Gość: Lena Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 18:59 Czytalam wszystkie ksiazki i iogladalam filmy. Sa swietne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ann_95 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 19:01 Ja jestem przeogromną fanką Stowarzyszenia Najbardziej lubię Bee i Lenę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panda.;) Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 19:02 ja własnie chcę wypożyczy c serię książek bo dawno czytałam : ) a filmu nie widziałam.. nadrobię ;DD pamiętam że to są świetne książki .. uwielbiałam je, ale doszedł HP doszedł Zmierzch i Jeżycjada i kupa innych i.. ; ] < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 91.188.109.* 20.05.09, 19:07 ta druga czesc filmu zawiera nie tylko wydarzenie z drugiej ksiazki. z nasteonych tez.! glupio zrobili ten film. jedynka zarabista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristen16 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.rako / 192.168.8.* 20.05.09, 19:08 uwielbiam te ksiązki .Filmy tez były fajne ale nudniejsze od ksiązek.Moją ulubioną bohaterką jest Tibby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar,. Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 19:20 Książki było o niebo lepsze, a jak dla mnie cześć trzecia najlepsza - trzecie lato Moje ulubione bohaterki to : Bridget i Lena Odpowiedz Link Zgłoś
mrsrock Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 19:21 Kocham te książki! Czytałam wiele razy całą serię ;D Ale film mi się raczej nie podobał...Za bardzo odbiegał od książki. A drugą cześć strasznie pomieszali ze sobą Jednak ksiązki rządzą! Moją ulubioną bohaterką...hmm...Bee i Tibby Odpowiedz Link Zgłoś
mon Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 19:20 ja ogladałam 2 czesci jednak 1 spodobała mi sie brdziej nie mniej jednak film jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 217.113.134.* 20.05.09, 19:28 Ja kocham Bee. Za te jej śliczne włosy. W tym filmie pokazała jak można się nieszczęsliwie zakochać. Mam nadzieję że druga część niedługo będzie. I strasznie poproszę o recenzję ksiązki. Kotku spełnij moje życzenie będę ci naprawde wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 19:38 Uwielbiam Przeczytałam wszystkie książki , ale niestety oglądałam tylko pierwszą część filmu Odpowiedz Link Zgłoś
oluskakociek Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 19:41 ja lubie ale osobiście wolę sagę zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agness Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 212.106.28.* 20.05.09, 19:47 Ja najbardziej lubie Carmen szczeże to uwielbiam ją wogle strsznie lubie ta aktorkę Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_fakna_jb Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 19:54 szczerze?? to nie znam tego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lia Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.05.09, 19:56 Ja wprost uwielbiam Lenę i Bee Odpowiedz Link Zgłoś
buziola Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 19:59 ja tez bardzo lubie ten film ale widziałam tylko 1 czesc ale koleznka ma ksiązke wiec sobie poczytan ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 20:05 Uwielbiam tą blondynę, ale zapomniałam imienia.;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izula Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 20:12 Czytałam książki, filmy bardzo odbiegaja od książek... Ale ogólnie podoba mi sie i to i to Moje ulubione ksiażki to Zwierzenia Georgii Nicolson czekam na 9 część Gorąco polecam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka:0 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 20:20 Najbardziej to chyba lubię Cameron... Heh przynajmniej z wyglądu podobna jest do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
mika292 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 20:26 Nie mam ulubionej. Ogółem książka fajna, film może być. Nie radzę czytać książki ludziom od 1 klasy podstawówki do 5-6 klasy podstawowki. Są tam wątki niezbyt dobre dla ludzi w tym wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
lilka16 Moje ulubione książki, filmy na ich podstawie 20.05.09, 20:35 Bardzo lubię serię książek i film (2 nie oglądałam). Podoba mi się, że są tam przedstawione prawdziwe problemy nastolatek w moim wieku, bez owijania w bawełnę. Najbardziej podoba mi się postać Bee i Leny ( z każdą z nich mogę sie po trochu utożsamić- mam podobne problemy, cechy charakteru i pasje). Naprawdę przyjemnie mi się czytało. Jeśli chodzi o film trochę odbiegał od książki, ale mimo wszystko niezły A jakie książki po za tym lubicie? Ja jestem fanką sagi "Zmierzch", lubię "Harrego Pottera", wspomniane własnie "Stowarzyszenie wędrujących Dżinsów", "Trzynastolatki" i wieeele innych Jesli chodzi o filmu to fajnie "poszerzyć swoją wiedzę" na temat książki, zobaczyć to oczyma kogoś innego- chociaż ja ogólnie czytając co kolwiek mam zawsze cały obraz przed oczyma (hmm moze zostane rezyserem to jest mysl). Nie lubię na to miast w ekranizacjach bestsellerow zbytnie odbieganie od rezczywistej fabyly, zmyslone fragmenty, oczywiscie rozumiem zmyslenie czesci, dla dynamizacji i zaciekawienia widza, ale bez przesady znowu, no wtedy dla osoby, która książke czytała najpierw film może całkowicie stracic na wartrosci.No a jakie są wasze ulubione książki? I co myślicie na temat filmów na podstawie książek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 20:35 ja też lubię Bee najlepsza jest 3 część wg mnie Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 20:49 Nigdy tego nie widziałam/nie czytałam OO' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demii...;pp Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 20:54 Ja też je kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piretka:P Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.mmpnet238.tnp.pl 20.05.09, 20:59 Ja najbardziej lubie Lenne, mamy bardzo podobny charakter i tak samo przeżywamy różne emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandziaz Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 21:19 ja ubóstwiam Bee jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
evish Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 21:23 Moją ulubioną bohaterką jest Tibby, bo moim zdaniem jestem do niej bardzo, ale to BARDZO podobna, nie tylko z wyglądu, ale również z charakteru. Sama jestem wielką fanką całego stowarzyszenia. Z moją koleżanką mamy "wędrującą bransoletkę" którą się dzielimy tak jak Carmen, Lena, Tibby i Bee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahaha.:D Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.etop.pl 20.05.09, 22:06 no proste że Bridget. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_angel Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 22:45 oglądałam tylko drugą część ale ta tez była fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 91.207.203.* 22.05.09, 16:58 to jest tak głupie że zaraz pękne ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zebra Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.xdsl.centertel.pl 21.05.09, 07:19 Wszystkie są fajne; najbardziej lubię Lenę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Susu Nie wierzę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 13:07 Zaczęłam czytać tę sagę jeszcze w gimnazjum, pamiętam z jaką niecierpliwością czekałam na pierwszy film, ale szczerze mówiąc, jak zwykle ekranizacja okazała się gorsza Odpowiedz Link Zgłoś
olcia12 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 21.05.09, 13:45 Ja to wprost uwielbiam nawet oglądałam film Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 09.06.09, 22:52 Nie oglądałam tego ale koleżanki mówiły mi że to jest strasznie fajne I szukam tego filmu gdzieś w internecie , aby móc obejrzeć Z twarzy chyba najbardziej podoba mi się ta dziewczyna na pierwszym zdjęciu , co siedzi i ma japonki na nogach..! Ona podoba najbardziej mi się z twarzy no a z charakteru to nie wiem jaka jest.. Jeśli ktoś wie gdzie można obejrzeć ten film to proszę o wysłanie linku. Z góry dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia STW IP: *.chomiczowka.waw.pl 21.05.09, 13:49 Ja też bardzo lubię ten film, jest prawdziwy, nie tak jak inne słodziutkie filmy Przeczytalam też wszystkie tomy STW. Fajnie by było gdyby pojawiły sie kolejne częsci ale to raczej niemozliwe Polecam ksiązke poniewaz jest tam dużo szczegołów ale film tez jest wart obejzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CarmaLenaTibBee Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 14:21 Ja uwielbim i książki i filmy!!! Najbardziej lubie... chyb w każdej jest coś co bardzo lubie Odpowiedz Link Zgłoś