawet wszystkie nauczycielki do mnie tak mówią Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka Re: mam brzydkie imię!!! 11.05.09, 09:48 Twoje imię jest bardzo ładne a to , że ty jedyna masz takie w klasie to nic ja też jedyna mam na imię w klasie Weronika więc nie martw się! Odpowiedz Link Zgłoś
ritka07 Re: mam brzydkie imię!!! 17.05.09, 16:03 Hmm... Orginalne jest to twoje imię <br /> Mam taką kuzynkę , która ma tak na imię ;D A wiesz jak ja mam na imię ?? RITA !!! Dziwnie no nie ?? Ale z czasem sie do tego przyzwyczaiłam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś. Re: mam brzydkie imię!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.09, 16:09 a ja mam na imię Maria ;/ beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: mam brzydkie imię!!! IP: *.chello.pl 17.05.09, 16:43 imię róża jest 100 razy lepsze od mojego... Ja nazywam sie DAgmara i też jestem jedyna dagmara w klasie ale to mi akurat nie przeszkadza... Ale i tak wolała bym sie juz róza nazywac niz dagmara... a najbardziej to podoba mi sie imie Julia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: mam brzydkie imię!!! 17.05.09, 17:30 ` a ja mam na imie ZUZA i lubie swoje imie . a lepiej juz mieć na imie Róża niż np ; Zdzisława, Stanisława . pomyśl, jesteś oryginalna ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
claireholt12332 Re: mam brzydkie imię!!! 17.05.09, 17:35 Angelika, A imię róża to najcudowniejsze najbardziej niespotykane imię w Polsce! chcę mieć takie imię! Odpowiedz Link Zgłoś
karmelka Re: mam brzydkie imię!!! 17.05.09, 19:43 Ja ma na imie Klaudia ale na codzień używam ksywy "Night" A podpisuję się Claudia Ciesz się ze nie nazywasz sie Teresa, Jadwiga albo Zdzisława A jeżeli podobają ci si9ę Justyna lub Amelia to poproś żeby koleżanki tak na ciebie mówiła np. ja mam koleżankę która ma na imie Paulina a wołamy na nia Oliwka A poczekaj aż skończysz 18 lat to z czystym sumieniem możesz zmienić imię prawnie Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia115 :) 25.05.09, 15:55 a ja mam na imię Natalia kiedyś mi się nie podobało ale teraz mi się podoba.ty też musisz zaakceptować swoje imię ale Róża to ładne imię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ox Re: mam brzydkie imię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 16:04 nie masz brzydkiego imienia ja mam na imię Oktawia .....wszyscy mówią do mnie Okti albo Oktix ( ox) też jest wymyślne no i co z tego dzięki temu jesteśmy wyjątkowe pozdrawiam ^^ a poza tym mozesz z kumpelami wymyślić sobie jakieś fajne przezwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex768 Re: mam brzydkie imię!!! IP: 195.205.202.* 27.05.09, 20:08 ja mam Aleksandra (mi się podoba ale Anita mi się naprzykrza) claireholt123 cześć wiesz że jestem z twojej klasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allenita Re: mam brzydkie imię!!! IP: 195.205.202.* 27.05.09, 20:12 Nie mów że ja się naprzykrzam pani Aleksandro Wieżblańska to co? Ja mam na imię Anita Wieżblańska niestety siostra bliźniaczka Alex768. A claireholt123 to Angelika Wieżbińska z naszej klasy ta co za tobą lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allenita Re: mam brzydkie imię!!! IP: 195.205.202.* 27.05.09, 20:13 co lata za Alex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex768 Re: mam brzydkie imię!!! IP: 195.205.202.* 27.05.09, 20:14 ty nawet porządnie napisać nie umiesz Pani Anito! Odpowiedz Link Zgłoś
katiediamond Re: mam brzydkie imię!!! 28.05.09, 15:20 Masz świetne imię... Pamiętam, że jak byłam mała to bardzo chciałam mieć tak na imię Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: mam brzydkie imię!!! 05.06.09, 14:23 ja mam takie pospolite: Ola - Aleksandra blee ! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: mam brzydkie imię!!! 05.06.09, 19:27 Ja tez nie lubie za bardzo swojego imienia, mam na imie MARLENA, ale wszyscy nazywaja mnie marlenka, marlen. Dla wyróżnienia twoi znajomi mogliby cie nazywac różyczka albo jakos tak, zyby juz nie bylo tak powaznie, ale i tak masz bardzo fajne i oryginalne imie!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrishhiaa Re: mam brzydkie imię!!! 06.06.09, 21:06 Ja mam na imię Patrycja i bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: mam brzydkie imię!!! 06.06.09, 21:16 taylor.swift napisał(a): > ma na imię róża nie zabardzo mi się podoba pozatym jestem jedna w klaśie z > takim wymyślnym imieniem > > > jak maci na imię > mi podobają się dwa imiona > justyna i amelka Jak się dowiesz jak ja mam na imię to swoje polubisz ;p Ja lubię swoje imię , a mam na imię Jagoda xD Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: mam brzydkie imię!!! 06.06.09, 21:18 taylor.swift napisał(a): > ma na imię róża nie zabardzo mi się podoba pozatym jestem jedna w klaśie z > takim wymyślnym imieniem > > > jak maci na imię > mi podobają się dwa imiona > justyna i amelka Jak się dowiesz jak ja mam na imię to swoje polubisz ;p Ja mam na imię Jagoda czyli jaguś i jaga xD lubię swoje imię i mam gdzieś to co inni o jnim myślą Odpowiedz Link Zgłoś
shocek Re: mam brzydkie imię!!! 07.06.09, 15:44 Ja mam na imię dominika. Kiedys to nie lubiałam swojego ale się do niego przyzwyczaiłam. Ty też nie masz złego imienia . JA bym wolała miec na imię róża niż np. Jadzia Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: mam brzydkie imię!!! 08.06.09, 15:21 Ładne masz imię. A jeśli już naprawdę ci przeszkadza to jak będziesz pełnoletnia możesz sobie zmienić je na jakie ci się tylko podoba.. Odpowiedz Link Zgłoś