Dodaj do ulubionych

NasZee Wtopy ;(;) ^^

13.05.09, 14:00
Nasze wtopy życiowe wink;d
Obserwuj wątek
    • Gość: Pola Re: NasZee Wtopy ;(;) ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 14:10
      na gg:
      pisałam z jednym kumplem prawie codziennie, on zmienił numer, gg mi sie zwaliło, numery pomieszały, niby miałam jego numer, zaczełam do niego pisac..napisałam kilka razy, az okazało sie ze pisałam do innego goscia, ktory mi sie podobał.. a ten gosc sie pyta po co do niego pisze..... masakra....scianascianasciana
      • Gość: wtop_popwa Re: NasZee Wtopy ;(;) ^^ IP: *.csk.pl 14.05.09, 16:18
        ja to mialam dopiero wtope..wogule jestem nieszczesliwa jak chodzi o chlopakow cigale
        popelniam jakies gafyy!!!!! raz sie umowilam do kina z chlopakiem czekalam czekalam moze
        z 1 godz. az zadzwonilam i sie nagralam na poczte: Zatry sobie robisz?? czekam na ciebie
        juz z jedna godz. nagrywm sie poraz 10 a ty nawet nie chcesz zadzwonic.?? powinnismy
        chyba to zakonczyc wszystko..' i okazalo sie ze przyszlam 2 godziny przed czasem!! my
        boy sie wnerwil i ze mna zerwalna powarznie teraz jestesmy tylko znajomymi..raz szlam
        obok fajnego chlopaka z moja kolezanka biegalismy po trawie i nie zauwazylam ze weszlam
        w psie gownoo . ja akurat zaczelam do niego zagadywac az ktos powiedzial 'alee jedzie!!
        czy ty nie masz kupy na podeszwie butaa' siaaaara!!!!!!!! totalna mialam duzo takich wtopp
        szkoda marnowac czass
        • Gość: liila__ Re: NasZee Wtopy ;(;) ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 17:31
          Ja szłam sobiie do szkoły i właśnie wtedy ludzie z gimnazjum przyjechali do
          szkoły a ja przy wszystkich wpadłam w błoto !
          ; \ tak się śmiali . było mi strasznie głupio ...
          • twoja_stara Re: NasZee Wtopy ;(;) ^^ 14.05.09, 21:33
            a ja odpowiadałam z religii i miałam powiedzieć 'pomazaniec pański' a
            powiedziałam 'popapraniec pański' xDD
    • miley_cyrus45 Re: NasZee Wtopy ;(;) ^^ 15.05.09, 16:02
      Ja miałam tak,że na Komunii mojej kuzynki jadłam rosół łyżeczką do herbaty,a nie łyżką,i
      wszyscy zaczęli mnie po cichu obgadywac,nawet mi do głowy nie przyszło że mówią o
      tym,później jak przyszła cicoia to się spytała czemu jem łyżeczką,a ja dopietro się
      dowiedziałam że dlatego tak mnie obgaduja i wszyscy zaczęli się ze mnie śmiacuncertainmasakra
      normalnie.
      • Gość: jolkajolka Re: NasZee Wtopy ;(;) ^^ IP: 83.2.232.* 29.05.09, 12:03
        Kiedyś było nas w klasie 5 osob, byly jakieś zawody czy coś. I mielismy religię. Ksiadz
        powiedział, żebyśmy robili co chcieli a on wyszedl z klasy. Po jakims czasie postanowiłam
        spakować religię. I wtedy mowię na cały głos: Po jaką cholerę wyciągałam tą (tu epitet,
        nie powiem jaki żeby nikogo nie obrazić, ale nic wulgarnego) religie! Na ten moment wszedl
        ksiadz, ale mam nadzieje ze nie uslyszał. Może to nie jest jakas wielka wpadka, ale...
        • loczek. Re: NasZee Wtopy ;(;) ^^ 29.05.09, 14:11
          kiedyś chłopak, w którym byłam zabujana,
          pomachał mi, żebym przyszła.
          tak się podjarałam, że biegłam, biegłam,
          aż wylądowałam twarzą na podłodze ^^'
          • xxcrazygirlxx Re: NasZee Wtopy ;(;) ^^ 29.05.09, 14:21
            Kiedyś na g-g ciągle gadałam z moja psiapsiółą.
            Któregoś dnia w szkole kumpela chciała mi powiedzieć o zmianie numeru, ale ja
            zagapiłam się w jedno ciacho i nie słuchałam. Jak wróciłam ze szkoły chciałam o
            tym ciachu podadać z kumpelą, ale coś nie wypaliło...
            Więc pisz:
            Ema, dziś w szkole zobaczyłam extra ciach podobno nazywa się Patryk.
            Ona a raczej on nie odpisywał więc pisałam:
            Emaa hallo jesteś??
            W końcu się odezwał i mówi:
            Ile masz lat??
            Ja uważał że emka sobie żartuje więc mówię wiek zmyślony:
            22 ;pp
            A on mi odpowiedział

No to (nie będę pisała wulgaryzmów)
            Zezłościłam się na kumpelę i pisze że przyjaźń skończona.
            Następnego dnia kumpelka sie do mnie odzywa, a ja jej tłumacze takie kumpelskie
            gadki.
            W końcu dałam jej powiedzieć
            I ona pokazała mi numer tego ciacha!!
            Ja się totalnie załamałam bo okazało się że to ten sam numer z którym gadałam!!
            Odpuściłam sobie te ciacho bo nie miałam odwagi się przyznać :\
            I tak moja "kumpela" wszystko wygadała i omijamy się dalekim łukiem sad
            Szkooda sad
            Bi był taki słodziutki....

• Gość: Małgośka Żal mi mnie :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:53
              Moje jest najlepsze tylko troche długie:
              -Byłam na koloniach gdzie były osoby w wieku 12-15 lat (ja mam 13).
              Już pierwszego dnia gdy dojechaliśmy na miejsce spodobał mi sie chłopak, a mianowicie
              pewien Tomek. Chciałam się popisac i wystartowałam w zawodach
              sportowych...WYGRAŁAM !
              Miałam za to dostac nagrodę niespodziankę, na którą miała zostac dostarczona do
              mnjego pokoju. No więc po chwili pobiegłam do pokoju, a inni poszli na basen, gdzie
              miałam do nich dołączyc. Sprawdziłam, ale nigdzie nie było nagrody, ale nagle
              zobaczyłam pamiętnik w folii, który był podpisany Małgorzata S****. Od razu otworzyłam
              i opisałam całą historę z Tomkiem, a między innymi jaki jest sexi itp. Potem poszłam na
              basen, ale większosc poszła już grac w siate itp. Wieczorem napisałam świetne
              opowiadanie na jutrzejsze ognisko w notesie który każdy dostał(trochę podobnym do
              mojego pamiętnika). Powiedziałam facetce co się nami opiekowała o tym opowiadaniu i
              poprosiłam, aby je wzięła. Sekunde potym jak to powiedziałam pobiegłam się kąpac. Na
              ognisu spytałam panią czy przeczyta to opowiadanie, a oka kazała wszystkim usiąc obok
              niej, no więc czekając na moje arcydzieło zaczęłam podrywac Tomka, aż tu nagle
              usłyszałam, że facetka czyta jaki to Tomek jest sexi itp., wszyscy sie na mnie gapili, śmiali,
              a Tomek nic nie mówił tylko odsóną się ode mnie. A najgorsze to to, że po następnego
              dnia koleżanki powiedziazły mi, że facetka która to czytała to matka Tomka. WOW! Od
              tamtej pory wszyscy sie ze mnie śmieją, a Tomek nie może się ze mną spotykac...tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka