Dodaj do ulubionych

Selena gwiazda?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 20:12
Czesto w watkach piszac niektore osoby mowia ze Selena to welka gwiazda! Zagadzacie sie z tym ? Ja nie ! Sadze ze Selena nie majac zadej plyty i wystepujasc w jednym filmie i serialiku Disney'a nie ma predyspozycji zeby tak ja nazwac. To juz bardziej mozna tak nazwac Miley [ona ma chociaz jakies wieksze osiagniecia] albo Jonas Brothers oni robia furore na swiecie a nie w Disney Channel . PS. Zeby nie byloo nie jestem fanka Jonas Brotheers ani Miely Cyrus .

Czekam na wasze opinie. ;* ^^

Czy Selena zasluguje na miano gwiazdy ? surprised? <33
Obserwuj wątek
    • miley_love. Re: Selena gwiazda? 05.05.09, 21:04
      nie.
      • czeszka.xd Re: Selena gwiazda? 29.05.09, 23:24
        Janse ze zasługuje na miano gwiazdy i przestańcie tu wkońcu wszystkivh obrażać jesteście bandą dzieciaków.!? nie potraficie zrozumieć tego ze KAŻDY MA SWÓJ GUSTY STYL I WSZYSTKO SWOJE ZE SIE TAK WYRAŻE .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!deviluncertain
        • kotek.pl Re: Selena gwiazda? 01.06.09, 11:19
          Jeśli ktoś uważa, że jakaś aktorka, czy piosenkarka nie jest gwiazdą, to nie
          jest jeszcze obraza. Postarajcie się spokojnie dyskutować, a dorobku
          artystycznym poszczególnych osób.
    • Gość: [][] Re: Selena gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 21:19
      zależy co rozumiesz pod mianem gwiazdy, jeśli to że ta osoba jest znana i rozpoznawana -
      to tak, jeśli to że osiągnęła jakiś sukces - to nie, ale jeśli to drugie to gwiazdą (z tych co
      wymieniłaś) wg. mnie jest tylko Miley ponieważ ma 16 lat i już miała nominacje do Złotych
      Globów
    • Gość: Lolltikkd Re: Selena gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 21:41
      ey a JB byli nowminowani do Grammy
    • hermiona13 Re: Selena gwiazda? 06.05.09, 07:02
      Zdecydowanie nie. Ani ona nie jest wielką gwiazdą, ani Miley, JB, ani nikt z Disney'a. No
      może za wyjątkiem Zaca Efrona i Vanessy Hudgens, którzy grali również w innych filmach
      niż tylko Disney'a.
      • elizza Re: Do hermiona13 22.07.09, 12:47
        Selena zagrała w Kopciuszku roztańczonej Historii (ten film nie jest od Disneya!)!
    • loczek. Re: Selena gwiazda? 06.05.09, 13:32
      w zupełności się z tobą zgadzam !!
      gomez grzeszy jedynie urodą.
      talent aktorski ? nie jedna taki posiada.
      talent wokalny ? już ja śpiewam lepiej.

"gwiazdka" to w jej wypadku za dużo.
      ona jest poprostu jedno-sezonową
      dziewczynką z telewizji.
      • flowers Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 10:29
        Moim zdaniem Sel można nazwać gwiazdą jeżeli rozumiesz przez to osobę sławną big_grin
        A tak to nie, jeżeli wyda jakąś płytę, zagra w jakimś innym filmie niż Disney to
        może byc gwiazdą big_grin
        • demcialove Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 10:37
          pff . gwiazda . ? NIGDY . ! . przeciez Selena to...uu . nawet nie wieem jak to
          nazwac.Ona nie ma ŻADNEJ płyty.A jej przyjaciołka Demi ma jedną ,
          ale przynajmiej ma .. ! . Miley ma więcej płyt . Tak jak i JB . ! ., I to
          ich moge nazwac gwiazdami , a nie jakas Selena Sromes, która gra w jednym
          serialiku , który i tak nie cieszy sie wielką popularnością...;/
    • Gość: Olcia*** Re: Selena gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 10:41
      Zgadzam się z tobą w 100% lecz ja jestem fanką Jonas Brothers i Miley Cyrus smile.
      Ale Selena tak jak powiedziałaś nie jest żadną gwiazdą. ! To że jest
      rozpoznawana na ulicy przez dzieciaki to tylko że przez ten denny serialik.. ! .
      Ona jest żenująca , nigdy nie będzie gwiazdą ~!uncertain
      • Gość: MileyHannahFanka Re: Selena gwiazda? IP: *.elblag.vectranet.pl 23.05.09, 10:45
        hermiona13 Miley nie zagrala tylko w disneyu!!! zagrala np.w Doc
    • blah___rock Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 10:59
      I dobrze że niema płyty ;PPP i tak nie potrafi spiewać więc po co jej to ? ? ?
      A co do Gwiazd ! ! ! Jest ich bardzo mało na świecie a większość niestety juz nie żyje , Bo
      ja Gwiazdą mogę nazwać osoby które wiele osiągneły i o ktorych nigdy nie zapomnimy
      o_O. A ci z Disneya skąd możecie wiedzieć że za kilka lat ktoś jeszcze będzie o nich
      pamiętał? ; )
    • lolcia66 Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 11:11
      Oczywiście. A ty ni pisz tego czego nie wiesz bo to, ze ty ją widziałaś tylko w
      jednym serialu i 1 filmie to twoja sprawa, ze oglądasz tylko DC. Mam ci
      wymieniać gdzie Sel grała ?? : Barney & Friends, Mali agenci, Brain Zapped, Nie
      ma to jak hotel, hannah montana, What's Stevie Thinking?, Arwin!, Czarodzieje z
      Waverly Place, Kopciuszek: Roztańczona historia, Program ochrony Księżniczek,
      Ramona & Beezus, czarodzieje z Waverly Place the movie + dubbingi. Z tego 6
      głównych ról, a teraz masz jakieś wątpliwości. A co do śpiewania moze ona
      wybrała gre aktorsą a nie śpiewanie. Np. Jennifer Aniston też nie m płyta a jest
      gwiazdą wielkiego formatu. A tak dla porównania :
      Miley - Doc (1 odc.) Duża ryba(epizod), Hannah Montana, Hannah Montan the movie,
      HSM2 (epizod) i nie ma to jak hotel (1 odc.) czyli 2 główne role.
      Czy zmieniliście swoje zdanie ??
      • miley31 Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 13:41
        nie. Seleny nie można nazwać gwiazdą. Zagrała w paru filmach o których pewnie
        połowa ludzi nie zna (może troche przesadziłam xD). A Miley jest przynajmniej
        znana. Z Hannah Montana, HM:the movie itp. To jest znane. A to w czym grała Sel
        - nie bardzo. smile
        • miley_love. Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 14:00
          lolcia, zacytuję ci moją starą wypowiedź.

miley. osiągnęła masę rzeczy w tak młodym wieku. wszystkich płyt, licząc jej
          własne, ścięzki dźwiękowe itp. wychodzi 15. singli - 9. teledysków 5, 6 w
          przygotowaniach. dvd z koncertu. 25 nominacji do różnych nagród, z czego jedna
          to złote globy - zaraz po oscarach najważniejsza nagroda, poza tym miley miała '
          szansę na nominację ' do oscara. 12 wgranych, wydanie biografii - 2
          nieautoryzowane, 1 autoryzowana. przygotowywanie się do breakout tour. filmów
          10 - kreskówek, podkładu głosów, gościnnie, filmy pełnometrażowe, d tego miley
          dostała główną rolę w filmie the last song. miles udziela się też charytatywnie.
          ostatnio wyszło 12 sesji zdjęciowych, trochę czasu przed tym - bodajże 6.
          mnóstwo okładek, między innymi na teen vogue. miley jeździła do niedawna po
          europie, codziennie pojawiała się w innym kraju promując the movie. a na dodatek
          miley pojawia się zawsze na każdej ważnej imprezie - występuje, śpiewa i
          prezentuje się na czerwonym dywanie.
          • miley_love. obcięło mi wiadomość, to jest poprawne -,- 23.05.09, 14:05
            lolcia, zacytuję ci moją starą wypowiedź.

to złote globy - zaraz po oscarach najważniejsza nagroda, poza tym miley miała '
            dostała główną rolę w filmie the last song. miles udziela się też charytatywnie.
            europie, codziennie pojawiała się w innym kraju promując the movie. a na dodatek
            poza tym rzeczu z hannah; ciuchy, lalki, przedmioty szkolne, dywany, pościele,
            nalepki, parasolki, peruki, przypinki, i tak dalej.

więc to jasne, że miley.
            a selena wydaje płytę już od chyba dwóch lat i cały czas zapowiada ' ona będzie
            już niedługo! '. nie ma co na nią czekać z zapartym tchem, bo można się udusić.
            • demcialove do lolcia66 23.05.09, 14:21
              lolcia66 daj juz spokój i tak nik cie nie słucha bo na kotku tylko 1/5 lubi
              Selene....i co .?
    • elisss92 Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 14:24
      absolutnie nie. wedlug mnie GWIAZDA nazywa sie osobe o duzym dorobku
      artystycznym. Np. Madonna, Michael Jackson czy Britney Speras. Porownajcie sobie
      Selene ( ja nawet nie wiem kto to tak naprawde) do np. Angeliny Jolie. gwiazda
      Gwiezdzie nierowna. Ona (czyt. Selena) jest tylko rozpoznawalna.
    • basia10065 Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 15:17
      dla mnie to zadna gwiazdka disneya nie jest slawna bo one nie maja przyszlosci nikt nie
      wezmie ich do normalnych filmow aj je poprostu lubie ale tylko niektore wink
      • vanessa.hudgens Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 15:52
        basia10065 napisał(a):

> dla mnie to zadna gwiazdka disneya nie jest slawna bo one nie maja przyszlosci
        > nikt nie
        > wezmie ich do normalnych filmow aj je poprostu lubie ale tylko niektore wink

Według mnie to ona nie jest gwiazdą,mimo,że ją lubię to muszę to przyznać.
        I z tą wypowiedzią nie do końca się zgodzę,bo spójrz np.Zac Efron gra w 17
        Again,a Vanessa Hudgens gra w BandSlam.Jeśli to nie są dla ciebie normalne filmy
        to zmienia postać rzeczy,ale to są filmy NIE ZROBIONE PRZEZ WYTWÓRNIĘ
        DISNEY
        czyli jak dla mnie normalne,ale nie będę się włączać za bardzo w
        dyskusje,bo nie chcę żadnych kłótni.
        • mags Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 16:05
          Moim zdaniem na miano gwiazdy zasługuje Meryl Streep albo Harrison Ford, a nie taka
          początkująca aktoreczka jak Selena.
          • Gość: selena Re: Selena gwiazda? IP: 88.220.68.* 23.05.09, 16:11
            Jeśli chcecie oczerniać Selene to załóżcie sobie klub jakiś antyfanów!
            Selena jest superr ma świetny głos i jest wspaniałą aktorką! Ona przynajmniej
            umie korzystać ze swojej sławy, a nie tak jak Miley smile a założe się ze jeśli
            ktoś z was zobaczyłby Selenę Gomez to zaraz leciał by bo autograf od niej!!!!

Kto się ze mną zgadza pisać !! Widocznie selenie mniej czasu potrzeba było aby
            stać sie sławną !!

Aha i jeszcze jednowink Chciałam przypomniec jak to miley oczerniała selene w
            miley and mandy show!! selena nigdy by czegos takiego nie zrobiła !!
            • demcialove Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 16:23
              o zal . gdybym zobaczyła Selene od razu bym sie schowała , zeby nei widziec tego
              głupiegoo cukiereczka . ! owszem Selena jest gwiazdą , ale nie prawdziwą
              gwiazdą
              .a i ejszcze jednoo skąd wiesz , czy Selena by etgo nie zrobiła . ?
              a zresztą co w tym złegoo . ? .zal.pl
            • miley31 Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 17:23
              gdybym zobaczyła Selene to zakryłabym se oczy. i skąd wiesz, że ona "nigdy by
              czegoś takie nie zrobiła"? znasz ją? a co do zakladu. zakładasz się? ;p to już
              wygrałam devilsmile
            • Gość: Miley Cyrus i Sel Re: Selena gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 20:01
              Miley Cyrus powiedzmy sobie szczerze osiagnela wiecej niz Selena, lecz Sel ma swietny glos i dobrze gra w filmach tak jak Miley.
              Dziewczyny sa madre i nie warjuja.smirk
              A gościu o nazwie selena nie oczerniaj miley bo plotki najczesciej klamia nie moza w to wierzyc a jesli chodzi o ten filmik miley and mandy show to one mogly zrobic to dla zabawy a zreszta sel i mil sie pogodzily wiec czemu my sie klocimy to jest bezsensu ale sie rozpisalam xd wiec juz koncze a fani miley i sel nie walczcie ze soba mozecie kogos nie lubic ale nie mozna go obrazac, papa, kto jest ze mna?smirk
        • madlen11 Re: Selena gwiazda? 28.05.09, 19:22
          to prawda że van i zac nie graja tylko w filmach disneyaserceserce
    • pati896 Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 16:25
      No włąśnie ta wasza gadanina na jej temat jest beszczelna. Gdyby nie zasługiwała na to
      miano to by nią nie była uncertain To raczej można powiedzieć o Miley, bo podobno dzięki
      swojemu ojcu dostała się do Disney'a a Sel zrobiła to uczciwie, ma talent więc ją przyjeli.
      wy widzieliście tylko jeden jej film i od razu nie wiem co, a bycie gwiazda pozatym nie
      polega tylko na śpiewaniu uncertain Ja ogólnie do Mi;ey nic nie mam, ale Sel potarfi śpiewac moze
      nie lepiej od Miley, ale nie jest tak źle, tańczy 1000000000 razy lepiej od Miley co dowodem
      jest w filmie Kopciuszek: Roztańczona historia, i potrafi naprawdę świetnie wczuwac się we
      wszystkie role, jest naturalna, nie ma na swoim koncie żadnych skandali itd.

Rok Tytuł Rola Adnotacje
      2002–2005 Barney & Friends Gianna rola okresowa
      2003 Mali agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd dziewczyna z parku wodnego epizod
      2005 Walker, Texas Ranger: Trial by Fire Julie -
      2006 Brain Zapped Emily Grace Garcia główna rola
      Nie ma to jak hotel Gwen 1 odcinek
      2007 What's Stevie Thinking? Stevie Sanchez główna rola
      Arwin! Alexa Pilot
      Hannah Montana Mikayla rola okresowa / 3 odcinki
      2007–-
      • pati896 Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 16:28
        Demcialove, przypomnij sobie jak ty kiedyś ją broniłaś, a cozerniałąś Miley, te wszystkie
        wątki Miley bleee, antyfani Miley itd. A teraz ty zachowujesz się beszczelnie w stosunku do
        Sel, a wcale nie jestes lepsza, bo upodabniasz się do Miley i jej fanek uncertain Bez obrazy, ja Miley
        lubie, ale bez przesady. A tak naparwdę jakbyś ją gdzieś spotkała z wrażenia zemdlałabyś
        na jej widok, nawet gdyby to był Th, czy coś innego czego nienawidzisz. Tak siet ylko
        mówi uncertain
        • Gość: minka Re: Selena gwiazda? IP: 88.220.68.* 23.05.09, 16:33
          Całkowicie sie zgadzam z pati896 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SELENA JEST
          GWIAZDĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: sasha Re: Selena gwiazda? IP: 88.220.68.* 23.05.09, 16:34
            Ja równiez tak mysle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odczepcie sie od Seleny !! Ona
            jako jedyna uczciwie stała się sławna a nie dlatego ze jej ojciej jest sławny
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SELENA RULES!!!
        • demcialove Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 16:33
          pati896 czy ja musze przez całe zycie lubic tylko SELENE .? . nie mogee
          lubic kogoś innego . Tłumaczyłam ci już . Selena już po prostu mi się
          znudziła.Ze względu na toze nie nagrywa żadnych nowych piosenek i wg Poczytałam
          pooglądałam trochę o Miley i to ją teraz najabrdziej lubię . Może się to
          niedługo zmieni . Nie wiem .
          • miley_love. Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 16:53
            nie pati, nie zatkało. miley osiągnęła więcej, serio. znowu mam cytować? -,-
            wejdź w posta tam, gdzie jest napisane, że obcięło mi treść.

albo zacytuję.
            znowu.

poza tym rzeczu z hannah; ciuchy, lalki, przedmioty szkolne, dywany, pościele,
            nalepki, parasolki, peruki, przypinki, i tak dalej.

• hayley_ Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 16:58
              pati896 zapomiałaś chyba , że Selena zagra w filmie "Ramona and Beezus" główną
              rolę .
              Film już kręcą . x d CIekawe czy będzie fajny ... ;p
              A mi się wydaje , że Selena i Miley są fajne . ^
    • pati896 Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 16:58
      Demcialove...ja nie mówie,że ty ją nie mozesz nie lubić, ale nie musisz ją tak zjeżdżać, bo
      niedawno sama robiłas to na temat Mili ;/ A do miley_love hahaha...ja wymieniłam tylko
      filmy, bo tego się czepiacie, ale Sel też była nominowana wiele razy do wielu konukrów itd.
      Wspiera bardzo duuuużo funduszy harytatywnych, nagrała też kilka teledysków i
      pisoenek, w tym roku chce wydać swoją pierwszą płyte, jest też z nią wiele gadżetwó, i
      ciągle podkłada glosy w kreskówkach, więc nie czepiaj się, bo są siebie równe, ale dla mnie
      bardziej wartściowa jets Sel, bo sodówka jej nie odbiła uncertain A tu nie chodzi tylko o
      nominacje, tylko o talent, do oscara była nominowana tylko dlatego,ze zaśpiewała tą
      piosenke z Travoltą uncertain
      • miley_love. Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 17:02
        laska, selena o nominacji do oscara może sobie pomarzyć.
        • demcialove Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 17:06
          pati sorry , ale musze to powiedziec.OSTATNIO ZDROWO MNIE WKURZASZ .!.Jak
          tylko zobaczysz coś złegoo o Selenie od razu sie wkurzasz . myslsiz ze mi nie
          jest przykro , jak na okolo wsyzscy gadają , ze Demi am krzywy ryj,Ze Demi ma
          szczękoscisk.I tez mnie to boli . noale myusze to sznaowac . BO DLA MNIE
          NAJWAZNEIJSZE JEST ZE JA TAK NIE MYSLE
          .i zgadzam sie z miley_love Selena i oscar . em . nie wiem czy keidys to
          nadejdziee...
          • kimberly25 Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 17:54
            Moim zdaniem Selena jest kiepską aktorkąsad,a na tytuł gwiazdy trzeba sobie zasłużyć.Ona
            jest ewentualnie gwiazdką Disneya.I tak moim zdaniem najbardziej utalentowaną ale
            gwiazdką
            jest Mileysmile,i narazie zdania nie zmienie.Bo na tytuł gwiazdy póki co nikt ze
            stajni Disneya nie zasługuje.Ale może to się za kilkanaście lat się zmienismile,wkońcu od
            czegoś trzeba zacząćkwiatkwiatkwiatkwiat
    • pati896 Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 18:05
      OŁ..Tego to nie możecie wiedzieć. A ja powiem za NIE PRZEPROSZENIEM.! Bo
      mnie to już BARDZO wkurza, to jak się mnie przyczepiliście, jeśli nie zauważyłaś to
      czego ja nie napisze wszyscy od razu muszą jakoś zjechac, nawet jak nie bronie Seleny,
      bo tutaj nie masz racji, ja też szanuje zdanie innych i nie obchodzi mnie co oni o niej
      myślą, bo omijam te ich durne gadki na jej temat.! Nie wiem o co wam ciągle chodzi, bo
      dla was jest ważna tylko Miley, a dla mnie Sel i nie wiem o co kaman, bo każdy ma swój
      gust, a jak pozncie kogoś kto lubi Selenke to od razu wielekie Hallo uncertain.!!
      Myślicie,ze
      jesteście tu najważnijsi, że uważam was za niewiadomo kogo,że przejmuje się tym waszym
      ciągłym dogadywaniem...NIE.! Więc nie róbcie sobie nadzieji,ze jakos mnie tym obużycie
      czy coś, bo już się do wasz i do waszej irracjonalnej gadki jakoś przyzwyczaiłam.! Koniec.!
      crying
      • elisss92 Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 18:21
        O sorry, dla mnie nie jest wazny nikt z disneya, wiec nie wrzucaj wszystkich do
        jednego wora smile. A tak poza tym, to jesli Cie nie obchodzi co inni mowia, to po
        co sie rzucasz.?Omijasz durne gadki na jej temat.? Tutaj tego nie widac smile I ze
        kazdy musi Cie zjechac. Taki swiat, przyzwyczajaj sie tongue_out Pzdr, Elis.
        • katsuumi_17 Re: Selena gwiazda? 23.05.09, 18:23
          Oczywiście, że nie zasługuje. Żadna z gwiazdeczek Disneya nie zasługuje na takie miano,
          ona, Miley, Zac czy Vanessa to ta sama, niska półka.
          • lolcia66 Re: Selena gwiazda? 24.05.09, 10:12
            demcialove oprócz tego, że Sel miało ostatnio jakieś 50 Sesji to nie ważne, ale
            ja nie powiedziałam, że Miley nie jest gwiazdą tylko wyparłam się tego, że
            Selena nie jest gwiazdą bo jeśli chodzi o gre aktorską to na pewno więcej
            osiągnęła. A jeśli chodzi o Miley to więcej osiągnęła w muzyce. I jestem tego
            zdania, że obie są gwiazdami. Ale w wypowiedzi było napisane, że Sel zagrała w
            jednym serialu i w jednym filmie a to jest nie prawda.
          • pinkpink Re: Selena gwiazda? 24.05.09, 10:15
            no więc tak. nie chce urazić żadnej z fanek Miley i Seleny, ale moim zdaniem one
            nie są jeszcze gwiazdami. jeśli ktoś z Disney'a jest gwiazdą to naprawdę tylko
            Vanessa i Zac, bo oni grają nie tylko w filmach tej wytwórni...
            proszę o fanki Miley i Seleny, żeby mnie nie wyzywały, bo według mnie OBYDWIE
            gwiazdki są spoko wink
            • Gość: sisss Re: Selena gwiazda? IP: 88.220.68.* 24.05.09, 10:23
              Selenie przynajmniej nie uderzyła sodówka do głowy!!!!
              Ona jest normalną dziewczyną tylko że sławną!!!
              • Gość: antymiley Re: Selena gwiazda? IP: 88.220.68.* 24.05.09, 10:25
                Miley...(przygłupia gwiazdka)...Selena jest o wiele lepsza!!! I oczywiście też
                ładniejsza od tej miley srajli ~!!
              • vanessa.hudgens Re: Selena gwiazda? 24.05.09, 12:30
                Gość portalu: sisss napisał(a):

> Selenie przynajmniej nie uderzyła sodówka do głowy!!!!
                > Ona jest normalną dziewczyną tylko że sławną!!!

Napisałaś że woda sodowa Selenie nie uderzyła do głowy.
                Muszę się z tym zgodzić i niewielu gwiazdom nie uderzyło choć ja znam jeszcze
                dwie,które uważam,że już w ostateczności można nazwać jak ktoś napisał to
                prędzej Zac i Vanessa.Zresztą Nessie też nie uderzyła sodówka,gdyż jak czytałam
                jej biografię po jej sukcesie nie urządziła wykwintnego przyjęcia tylko zwykły
                grill.
                Ja podziwiam takie gwiazdy(gwiazdki),którym sodówka nie uderzyła do głowy.big_grinkiss
    • pati896 Re: Selena gwiazda? 24.05.09, 10:42
      Dobra szkoda mi już słów uncertain
      • czeszka.xd Re: Selena gwiazda? 29.05.09, 23:13
        Jasne. xD nie wiem o co sie znowu kłócicie bo to jest na serio bez sensu i w dodatku zjechane .;/ każdy kogoś lubi jedni lubiś Sel drudzy Miley i nei wiem po c sie czepiacie bo tak na prawde nie ma o co zrozumcie w końcu że każdy ma swój gust.!!
        • demcialove eee 30.05.09, 07:51
          ok . selenie nie uderzyła sodówka....a wiecie dlaczego . ? .
          bo Miley po prostu osiągnęła większy sukces . !
          i to Miley jest bardziej lubiana na świecieee....angry
          sorry , ze tak pisze , no ale jezeli uwazacie , ze
          Miley odbiła sodówka , to taka jest prawda
          i jak piszecie , ze Selena jest łądniejsza od Miley
          to powiem , tak , ze Selena tylko świeci buzią....
          • Gość: !!!!!!!! !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 12:23
            Dzieci ogarnijcie dupy!! Zachowujecie się jak byście zazdrościły Selenie. Jesteście
            niedowartościowane i dlatego ją obrażacie?? Zastanówcie się nad swoim zachowaniem a
            później się wypowiadajcie na temat innych.! JASNE!!sciana
            • miley_love. Re: !!!!!!!!!!!! 30.05.09, 12:42
              nie mam czego jej zazdrościć, jak już to zazdroszczę miley i podziwiam ją ; ]
              nie można po prostu kogoś nie lubić? -,-'
              • Gość: !!!!!!! Re: !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 13:44
                Można nie lubic ale po co odrazu obrażać??
                • love.selena.x3 x3 31.05.09, 12:06
                  Z jakiej racji inni mówią ,że Miley to gwiazda ,a Selena nie??
                  Selena ,wystąpiła w poważniejszych produkcjach ,Miley tylko ww Hannah Montana ,a Sel?
                  W czarodziejach ,Program ochrony księżniczek ,kopciuszek roztańczona historia i teraz
                  kręci nowy serial wink Więc tak ,Sel jest gwiazdą

x3serce
                  • miley_love. Re: x3 31.05.09, 12:23
                    miley: doc, duża ryba, hannah montana, hannah montana film, high school
                    musical, best of both worlds concert, the last song.
                    dubbingi: wymiennicy, bolt, nowa szkoła króla.
                    i dostała propozycję do footloose i girls just want to have fun (film taneczny).

poza tym, dyskografia.

Albumy

* 2007: Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus
                    * 2008: Breakout

Ścieżki dziękowe

* 2006: DisneyMania 4
                    * 2006: Hannah Montana
                    * 2007: Ścieżka dźwiękowa do filmu Most do Terabithii
                    * 2007: DisneyMania 5
                    * 2007: Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus
                    * 2008: Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert
                    * 2008: Ścieżka dźwiękowa do filmu Piorun (film 2008)
                    * 2009: Hannah Montana 3
                    * 2009: Hannah Montana The Movie

Inne albumy

* 2008: Hannah Montana 2: Non-Stop Dance Party
                    * 2008: Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert

Trasy koncertowe

* 2007-2008: Best of Both Worlds Tour (Miley Cyrus/Hannah Montana, Jonas
                    Brothers, Aly & AJ i Everlife)
                    * 2009: Breakout Tour

Główne Single

* 2007: "Ready, Set, Don't Go" (Billy Ray Cyrus i Miley Cyrus)
                    * 2007: "See You Again"
                    * 2008: "7 Things"
                    * 2008: "Fly on the Wall"
                    * 2009: "Wake Up America"

Inne Single

* 2007: "G.N.O. (Girl's Night Out)"
                    * 2007: "I Miss You"
                    * 2007: "Start All Over"
                    * 2009: "The Climb" (z filmu Hannah Montana: The Movie)

Teledyski

* 2007: "Start All Over"
                    * 2008: "7 Things"
                    * 2008: "See You Again"
                    * 2008: "Fly on the Wall"
                    * 2009: "The Climb"
                    * 2009: "Wake Up America"

oraz hannah montana rockstar edition, remixes i bobw tour cd.

selena:

mali agenci, wowp, brain zapped, walker: texas ranger, suite life, hm, ten
                    różowiutki filmik o kopciuszku, what's steve thinkikng, hannah montana,
                    princess protection program, coś tam and ramona, arwin, plus do tego dubbing w
                    hortonie.

# "Fly to Your Heart" - soundtrack "Tinker Bell" (2008)
                    # "New Classic" feat. Drew Seeley - soundtrack "Another Cinderella Story" (2008)
                    # "Tell Me Something I Don't Know" - soundtrack "Another Cinderella Story" (2008)
                    # "Bang A Drum" - soundtrack "Another Cinderella Story" (2008)
                    # "If Cupid Had A Heart" - "Hannah Montana"
                    # "Not What It Seems" - "Czarodzieje z Waverly Place"
                    # "Cruella de Vil" - soundtrack "101 dalmatyńczyków"
                    # "Make It Happen" feat. David Henrie - "Czarodzieje z Waverly Place"

i kto tu jest gwiazdą.
    • candy.e Re: Selena gwiazda? 31.05.09, 12:11
      jak dla mnie to nie jest wielka gwiazda, ale gwiazdka dla dzieci do 13 roku
      zycia. ;P
      jak ktos jest ambitniejszy to do 12 roku xd
      • candy.e Re: Selena gwiazda? 31.05.09, 12:17
        haha.
        wyjezdzacie na siebie bo uwazacie ze miley czy selena sa wieksze jadne od drugiej .
        okejj.
        tylko, ze one obie nie zasluguja na tytul gwiazdy, a zaledwie na tytul gwiazdki
        disneya.
        nic wiecej.
        nie widze roznicy pomiedzy nimi obiema
        chyba ze taka ze inaczej wygladaja.
        ale kariere maja taką sama, monotonna i sztuczna x/
        dla mnie wgl na tytul gwiazdy nie zasluguja.
        moje skromne zdanie ;*
    • Gość: Tay. Re: Selena gwiazda? IP: 217.153.242.* 31.05.09, 12:21
      Wydaje mi się że Selena , nie zasługuje . Bo co ona zrobiła ?! Tak naprawdę
      bardzo mało zagrała w dwóch serialach i jednym filmie, nagrała parę piosenek.
      Ale i tak nie każdy ją zna.
      Według mnie jest już lepsza Miley Cyrus , wydaje mi się ze ona zrobiła wiele
      więcej . Ale chyba i tak najwięcej JB osiągnęli , bo oni aż tak bardzo z
      Disneyem związani nie są.

• miley_love. Re: Selena gwiazda? 31.05.09, 12:26
        candy.e, miley już ci przeszła? x D
        • candy.e Re: Selena gwiazda? 31.05.09, 12:28
          miley_love ;p
          nigdye nie mówiłam, że lubie Miley. a jedynie jej ciuchu [niektóre] ;p
          a to wielka róznica.
        • demcialove do Tay 31.05.09, 12:29
          sonce,nawet jb są gorsi od Miley . xd
          ostatnio czytałam , nawet w gazecie mojej mamy , było napisane,
          ze ktolowa jest Miley Cyrus.miała 1 miejsce , 2 jb 3 Taylor Swift.
          takze akzdy widzi ze nawet Taylor Swift jest lepsza od Seleny..
          • miley_love. Re: do Tay 31.05.09, 12:30
            tak, miley jest ogłoszona najsławniejsza i najbogatszą nastolatką świata.
          • candy.e Re: do Tay 31.05.09, 12:32
            demcialove.
            kazdy lubi co innego ;p
            ja np. nigdy bym miley, czy seleny nie postawila nawet w pierwszej setce ;p
            po prostu nie przepadam ;|
    • Gość: .,.,. Re: Selena gwiazda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 13:04
      scianaCiekawe czemu Miley jest najsławniejsza i najbogatrzą nastoletnią gwiazdą... MOŻE
      DLA TEGO ŻE MA SŁAWNYCH RODZICÓW!!sciana
    • pati896 Re: Selena gwiazda? 31.05.09, 13:07
      Wszystkie gwiazdy sa gwiazdami czaicie to.!? Ale każdy może lubić kogo chce.!
      • love.selena.x3 Re: Selena gwiazda? 31.05.09, 13:08
        pati896 napisał(a):

> Wszystkie gwiazdy sa gwiazdami czaicie to.!? Ale każdy może lubić kogo chce.!

Zgadzam się z Pati kiss
        x3serce
        • demcialove Re: Selena gwiazda? 31.05.09, 13:17
          o ja . znwou jakas sie zalogowala co lub i selene i popiera pati896....pff .

a warcając do tematu to chciałam tylko poiwedzieć , że Miley jest pierwszą
          nastolatką , której wykonano figurę woskową . teiii . dla niej o chyba jasny
          zaszczyt . xd
          • love.selena.x3 x3 31.05.09, 13:24
            Będę lubić kogo chcę i będę popierać kogo chcę..ja się nie czepiam ,że ty llubisz miley i
            demi ,z tego tak wynika ;p Ja do Miley NIC nie mam ,sama ją bardzo lubię ,miałam wprost
            obsesję..lubię Sel i Miley tak samo ,a zresztą to moja sprawa ,nie? wink
            • miley_love. Re: x3 31.05.09, 13:47
              pati, to np. jola rutowicz też jest gwiazdą? ; >
              • czeszka.xd Re: x3 31.05.09, 13:49
                oczywiście, że jest tylko jedni ja li a jedni nie ..!!
                • czeszka.xd Re: x3 31.05.09, 13:50
                  jest Gwiazdą tylko że jedni ją lubią a jedni nie.!! ..;/
                • czeszka.xd Re: x3 31.05.09, 13:51
                  ******* tylo ze jedni ją lubią a drudzy nie.!!!!!!!
                  • love.selena.x3 Re: x3 31.05.09, 13:53
                    Dla każdego pojęcie gwiazda ma inne znaczenie i dla każdego gwiazdą jest ktos inny wink więc
                    nie powinnismy się sprzeczać ;p

x3serce
                    • czeszka.xd Re: x3 31.05.09, 13:56
                      w zupełności się z Toba zgadzam dlatego własnie mówie ze gwiazą jest każdy występujący w telewizji i nie tylko tylko ze każdy ma swoją idolkę ..
                      • demcialove Re: x3 31.05.09, 14:02
                        Jola nie jest gwiazdą tylko jest sławna . a to cos innego . np .
                        Anna Sophia Robb znacie ją . ? . mało kto .dlatego ona nie jest gwiazdą ,
                        pniewaz jest aktorką , a nie spiewa . a Miley ma w sobie to i to . potrafi i
                        slicznie spiewac i ląndie grac . i ona jest gwiazdą , bo nie znam takiej osoby ,
                        która by jej nei znała.musiał by byc to totalny idiota...
                        • czeszka.xd Re: x3 31.05.09, 14:04
                          yy.. no nie wiem zasugerowałaś ze Ci co śpwiewaą są gawiazdami.>?? no chyba nie . ;/
                          • demcialove Re: x3 31.05.09, 15:25
                            naucz sie czytac . ! . napisalam , ze ci są gwiazdami , kórzy mają pełno fanów
                            i umieja spiewac i grac!! . zal mi cie czeszka.xd
                            • mandy_ Re: x3 31.05.09, 18:11
                              yy..
                              'gomez grzeszy jedynie urodaa'
                              i tu sie zgadze z loczek.
                              selena nie umie spiewac,
                              w serialach gra marnieeindifferentindifferent
                              moze i ma fanow ale PRAWDZIWĄ gwiazda to ona nie jest kiss
                              bez obrazy shock
                              • decod.e Re: x3 01.06.09, 11:37
                                ` a weze , weze .
                                no coment .
                                selena nic w życiu nie zrobiła , za co można ją nazywać gwiazdą .
                                ; x
    • candy.e [...] 01.06.09, 12:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • olciaa111 Re: Selena gwiazda? 01.06.09, 13:47
      Zgadzam się z tobą !!
      Ona nie ma żadnych predyspozycji na gwiazdę..!
      Miley wydała 4 płyty a ona ani jednej a ponoć wszyscy mówią że tak dobrze
      śpiewa..! Zagrała w jednym filmie i beznadziejnym serialu i co ?? Ona niby
      gwiazda ??
      Miley przynajmniej ma jakieś większe plany na przyszłość , wie co będzie robić.
      Ma propozycje do zagrania w kolejnych filmach !. Może na razie jest tylko
      gwiazdką Disney'a.
      Ale ja wiem że w przyszłości będzie naprawdę wielką gwiazdą i będzie bardzo
      szanowana przez wszystkich.. Takie jest moje zdanie na ten temat . ! tongue_out
    • pati896 Selena gwiazda? 01.06.09, 16:01
      Demcialove myślałam że się pogodziłysmy, a ty sie znowu czepiasz i czeszke też, myślisz że
      tylko ty tutaj masz racje i tylko ciebie moze ktoś popierać uncertain
      • justynaa134 Re: Selena gwiazda? 01.06.09, 16:42
        przykro mi to pisać, ale ci co mówią, że Selena jest gwiazdą nie mają racji(nie
        to żebym jej nie lubiła czy coś) ponieważ ona jest tylko gwiazdkąDisneya.
        także tyczy się to Miley, ponieważ one nie grały w żadnych takich(wielkich)
        filmach tylko takich dla dzieci. na razie możemy je nazywać tylko cieniem
        gwiazdy, ale jak dorosną i zagrają w bardziej doświadczonych rolach to wtedy
        owszem. gwiazdki Disneya dopiero rozwijają się do bycia sławną gwiazdą, na pewno
        będą miały wspaniałą przyszłość. sławne gwiazdy to np. Angelina Jolie,
        Brad Pitt czy Cameron Diazsmile
    • roxann_ Re: Selena gwiazda? 01.06.09, 16:56
      zgadzam się z tobą Ashleey.!!
      Przynajmniej podalas jakieś argumenty, które dają do myslenia. Miley miala juz
      tyle nominacji ze trudno zliczyc.! ma talent.! aA nie to, co SelUŚŚ GomUŚŚ(;/):
      SwwEEEEt twarzyczkę i mysli ze skor występuje w jednym serilau, to jest taka
      super wielka gwiazda...zaaal...;/
      • loczek. Re: Selena gwiazda? 01.06.09, 17:54
        okej , to ja może sprostuje swą wypowiedź .
        selena nie jest jakąś tam wielką gwiazdą ,
        tylko gwiazdką . = 3
        jest gwiazdką ponieważ grała w filmach i
        serialach . ma także swoich fanów .
        przecież to już coś znaczy .
        i może kiedyś zostanie gwiazdą , taką star . cnie ?
        • lolcia66 Re: Selena gwiazda? 03.06.09, 13:21
          Czemu wy cały czas dowodzicie, że Miley jest gwiazdą, przeczytajcie, wszystkie
          wypowiedzi i chyba nikt nie powiedział, że nią nie jest. Z resztą, czemu w wątku
          o Sel zawsze się wtrąca Miley. Zawsze jest do niej porównywana. I to właśnie
          denerwuje. Powtórzę, że jak dla mnie to obie są gwiazdami, a to, że jest się
          gwiazdą tylko kiedy umie się śpiewać i grać to jest nie prawda!! Większe
          gwiazdki niż np. Selea czy Miley nie umieją śpiewać, a jednak mają parę oscarów
          i w ogóle są świetne. A co do miley_love. czy jakoś tak. to robi wrażenie to co
          napisałaś, ale jakoś do Sel nie napisałaś np. jej teledysków, dubbingów lub
          innych ról. Nie zaznaczyłaś ścieżki dżwiękowej do różnych filmów np. Kopciuszka
          roztańczona historia, do PPP jej nowego albumu itp. A poza tym nie podkreśliłaś
          tego, że w tym Sel miała jakieś 6 głównych ról a Miley tylko 2
          • miley_love. Re: Selena gwiazda? 03.06.09, 14:46
            kopiowałam z wikipedii ;]
            tak, przez przypadek nie skopiowałam teledysków.
            • lolcia66 Re: Selena gwiazda? 03.06.09, 16:48
              Nie no spoko tongue_out Może coś umknąć... Pozdrawiam kiss*
    • elizza Re: Selena gwiazda? 22.07.09, 12:45
      Tak! Selena jest gwiazdą zagrała w Kopciuszku Roztańczonej Historii(nie jest z
      wytwórnii Disneya!),nie ma jeszcze płyty bo nie ma sławnej rodzinki!!! (Bez
      obrazy) Po co tworzyć te głupie wątki gdzie są kłótnie?!
    • yourbadream Re: Selena gwiazda? 22.07.09, 13:28
      Selena, Miley, Demi i tak dalej nie są gwiazdami, a jedynie gwiazdkami
      Disney'a.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka