Dodaj do ulubionych

Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów

• Gość: Lena Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 18:59
      Czytalam wszystkie ksiazki i iogladalam filmy. Sa swietne!!!!!! big_grin
    • ann_95 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 19:01
      Ja jestem przeogromną fanką Stowarzyszenia smile
      Najbardziej lubię Bee i Lenęsuspicious
      • Gość: panda.;) Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 19:02
        ja własnie chcę wypożyczy c serię książek bo dawno czytałam : )
        a filmu nie widziałam.. nadrobię ;DD
        pamiętam że to są świetne książki ..
        uwielbiałam je, ale doszedł HP doszedł Zmierzch i Jeżycjada i kupa innych i.. ; ]
        < 3big_grinsercesmirksmile
        • Gość: ktos Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 91.188.109.* 20.05.09, 19:07
          ta druga czesc filmu zawiera nie tylko wydarzenie z drugiej ksiazki. z
          nasteonych tez.! glupio zrobili ten film. jedynka zarabista.
        • Gość: Kristen16 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.rako / 192.168.8.* 20.05.09, 19:08
          uwielbiam te ksiązki .Filmy tez były fajne ale nudniejsze od ksiązek.Moją ulubioną bohaterką
          jest Tibby.big_grin
          • Gość: Mar,. Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 19:20
            Książki było o niebo lepsze, a jak dla mnie cześć trzecia najlepsza - trzecie lato smile Moje
            ulubione bohaterki to : Bridget i Lena smile
          • mrsrock Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 19:21
            Kocham te książki! Czytałam wiele razy całą serię ;D Ale film mi się raczej nie podobał...Za
            bardzo odbiegał od książki. A drugą cześć strasznie pomieszali ze sobą wink
            Jednak ksiązki rządzą! Moją ulubioną bohaterką...hmm...Bee i Tibby wink
    • angie_black Kogo.? 20.05.09, 19:19
      Carmen.! ;P
    • mon Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 19:20
      ja ogladałam 2 czesci jednak 1 spodobała mi sie brdziej nie mniej jednak film
      jest spokosmirk
    • Gość: Jagoda Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 217.113.134.* 20.05.09, 19:28
      Ja kocham Bee. Za te jej śliczne włosy. W tym filmie pokazała jak można się
      nieszczęsliwie zakochać. Mam nadzieję że druga część niedługo będzie. I
      strasznie poproszę o recenzję ksiązki. Kotku spełnij moje życzenie big_grin będę ci
      naprawde wdzięczna kiss
    • mindy44 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 19:38
      Uwielbiamserce
      Przeczytałam wszystkie książki , ale niestety oglądałam tylko pierwszą część
      filmu smile
    • oluskakociek Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 19:41
      ja lubie ale osobiście wolę sagę zmierzchu smirksmileserce
    • Gość: Agness Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 212.106.28.* 20.05.09, 19:47
      Ja najbardziej lubie Carmen szczeże to uwielbiam ją wogle strsznie lubie ta smileaktorkę
    • crazy_fakna_jb Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 19:54
      szczerze?? to nie znam tego ;D
    • Gość: Lia Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.05.09, 19:56
      Ja wprost uwielbiam Lenę i Bee serce

• buziola Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 19:59
      ja tez bardzo lubie ten film ale widziałam tylko 1 czesc ale koleznka ma ksiązke
      wiec sobie poczytan ;ppsmile
      • julka6655 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 20:05
        Uwielbiam tą blondynę, ale zapomniałam imienia.;p
    • Gość: Izula Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 20:12
      Czytałam książki, filmy bardzo odbiegaja od książek...uncertain
      Ale ogólnie podoba mi sie i to i to smirk
      Moje ulubione ksiażki to Zwierzenia Georgii Nicolson czekam na 9 częśćbig_grin
      Gorąco polecamsmile)
    • Gość: Olka:0 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 20:20

Najbardziej to chyba lubię Cameron...wink
      Hehsmile przynajmniej z wyglądu podobna jest do mniewinkserce
      • mika292 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 20:26
        Nie mam ulubionej. Ogółem książka fajna, film może być. Nie radzę czytać książki ludziom od 1 klasy podstawówki do 5-6 klasy podstawowki. Są tam wątki niezbyt dobre dla ludzi w tym wieku...
    • lilka16 Moje ulubione książki, filmy na ich podstawie 20.05.09, 20:35
      Bardzo lubię serię książek i film (2 nie oglądałam). Podoba mi się, że są tam przedstawione
      prawdziwe problemy nastolatek w moim wieku, bez owijania w bawełnę. Najbardziej
      podoba mi się postać Bee i Leny ( z każdą z nich mogę sie po trochu utożsamić- mam
      podobne problemy, cechy charakteru i pasje). Naprawdę przyjemnie mi się czytało. Jeśli
      chodzi o film trochę odbiegał od książki, ale mimo wszystko niezłysmile A jakie książki po za
      tym lubicie? Ja jestem fanką sagi "Zmierzch", lubię "Harrego Pottera", wspomniane
      własnie "Stowarzyszenie wędrujących Dżinsów", "Trzynastolatki" i wieeele innychbig_grin Jesli
      chodzi o filmu to fajnie "poszerzyć swoją wiedzę" na temat książki, zobaczyć to oczyma
      kogoś innego- chociaż ja ogólnie czytając co kolwiek mam zawsze cały obraz przed
      oczyma (hmm moze zostane rezyserem to jest mysltongue_out). Nie lubię na to miast w
      ekranizacjach bestsellerow zbytnie odbieganie od rezczywistej fabyly, zmyslone fragmenty,
      oczywiscie rozumiem zmyslenie czesci, dla dynamizacji i zaciekawienia widza, ale bez
      przesady znowu, no wtedy dla osoby, która książke czytała najpierw film może całkowicie
      stracic na wartrosci.No a jakie są wasze ulubione książki? I co myślicie na temat filmów na
      podstawie książek?
    • Gość: lady Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 20:35
      ja też lubię Beekiss
      najlepsza jest 3 część wg mnie
    • mellow Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 20:49
      Nigdy tego nie widziałam/nie czytałam OO'
    • Gość: Demii...;pp Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 20:54
      Ja też je kocham serce
    • Gość: Piretka:P Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.mmpnet238.tnp.pl 20.05.09, 20:59
      Ja najbardziej lubie Lenne, mamy bardzo podobny charakter i tak samo przeżywamy
      różne emocje.
      • Gość: sandziaz Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 21:19
        ja ubóstwiam Bee jest świetna smilesmile
        • evish Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 21:23
          Moją ulubioną bohaterką jest Tibby, bo moim zdaniem jestem do niej bardzo, ale
          to BARDZO podobna, nie tylko z wyglądu, ale również z charakteru. Sama jestem
          wielką fanką całego stowarzyszenia. Z moją koleżanką mamy "wędrującą
          bransoletkę" którą się dzielimy tak jak Carmen, Lena, Tibby i Bee. smile
    • Gość: ahaha.:D Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.etop.pl 20.05.09, 22:06
      no proste że Bridget.big_grin
    • sweet_angel Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 22:45
      oglądałam tylko drugą część ale ta tez była fajnasmile
      • Gość: olka Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 91.207.203.* 22.05.09, 16:58
        to jest tak głupie że zaraz pękne ze śmiechubig_grin
    • Gość: Zebra Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.xdsl.centertel.pl 21.05.09, 07:19
      Wszystkie są fajne; najbardziej lubię Lenę smilebig_grin
    • Gość: Susu Nie wierzę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 13:07
      Zaczęłam czytać tę sagę jeszcze w gimnazjum, pamiętam z jaką niecierpliwością
      czekałam na pierwszy film, ale szczerze mówiąc, jak zwykle ekranizacja okazała
      się gorszauncertain
    • olcia12 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 21.05.09, 13:45
      Ja to wprost uwielbiam nawet oglądałam filmsurprisedsurprisedcool
      • olciaa111 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 09.06.09, 22:52
        Nie oglądałam tego ale koleżanki mówiły mi że to jest strasznie fajne smile I
        szukam tego filmu gdzieś w internecie , aby móc obejrzeć smile Z twarzy chyba
        najbardziej podoba mi się ta dziewczyna na pierwszym zdjęciu , co siedzi i ma
        japonki na nogach..! Ona podoba najbardziej mi się z twarzy no a z charakteru to
        nie wiem jaka jest..smile Jeśli ktoś wie gdzie można obejrzeć ten film to proszę o
        wysłanie linku. Z góry dziękuje i pozdrawiam smile
    • Gość: Zuzia STW IP: *.chomiczowka.waw.pl 21.05.09, 13:49
      Ja też bardzo lubię ten film, jest prawdziwy, nie tak jak inne słodziutkie filmy wink
      Przeczytalam też wszystkie tomy STW. Fajnie by było gdyby pojawiły sie kolejne częsci
      ale to raczej niemozliwe sad Polecam ksiązke poniewaz jest tam dużo szczegołów ale film tez
      jest wart obejzenia smile
    • Gość: CarmaLenaTibBee Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 14:21
      Ja uwielbim i książki i filmy!!!big_grin Najbardziej lubie... chyb w każdej jest coś co bardzo
      lubie kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka